Bu kadar kanat oyuncu bir tane olumlu orta yok çok ilginç ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orama Koyma Brumaaaaaaa

Brumaaaaaaa

Bu ru maaaAAAAaaaaahhh

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Selçuk İnan ve Sabri takıntısı seni bitirecek dön artık şu hatandan.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JOR NOLUR NOLUR de ki : Tolgayi haftaya cezali oldugundan dolayi cikardim. De Jong ve Selcugu beraber görmek istedim de. Baska hic birsey affetmez seni

Bruma'ya bir güzellik yaparsın artık. Kurtardı yine takımı da, seni de..

ya bazen kenarda izliyorum da, adam ileri cikin diyor, bizim türkler hala sleeping mode da lar.

Kotu gun taraftarligiyla alakasi yok durumun.
Takim isik verse arkasinda durulur. Oyuncu tercihleri, oyunu okuyamamasi filan onu geciyorum. Kimse bu adama dunyanin en iyisi demedi zaten. Ama gecen seneden tek farkimiz daha kaliteli ve daha alternatifli bir kadroya sahip olmamiz. Bu sene birkac oyuncumuzun bireysel kalitesi ile maclari alamasaydik su anda orta siralardaydik bariz. Onun haricinde defansif sikintilarimiz hala devam ediyor. Evet defans bombok ama hocanin takim defansina etkisi de yadsinamaz. Bal yapmayan ari misali. Bruma, Eren, Podolski uclusune bakiyor takim. Haricinde Tolga biraz kotu oynasa hepten boku yiyoruz. Oynadigimiz oyunun haftalar ilerledikce kalitesi artmiyor. Eksikler ve yanlislar belli ama teshis yok. Polyannaciligi birakirsak yeni hoca aramaya baslamak lazim.
Kotu gidrn bir seyin arkasinda durmak icin pozitif bir seylerin olmasi lazim ama zerre ilerlemedik lig basindan beri...

Son düzenleme:
Doğrudan hocada mı problem var yoksa Sneijder Podolski Selçuk neden bu kadar kötü açıklayamadiğimizdan mi saldiriyoruz belli değil

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ol de olelim, yan de yanalım

Bok gibi oynayalım de bok gibi oynayalım

Nasıl olcak bu is Riekerink bey ? Haftaya korkma De Jong'u oynatmak icin selcuku kesmek zorunda kalmayacaksin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 maçta adam gitsin deniliyor yav.
Kreatif hücum varyasyonlarımız sadece Bruma'ya bağlı doğru da beyler nereye gidiyoruz biz?Hamza gitsin,Denizli gitsin,Riekerink gitsin.Yedirmeyeceğiz hocayı kimseye,sonuna kadar Riekerink bey.

Isik yok. Olsa soylerdik ama takim gittikce iyi olacagina kotu oluyor...

Sonra skor taraftarligi falan demeyin. Riekerink ile sampiyonluk olmazzzz

Gercekten sampiyon olmak istiyorsan begensenizde begenmesenizde FT hamlesi saha kaldirabilir

Gerisi bos. Bu macta yine bireysel ile kazandin. En son ne zaman takim halinde iyi hucum yaparak 2-3 gol atip rakibi domine ettik?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink BEY !!!!

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

once arenada basaksehir maci (liderlik maci olabilir)

sonra kadikoy deplasmani

beline kuvvet can hocam

5 sezondur ayni oyuncular oyniyor, 10 tane teknik direktor degistirdik, ve yine hatali teknik direktormu?

Bizim oyuncularimiz PTT lig seviyesinde, bir kac futbolcu haric.

Geri
Üst Alt