Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
merak ediyorum para göz diarrayı alsaydık acaba jor selçugu ozaman kesebilecekmiydi ben pek sanmıyorum açıkçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim 96'da ilk gedliğinde kendi evimizde fenerden 4 yediğimizde Faruk Süren arkasında durmasa belki şu anda BJK seviyesindeydik.
Ben anlamıyorum ne bekliyorsunuz. Bu adam alt yapı hocası, yeni bir teknik direktör yaratma yolunda ilerliyoruz. Tabi ki hataları olacak, insan hata yapmadan öğrenemez.
Sabır ve tolerans göstermek lazım.
Beşiktaş maçında hepinizin ağzından salya akıyordu takımın sergilediği performans sonrası. Türkiye de işte bu yüzden hiç oyuncu gelişmiyor hiç antrenör gelişmiyor çünkü sabır yok bekleme kabiliyeti yok.
O neredeyse uğruna öleceğiniz Terim'e de zamanında ilk döneminde sabır gösterilmeseydi o da kaybolup gidecekti.
Benim Riek Hocamın iyi niyetinden çalışkanlığından hiç şüphem yok ama unutmayın elimizdeki malzeme hâlâ kısıtlı. Mesela 4-4-2 diye yanıp tutuşan arkadaşlar da artık anlamalı elimizdeki oyuncu havuzu ile bu IMKANSIZ.
Şu Sigtorsson mu ne haltsa o da bi iyileşse de elimiz zenginleşse ileride, De Jong da yavaş yavaş form tutuyor. Inanın ilk defa bir oyuncumuzun sakatlanmasını istiyorum, Selçuk sakatlanmazsa bu adamdan bize kurtuluş yok. Bizim takımın en büyük problemi orta sahadaki beyzademiz, savunma ile hücum arasındaki bağı kuramaması yetmiyormuş gibi bir de her türlü sorumluktan kaçıyor. Mesela Tolga bunun yüzünden iki kişilik yükü çekiyor her maç.
Bu seneye kadar daha hiç bir TD Selçuku oyundan almıyordu, Riek hocam bunu yaptı bir kaç kez. De Jong iyice fit olsun ve biraz evlatcılık yapsın da artık kurtulalım şu sahtekar kaptandan. Bıktım yeminlr bıktım bu heriften artık.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Lige kötü baslamistikama daha 4. haftaydi, O 4 yedigimiz mactan sonra BJK deplasmani disinda (beraberlik) her maci kazandik. 44 Puan ile lider kapatik ilk yariyi.
Kötü gidis bir kac hafta daha devam etse, gönderilirdi Fatih Terim de. O mactan sonra fire verilmeden, hersey 4 4´lük gitti.
Terim 96'da ilk gedliğinde kendi evimizde fenerden 4 yediğimizde Faruk Süren arkasında durmasa belki şu anda BJK seviyesindeydik.
Eren var sightorsun olacak işte. Arif Erdem yok bizde.ha şuda var 442 için Hakan Şükür veya Elmander gibi futbolcu gerek bunu kimle yaparız bilmiyorum ama olsun 442 şart
Eren var sightorsun olacak işte. Arif Erdem yok bizde.
Baya basıyor ve top kaptığı da çok oluyor. Sightorsun ama bu konuda daha iyi galibabilmiyorum hacım eren o ikisi kadar bam bam bam basabiliyormu ilerde pek dikkat etmedim
Yahu bir mac dream football oynayarak kazanamadigimiz icin, ki kazandik. 4-4-2 olmuyor diyorsun. Peki, tek forvetli bir dizilis ile sikitiyormuyuz aceba, yada neden bu arayislara girmeye basliyor hoca ? Bu sezon nezaman oldu, yada daha dogrusu, esas tek forvet bizde nezaman tuttu ?
4-4-2 ile yanip tutasan diyorsun, bunu Galatasaray adina her daim ciddi bir opsiyon olarak gören bir taraftar olarak diyorum ki, esas tek forvetli diziliste tutturan, fetisistlik yapan, yanip tutusan taraftarlar var.
En büyük yatirimlarimizi yaptigimiz dönemlerden beri genel olarak tek forvet ile oynadik.
Bu siralamada bütce 2007/2008 itibari ile ciddi artis gösterdi.
