ohhhhhhhhhh terimci kebabci serolar gelmis dökün icinizi.

Josue'yi çok beğeniyor sanırım. İlk geldiğinde de sihirbaz orta saha demişti. Antrenmanlarda iyiyse demekki maçlarda da şans veriyor ama şimdilik bir ışıltısı yok. Sigdursun kardeşimiz iyi çıkar inşallah.

En çok riek hocamıza yakışır.

Bir mehmet aģar lazım bize, ya da çok iyi bir kadro kuracak başkan. Sonrası çorap söküğü. Katılır mısın bilmem.

Kadromuz yillardir sahip oldugumuz en alternatifli kadro Melih. Tabiki Mehmet Agar gibi adam gibi bir adam, arkamizda ugur getirirdi illaki.

Adam gol bulmak için her şeyi yaptı. Yaptığı oyuncu deģişiklikleri de yerinde ve doğru değişikliklerdi.

Takım skor üretemedi olur böyle şeyler. Eleştirinin bokunu çıkarmamak lazım.

Takım skor üretemedi çünkü takımın b planı yoktu r'dash. TS golü attıktan sonra 10 kişi ile defans yapıp kontradan çıkmak istedi. Bizim tek taktiğimiz Bruma idi. Brumaya birşey olsa tüm maç Selçuk-Sneijder-defans üçgeni yapardık muhtemelen.

Eleştirilmeye hak ediyor bence.

ne orhan atiki taktik sokacak kafasına arkdaş ya. adam bu işte ne bi tık aşşaığısı ne bi tık yukarısı ne bekliyordunuz. kötü olunca orhan ayhan sıctı sıvadı ıyı oluncu rieking yok öyle bi dunya takım sampiyon olsun bunun basarısıdır olmasın bunun basarısızlığıdır

ne güzel memleket ya şakasına takılıyoruz bu orhan muhabbetine ama boku çıktı ıyıce. kimse enayi değil bi akıllıda siz değilsiniz.
ayar ettiniz iyice
Birden 4-4-2'ye gecis yapmasinin aciklamasi nedir?

Oyuncular ayaginda pranga var gibi hareket ediyorlar. Bekler onu acik oldugu halde cizgiye inmiyor...

Tamam cok destekledik ama buyuk maclarda sikintilisin. Sneijder sol bek oynuyor neredeyse adama birsey demiyorsun nedesem bilemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

4-4-2 sadece türkiyede oynanıyor düşünmek de güzel kafa

Simeone ve Ranieri de Türk futbolundan geliyorlar heralde :D

Takım skor üretemedi çünkü takımın b planı yoktu r'dash. TS golü attıktan sonra 10 kişi ile defans yapıp kontradan çıkmak istedi. Bizim tek taktiğimiz Bruma idi. Brumaya birşey olsa tüm maç Selçuk-Sneijder-defans üçgeni yapardık muhtemelen.

Eleştirilmeye hak ediyor bence.

10 kişi savunma yapan takıma yapacağın tek b planı defansı eksiltip ileri de daha kalabalık olmaktı r'daş. B planı buydu. Yaptığı değişiklik de doğruydu cavanda düşmüştü. Ben ikinci yarıya başlamaz diye düşünmüştüm.

Bruma özel bir oyuncu, ilk geldiğinde de söylemiştik. Üzerine plan yapabileceğin bir oyuncu yani. Senin elinde böyle bir oyuncu olsa sende plan yaparsın üzerine. Bunun yadırganacak bir yanı yok. Wesley iyi olduğunda da Wesleyin üzerine plan kuruluyordu. Bu tür oyuncuların ne kadar fazla olursa oyuncu üzerine plan kurma seçeneğin o kadar fazla olur. Bizde sadece Bruma var maalesef. Gönül isterdi ki Sinan da bu duruma gelsin ama başıyla g.tüyle top oynuyor.

Riekerink: Üzücü bir skor. Bizden beklentiler daha fazlaydı. Taraftarımız maça geldi. Onları mutlu etmek istiyorduk ama olmadı üzgünüz.

Riekerink: Özellikle sol tarafta çok top kaybı yaptık. Rakip orta sahaya da çok rahat top yaptırdık. Bunlar üst üste gelince kaybettik.

4-4-2 sadece türkiyede oynanıyor düşünmek de güzel kafa

Simeone ve Ranieri de Türk futbolundan geliyorlar heralde :D
Genelde senden alinti yapmam ama klavye basinda heyecan yapmadan bir düsünsen belki cevabini bulursun.

JOR Ajax altyapisi görmüs calismis bir adam, 1-2 yil degil, uzun yillar. Simdi bir kez daha düsün neden JOR 4-4-2 oynatmaz dedigimizi..

Riekerink: "Şampiyonluk yolunda her maç önemli. Yarın bu maçın değerlendirmesini yapacağız. Buradan alacağımız dersler olacaktır."

Bu adam pisirik ve adaletli değil.korkak.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde senden alinti yapmam ama klavye basinda heyecan yapmadan bir düsünsen belki cevabini bulursun.

JOR Ajax altyapisi görmüs calismis bir adam, 1-2 yil degil, uzun yillar. Simdi bir kez daha düsün neden JOR 4-4-2 oynatmaz dedigimizi..

Evet yıllardır 4-3-3 gördüğü için başka formasyon/taktik bilmiyor/oynatmıyor. Güzel mantık beynine sağlık :005:

Birden 4-4-2'ye gecis yapmasinin aciklamasi nedir?

neye gecti ne yaptı ne oynattı hiç anlamadım hakan ama ne yaptıysa kendisi yapmıstır. kendisine benim halen önyargım yok belli bir kapasitesi olduğuna inanıyorum beklentilerimde o doğrultuda kafasını kullanırsa başarı halen gelir.ayrıca yardımcılarını işine karıstıracak onlar yuzunden kötü kararlar hatalı kararlar alacak bir td mi sence,? akılsız aklını kullanamayan biri mi bu? kendisine şunu yap bunu yap diyecek insanlara boyun eğecek biri mi? eğer öyleyse neden destek veriyoruz böyle bir insana? geçireceği süre boyunca başarısı sevabıda onundur herkesten fazla hemde.hataları basarısızlığı günahıda onundur. bırakalım orhan aklına girdi ayhan işin içine girdi sıçtı sıvadı düşüncelerini. kendisine yapılan haksızlıklardan biride bu düşünceler olur.

Evet yıllardır 4-3-3 gördüğü için başka formasyon/taktik bilmiyor/oynatmıyor. Güzel mantık beynine sağlık :005:
Sen devam düsünemiyorsun sürekli, ben yardimci olayim ozm.

JOR 4-3-3 görmüs. Simdi birde elindeki oyunculara bak acaba 4-4-2 oynatma ihtimali ne kadar yüksek. Hala anlamadiysan yapacak birsey yok, beyin bedava.

Geri
Üst Alt