Bu takıma Linnes'i Serdar'ı Sinan'ı ve De Jong'u monte etmeli NET...

Mac icinde hamleleri asiri zayif ve Ilk 11leri mantiksiz. De Jongu banko oynatmali! Linnes ve Sinan gibi genclere daha fazla sans verilmeli. Yasin, Selcuk ve Sabri gibi oyunculari yedege cekmeli. CESARET varmi bu adamda yoksa baskalarin oyuncagi mi gercekten ?

Yeteri kadar elestirimi yaptim. Hocam Allah askina toparlan. Inan cok istiyorum basarili olmani ama sende fazla hata yapma. Seni savunacak dogrular yap aksi taktirde elestirilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sezgin gelmez gibi onun bunun cocuklarina inat sahip cikilmali

Maç içerisinde dökülen poldi ve selçuğu çıkarmadı gitti oynayan koşan adamları çıkardı
Değişiklik konusunda vasat
Selçuk ve poldi anca yedek olur daha ötesi ziraat kupasında oynar

Bruma üzerine oyun kurması Brumayı her geçen hafta daha da sorumluluk almaya itiyor. Bu da doğal olarak her geçen hafta daha fazla parlamasını sağlıyor.

Plan zorunluluktan belki, fakat olumlu yansıyor.

Saçma sapan sorulara aldırış etmeden yoluna devam etmeli.

Jong konusunda eleştirmek mantıksız, adam hazır değil hala.

2e7479148cb242f39805e91a467cda7a.jpg
latest

Ben anlamıyorum ne bekliyorsunuz. Bu adam alt yapı hocası, yeni bir teknik direktör yaratma yolunda ilerliyoruz. Tabi ki hataları olacak, insan hata yapmadan öğrenemez.

Sabır ve tolerans göstermek lazım.

Beşiktaş maçında hepinizin ağzından salya akıyordu takımın sergilediği performans sonrası. Türkiye de işte bu yüzden hiç oyuncu gelişmiyor hiç antrenör gelişmiyor çünkü sabır yok bekleme kabiliyeti yok.

O neredeyse uğruna öleceğiniz Terim'e de zamanında ilk döneminde sabır gösterilmeseydi o da kaybolup gidecekti.

Benim Riek Hocamın iyi niyetinden çalışkanlığından hiç şüphem yok ama unutmayın elimizdeki malzeme hâlâ kısıtlı. Mesela 4-4-2 diye yanıp tutuşan arkadaşlar da artık anlamalı elimizdeki oyuncu havuzu ile bu IMKANSIZ.

Şu Sigtorsson mu ne haltsa o da bi iyileşse de elimiz zenginleşse ileride, De Jong da yavaş yavaş form tutuyor. Inanın ilk defa bir oyuncumuzun sakatlanmasını istiyorum, Selçuk sakatlanmazsa bu adamdan bize kurtuluş yok. Bizim takımın en büyük problemi orta sahadaki beyzademiz, savunma ile hücum arasındaki bağı kuramaması yetmiyormuş gibi bir de her türlü sorumluktan kaçıyor. Mesela Tolga bunun yüzünden iki kişilik yükü çekiyor her maç.

Bu seneye kadar daha hiç bir TD Selçuku oyundan almıyordu, Riek hocam bunu yaptı bir kaç kez. De Jong iyice fit olsun ve biraz evlatcılık yapsın da artık kurtulalım şu sahtekar kaptandan. Bıktım yeminlr bıktım bu heriften artık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben anlamıyorum ne bekliyorsunuz. Bu adam alt yapı hocası, yeni bir teknik direktör yaratma yolunda ilerliyoruz. Tabi ki hataları olacak, insan hata yapmadan öğrenemez.

Beşiktaş maçında hepinizin ağzından salya akıyordu takımın sergilediği performans sonrası. Türkiye de işte bu yüzden hiç oyuncu gelişmiyor hiç antrenör gelişmiyor çünkü sabır yok bekleme kabiliyeti yok.

