iyi adamsın başarılı olmanı çok istedik ama ne yazıkki kötü bi t.direktörsün hatta t.direktör bile değilsin şuan sadece stajyersin umarım ilerde iyi bi t.direktör olursun ama başka yerde. YOLUN AÇIK OLSUN

Tonla para harcanan Serdar Aziz yerine Semih'i oynatması 2.golü yediren detaydır.

Selçuk,Semih,Sabri takıntılarından vazgeçmeli. Hatta bana göre Sneijder'de oynamamalı ve 4-3-3 oynamalıyız(bu sistemin hakkını vermek için çok kaliteli bir orta saha almak şart) ama Şino'yu bunun kesmesine imkan yok.

Linnes ve Serdar Aziz monte edilmeli.

Devre arasına kadar en azından bir fikir oluşmalı bu oyuncular hakkında

Ona göre devre arasında stoper,sağ bek transferleri muhakkak yapılmalı.

Takımın genel eksiklikleri bu mevkilerde bence Stoper,Sağ bek,Orta saha,Sağ kanat ve duruma göre Eren'den farklı tipte olan bir forvet şart.

Son düzenleme:
Özellikle bjk maçının ilk yarısından sonra kendisinden çok ümitliydim ama o günden beri geriye gittik

Tam zamani milli ara yollarimizi ayirip Avci veya Terim gelmeli. Yada daha iyi bir isim varsa soyleyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink'in iyi veya kötü hoca olmasından çok böyle kötü zamanlarda güvenebileceği bir kariyeri yok. Her olumsuz sonuçta altyapı hocalığından vurulacağı barizdi. Ama işte maaşı azdı, yönetimin daha kariyerli hoca getirecek çapı yoktu bir şekil göreve geldi. Şimdi belki uzun yıllar altyapıda faydalanacağın adamıda kaybediyorsun.

Kabul edekim ki adamın kariyeri döndü dolaştı Fener maçına kilitlendi. Fener'e de böyle kaybederse kalması çok zor.

G32g2V.jpg

rokerenk byeeeee

Artik tek bir maglubiyet ile tartisilir hale geleceksin Riekerink. Hele 2-3 maglubiyet düsünülmez bile artik.

Allah Terim'in de belasini versin acik acik diyorum. Iyi bir düzen yakalamisken mutalaka hoca'nin aklini karistiracaklar, düzeni bozacaklar.

Lan bir UEFA Kupasi aldi, 40 yildir avutuyorlar hoca diye. Di Matteo denen capsiz CL'i aldi esamesi okunmuyor. Adam istedigi gibi istedigi zaman gidip gidip geliyor. Türk futboluna bak hey allahim.

BRAVO GALATASARAY'lilar, IYI GIDEN DÜZENI YINE YOKETTINIZ AZ KALDI. DEVRE ARASI ÖNCESI KOVULURSA SASIRMAM. ALISTIK BUNLARA.

bunlar kendisini futbol biliyor sanıyor işte forum bu adam beden hocası

Başlıktaki Teknik Direktör yazısının yerine Altyapı Sorumlusu yazılmalı.

Özellikle bjk maçının ilk yarısından sonra kendisinden çok ümitliydim ama o günden beri geriye gittik
sezonun ilk maçından beri şüpheliydim takımın geleceğinden ama umudumu korudum belki ilerleyen haftalarda sorunlar düzelir diye ne yazıkki düzeltemedi ve kötü bi t.direktör olduğu artık benim için aşikar.

Geri
Üst Alt