2007/2008 :kupa: = cift Forvet
2008/2009 5. sira = tek Forvet
2009/2010 3. sira = tek Forvet
2010/2011 8. sira = tek Forvet
2011/2012 :kupa:= cift Forvet
2012/2013 :kupa: = cift Forvet
2013/2014 2. Sira = tek Forvet
2014/2015 :kupa: = tek Forvet
2015/2016 6. sira = tek Forvet
2016/2017 3. sira = tek Forvet = Lig devam ediyor
Sadece Hamzaoglu döneminde Sampiyon olduk, oluk gibi para harcadigimiz bu sürecte. Cift forvet ile ise 2007/2008´den beri firesiz gitmisiz.
Her takim basari oldugu dizilisi oynar, onda israr eder. Basari getirecekse, isterse 4-6-0 oynayalim, yada 3-5-2 ne bileyim.
Ben Tabloya göre hareket eden bir insanim, bu tabloya göre, cift forvete yanip tutusan adam var, diyemezsin. Tek forvet ile 5 senede 1 sampiyonluk var, o da begenmedigimiz hamza ile.
Tek forvet ile sampiyon olamazmiyiz, tabiki olabiliriz. Ama ihtimali düsük. Yada tek forvet ile sampiyon olunca, siz cift sampiyonluk mu sayiyorsunuz, anlamiyorum ki. :063:
Haklısın da lige kötü başlamışsın ve kendi evinde fenerden 4 yiyorsun. Fatih Terim de henüz bir şey ispatlamamış bir adam. Normalde gözünün yaşına bakılmaz, postalanırdı.
Fatih Terim tamamen bir no name olarak gelmedi, futbolcu olarak da Galatasaray´in efsanesiydi. U21 Milli takimi ile basarilari vardi, ve Türkiye´yi büyük turnavaya götüren ilk hocaydi.
Bunun disinda, Galatasaray tarihinde, nekadar kötü baslarsa baslasin. 4 mac icinde kovulan hic bir hoca yok, bu bir ilk olurdu.
Totale bakacak olursak 9 sezonda 4 şampiyonluk iyi mi sence?
Ben anlamıyorum ne bekliyorsunuz. Bu adam alt yapı hocası, yeni bir teknik direktör yaratma yolunda ilerliyoruz. Tabi ki hataları olacak, insan hata yapmadan öğrenemez.
Sabır ve tolerans göstermek lazım.
Beşiktaş maçında hepinizin ağzından salya akıyordu takımın sergilediği performans sonrası. Türkiye de işte bu yüzden hiç oyuncu gelişmiyor hiç antrenör gelişmiyor çünkü sabır yok bekleme kabiliyeti yok.
O neredeyse uğruna öleceğiniz Terim'e de zamanında ilk döneminde sabır gösterilmeseydi o da kaybolup gidecekti.
Benim Riek Hocamın iyi niyetinden çalışkanlığından hiç şüphem yok ama unutmayın elimizdeki malzeme hâlâ kısıtlı. Mesela 4-4-2 diye yanıp tutuşan arkadaşlar da artık anlamalı elimizdeki oyuncu havuzu ile bu IMKANSIZ.
Şu Sigtorsson mu ne haltsa o da bi iyileşse de elimiz zenginleşse ileride, De Jong da yavaş yavaş form tutuyor. Inanın ilk defa bir oyuncumuzun sakatlanmasını istiyorum, Selçuk sakatlanmazsa bu adamdan bize kurtuluş yok. Bizim takımın en büyük problemi orta sahadaki beyzademiz, savunma ile hücum arasındaki bağı kuramaması yetmiyormuş gibi bir de her türlü sorumluktan kaçıyor. Mesela Tolga bunun yüzünden iki kişilik yükü çekiyor her maç.
Bu seneye kadar daha hiç bir TD Selçuku oyundan almıyordu, Riek hocam bunu yaptı bir kaç kez. De Jong iyice fit olsun ve biraz evlatcılık yapsın da artık kurtulalım şu sahtekar kaptandan. Bıktım yeminlr bıktım bu heriften artık.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bundan 20 sene önce lige kötü başla, fenerden Sami Yen'de 4 ye Alex Ferguson olsan yollanma ihtimalin çok yüksek.
Eskilerde daha bile tutarliydik teknik direk konularinda. Özellik ile 2007/2008 sonrasi bozmaya basladik bu düzeni. Buna ragmen hic bir teknik direktörü 10. haftadan önce göndermedik.