O neredeyse uğruna öleceğiniz Terim'e de zamanında ilk döneminde sabır gösterilmeseydi o da kaybolup gidecekti.

Benim Riek Hocamın iyi niyetinden çalışkanlığından hiç şüphem yok ama unutmayın elimizdeki malzeme hâlâ kısıtlı. Mesela 4-4-2 diye yanıp tutuşan arkadaşlar da artık anlamalı elimizdeki oyuncu havuzu ile bu IMKANSIZ.

Şu Sigtorsson mu ne haltsa o da bi iyileşse de elimiz zenginleşse ileride, De Jong da yavaş yavaş form tutuyor. Inanın ilk defa bir oyuncumuzun sakatlanmasını istiyorum, Selçuk sakatlanmazsa bu adamdan bize kurtuluş yok. Bizim takımın en büyük problemi orta sahadaki beyzademiz, savunma ile hücum arasındaki bağı kuramaması yetmiyormuş gibi bir de her türlü sorumluktan kaçıyor. Mesela Tolga bunun yüzünden iki kişilik yükü çekiyor her maç.

Bu seneye kadar daha hiç bir TD Selçuku oyundan almıyordu, Riek hocam bunu yaptı bir kaç kez. De Jong iyice fit olsun ve biraz evlatcılık yapsın da artık kurtulalım şu sahtekar kaptandan. Bıktım yeminlr bıktım bu heriften artık.

Sabri mi Selçuk mu?

Hocam nacizane bir kaç tavsiye:

1. Podolski'yi artık ya sadece direkt santrafor oynat ya da yedek oturt. Korkma. Zaten temposuz takım onun ortaya ve Kanada geçtiğinde iyice çöküyor.

2. Linnes'in bu takımda yer alması gerek. Sağ bek olmuyorsa sağ önde denenebilir. Takımın en iyi orta kesen adamlarından biri. Eren'e orta kesecek adam lazım.

3. Sinan!dan daha çok faydalan. Bu çocuğun potansiyeli var. İlk hatasında gömme.

4. Ortasaha için transfer iste ve Selçuk'u kes artık. Korkma.

5. Serdar'ı 11'e monte et. Chedjou'nun yanından yürüyüş yaparak giden amatör rakipler var artık.

6. Possesion oyunu bu takıma uygun görmeni anlıyorum ama elinde 3 Bruma olmadığından kısır bir takıma döndük. Gerektiğinde kullanabileceğimiz alternatif doğrudan oyun modelleri bul ve dene. Mesela Eren'e kaldırıp dönen topa rakip sahada hemen şok presle basmak gibi. Ayıp değil. Oyun istediğin gibi gitmediğinde işe yarar.

selcuk, sabri ve yasin bu takimda OYNAYAMAZ hoca

eger gercekten riekerink bey isen selcuk'u kesersin

ama

sende o yurek yok

Terim 96'da ilk gedliğinde kendi evimizde fenerden 4 yediğimizde Faruk Süren arkasında durmasa belki şu anda BJK seviyesindeydik.

inadı bırak 442 ye dön hoca artık. dinleme şu orhanı

Tecrübesiz ama öğrenmeye aç bir hoca Riekerink. Taraftar ona güveniyor, o da kendine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Hatalar elbette olacak, ama ona bu güveni vermeye devam edersek, daha da iyi bir hocaya belki de yıllarca sahip olacağız. Kendi efsanemizi yaratabiliriz. Adam kaybetmek kolay, biz kazanmayı seçelim.

Degisiklik konusunda eksikleri giderdi bence

Dogru hamleler yapiyor

Linnes, Sinan gibi isimleri ilk hatalarında kesiyorsun

Selçuk ile Sabri ne kadar hata yaparsa yapsın kesilmiyor
keza Sneijder, Poldi ne kadar kötü oynarsa oynasın yedek başlamayacak gibi.

Bu mu hoca senin adaletin? Güçsüzü tek hatada geç milyon dolar alıp yatanlara dokunama

Geri
Üst Alt