Lige iyi baslandiginda Riekerink yeni Derwall diyenlerden olmadigim gibi takimin dusuk performans gosterdigi birkac hafta yuzunden yeni hoca arama cagrisinda da bulunmayacagim. Siz de biraz sabirli olsaniz daha iyi olacak renktaslar.

Ha, gerci soyle bir sey de var ki, burasi Galatasaray ve Galatasaray herhangi bir hocanin teknik direktorluk kariyerine baslamasi icin dogru yer degildir. Eger Riekerink bu konuda asiri yetenikliyse sadece kalici anlamda basarili olabilir. Yine de boylesine kritik bir sezonda hocanin ve takimin arkasinda durmak en onemli gorevimiz. Galatasaray'i sampiyonluk yarisinin icinde tutarsak, Galatasaray zaten sampiyon olacaktir, bunu hepimiz biliyoruz.

Kotu gecirdigimiz her sezondan sonraki sezon sampiyon olmamiz da rakiplerimizi cildirtmaya devam edecektir.

Isik yok. Olsa soylerdik ama takim gittikce iyi olacagina kotu oluyor...

Sonra skor taraftarligi falan demeyin. Riekerink ile sampiyonluk olmazzzz

Gercekten sampiyon olmak istiyorsan begensenizde begenmesenizde FT hamlesi saha kaldirabilir

Gerisi bos. Bu macta yine bireysel ile kazandin. En son ne zaman takim halinde iyi hucum yaparak 2-3 gol atip rakibi domine ettik?

Sent from my iPhone using Tapatalk

FT deme please.

Riekerink sen iyi adamsın, ama iyi hoca degilsin.
Yol yakınken seninle vedalasalım.

Takımı iyi hazırlamadıgın belli. Fizik kondusyon yerlerde..Teknik taktik yok.
En zayıf takım bile bizi her an yenebilir.
Yuru git işine Riekerink Efendi.

Gercekten sampiyon olmak istiyorsan begensenizde begenmesenizde FT hamlesi saha kaldirabilir

Gerisi bos. Bu macta yine bireysel ile kazandin. En son ne zaman takim halinde iyi hucum yaparak 2-3 gol atip rakibi domine ettik?

Mantigina sonuna kadar katiliyorum, ancak bence su cumleyi bir daha dusunmek gerek.

Galatasaray Cevat Guler ile, Hamza Hamzaoglu'yla sampiyon oldu.

Rie'yle de olur, hatta hocasiz da olur.

Ayda 3 maç yapıyoruz onlar da 1 gram zevk vermiyor.hollandada böyle mi futbol öğrettiler buna.tolunay kafkas da olsa böyle futbol oynatırdı zaten.

Sahaya ve kenara bakıyorum ne hırs ne isyan ne coşku var.herkes kabullenmiş pas yaparak maç bitiriyorlar.bu takım nasıl şampiyonluğa oynayacak merak ediyorum.bize obradovic gibi td lazım böyle her futbolcuyu itin götüne sokacak cinsten bak o zaman neler oluyor otur seyret

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Acilen FT 'yi bırakmalısın. O şu an adeletin olduğu yerde gayet mutlu. Ha Florya'dan para gelirse hemen damlayabilir. Çünkü aslolan Galatasaray'dır. (Yersen)

Mantigina sonuna kadar katiliyorum, ancak bence su cumleyi bir daha dusunmek gerek.

Galatasaray Cevat Guler ile, Hamza Hamzaoglu'yla sampiyon oldu.

Rie'yle de olur, hatta hocasiz da olur.

Ligde sonuçta rakiplerle yarışıyorsun yani rakipler çok kötü olur sen de kötüsündür ama daha az kötü olursun sen şampiyon olursun basit. Riekerink ile şampiyonlar ligine gittiğimizi pek düşünmek istemiyorum çok ciddi hezimet yaşayabiliriz. Lig içinde favoriyiz diyemem çünkü ciddi anlamda çok kötü oynuyoruz. Hem atağa çıkamıyoruz hem de pozisyon veriyoruz Adana'da ligin en zayıf takımlarından biri. Herhangi bir ışık göremiyorum ben takımda. Ne organizasyonda bi değişiklik var ne de hatalarından ders alan bi hoca var. Sıralamanın önemi yok bence bu durumda.

Bugün ilk defa değer kaybetti gözümde. Hatalarını görmezden geliyorum zaten ilk günden bu yana, çünkü pozitif olarak güzel şeyler katıyordu. Ama gözlemlediğim şey şu ki, kendisini de eyyama alıştırmışlar. En çok korktuğum olay buydu ve maalesef yine başımıza geldi. Her şeyi kabullenirim ama bunu kabullenemem. Bir an önce kendine gelip, adaletsiz oyuncu tercihlerini düzeltmeli. İlk 11'de ki tercihler bir yana, oyundan çıkardığı oyuncularda bile adaletsiz davrandı bugün.

Ben de zaten rakipler su an onlerinde bitirebilecegimiz kivamda demek istemistim zaten. Trabzonla fenerde is yok, bjk sakatliklar avrupa temposu derken en cok puan kaybi yasayacagi doneme giriyor. Osmanli ve Konya kotu skorlar almaya basladi, Bursa'da Hamza her an sabotaja hazir bekliyor. Basaksehir daha zor maclarini oynamadi.

Yoksa tabii ki Riekerink su 10 haftada kalicilik umudu vermedi. Bu sene sampiyon olunsa bile tesekkur edilip yeniden altyapi basina gecirilmeli (eger kendini asiri fazla gelistirmezse).

Üzülerek söylüyorum aradığımız isim kendisi değil ne yazık ki.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guardiola,angelotti,mou,zidane vs.

Gibi hocaların eline

Sabri ,cavanda,
Selçuk,tolga
Semih,hakan gibi isimleri verip en az 3 tane seçmelerini ve kadroya almalarını isteseniz bulundukları liglerde ilk 10 'na bile giremezler.

SARI-KIRMIZI

Guardiola,angelotti,mou,zidane vs.

Gibi hocaların eline

Sabri ,cavanda,
Selçuk,tolga
Semih,hakan gibi isimleri verip en az 3 tane seçmelerini ve kadroya almalarını isteseniz bulundukları liglerde ilk 10 'na bile giremezler.

SARI-KIRMIZI
Saydığın adamlar 2 maçta anlar Selçuk ve Sabri gibilerin ne mal olduğunu.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güveniyoruz hoca ama artik Selcuk oynamasin.

Geri
Üst Alt