- 30 Temmuz 2009
- 32.498
- 8.362
- 2.018
Bugün maç kazanılmış olsa es kaza görmemeye devam edeceklerdi.Sistem kuruyor, Riekering bey, gibi romantizim kastiktan sonra, sadece 2 hafta icinde adamin kellesini istemek, üzücü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün maç kazanılmış olsa es kaza görmemeye devam edeceklerdi.Sistem kuruyor, Riekering bey, gibi romantizim kastiktan sonra, sadece 2 hafta icinde adamin kellesini istemek, üzücü.
Tam zamani milli ara yollarimizi ayirip Avci veya Terim gelmeli. Yada daha iyi bir isim varsa soyleyin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seni not etmistim sayin tanriverdi. Sözünden dönmedin. Ama büyük bir cogunluk hayal kirikligi yaratti. (Yine)
Değişiklik konusu için yanına bu konuda iyi bir yardımcı alsak iyi olacak,tek diyeceğim bu yoksa dün ne dediysek bugün de o.
total football![]()
Futboldan anlayan adam bir baska oluyor be.
My name is Riekerink, JAN OLDE RIEKERINK.
![]()
Efsane olacaksın hocam efsane. Parator,Mancınık,Parandelli ve Hanzodan sonra baya ilaç gibi geldin.
Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.
Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.
Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.
BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.
Sonuna kadar hocam
sezonun ilk maçından beri şüpheliydim takımın geleceğinden ama umudumu korudum belki ilerleyen haftalarda sorunlar düzelir diye ne yazıkki düzeltemedi ve kötü bi t.direktör olduğu artık benim için aşikar.Özellikle bjk maçının ilk yarısından sonra kendisinden çok ümitliydim ama o günden beri geriye gittik
Basligi Gercek Imparator olarak degistirme önerisinde bulunuyordum ne dersiniz riekerinkdashlar
Riekerink bey diyeceksiniz!