İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
(bkz: bey demediniz mi lan?)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Boer bok gibi hoca, Ajax'da gorduk oynattigi futbol'u. Ajax hollanda'nin FB'sidir, hakemler tarafindan kollanir, sampiyonluk hediye edilir.Riekerink'le olmayacak bu iş.Takım top oynamıyor,bireysel yeteneği olan oyuncularımızın gayretleriyle kazanıyoruz.Sneijder duran toptan asist yapıyor veya Bruma'nın kişisel becerileriyle kazanıyoruz.Ben burdaki çoğunluk gibi kovulması gerektiğini düşünmüyorum.İnter'den gönderilen De Boer'i takımın başına getirip Riekerink'i yardımcı hoca yapmalıyız.Tam zamanı şu ara.15 günlük arada bu tarz bir hamle yapmazsak geçen senenin benzeri olur,Hamza sonrası gibi bir çöküş süreci yaşarız.
Herşey zamanla olur diyorsun da haftalardır problemler yaşıyoruz ve bu problemler çözülmedigi sürece zaman bi halta yaramaz.
Sabır diyorsun da sahada oynadığımiz oyun ortada. Dediğin gibi hersey Brumadan gidiyor. Kaç maçtır bireysel performanslardan yirtiyoruz (Muslera/Tolga/Bruma).
Koskoca takımı Riekerinke emanet etti ve alınan tüm oyuncular Serdar dışında onun döneminde alındı. O ağzıni açıp oyuncuların alınmasına karşı çıksaydi burada eleştiri yapmazdik ama herşeyi onayladigina göre kadrodan memnundu, yani kadronun bu kadar vasat olmasında emeği var Riekerink bey dediğin şahıs.
Şampiyonluk yarışı bu sezon ciddi anlamda zor. Beşiktaş ballı Başakşehir daha kaybetmedi, Fener toparlaniyor. Biz bu zamanlarda puan kaybedemeyiz.
Öyle sabırla filan olmaz bu iş zaten borç batağındayiz o gelirlere ihtiyacimiz var. Romantik düşüncelere kapilmayalim
1 mac sonra Semih konusuna girip göbek atmaya biliyordun, aklinca laf sokmayi biliyordun.. Nerdesin yahu, görnmüyorsun? Semih-Hakan-Sabri 3lüsüne cok iyi tercih ediyordun, ne o? Basarili ile 3 puan gitti mi? Mutlumusun, girsene konusuna anlat bize biraz Semih'i.
Gerci kizmamak gerek, net bir sekilde caciktan anlamiyorsun. Denayer playmaker, Cavanda stoper oynayan birisin. Kizmamak gerek, benim aptalligim. AMA AHKAM KESMEYECEKSIN ISTE OZM!
Orda net yaziyor, ama cevap vermeni beklemedim, futbolun fsinden anlamiyorsun. Genelde bu sözleri klise halde kullanirlar tartismada. Ama sen cidden anlamiyorsun.Ne saçmalıon gene şakirt
Orda net yaziyor, ama cevap vermeni beklemedim, futbolun fsinden anlamiyorsun. Genelde bu sözleri klise halde kullanirlar tartismada. Ama sen cidden anlamiyorsun.
Simdi daha fazla da anlinti yapma, gir Semih konusuna yoksa ben birazdan mesajlarini suratina vuracam. Siz zamaninda bu eski mesajlar uplamak olayindan cok zevk aliyordunuz, sizde tadina bakin.
Her şeyi geçtim, burda hoca başarısız olsun da onu ve destekleyenleri yerin dibine sokalım diye bekleyen insanlar var. Neymiş, hani bey diyordunuz. Ya ne diyelim? Sonra da muhabirin biri çıkıp abuk subuk sorular sorunca laf ediyorsunuz. Biz saygı göstermezsek, başkası hiç saygı göstermez. Destekleyenler sanki keyfinden destekledi. İstesek de istemesek de adama şans verdiler. Destekleyenler, başarılı olsun da takımımız bu sene de berbat bir sezon geçirmesin diye destekledi.
Medya tarafindan dalga gecilen yerin dibine sokulan hocaya destek vermeyip te ne yapacaktik
Simdi sinsi bir sekilde meydana cikip kaybedilen mactan sonra en basindan bu yana desteklemedim ben biliyordum diyenler Galatasaray'li degildir hic kusura bakmayin
10 numara futbol oynatiyor diye destek görmedi,medya tarafindan kücük düsürüldügü icin destek verildi
Medya tarafından bunu destekleyelim taraftar birleşir Galatasaray tehdit olmaz ile desteklenmediği ne malum. Bence öyle mesela. Hıncal vari yorum oldu ama bizim medya cidden bu kafada. Beyaz Futbol'da serengeti muhabbeti vardı izlediysen aynen o bölümde anlatılanların özetidir bizim basın.
Medya tarafindan dalga gecilen yerin dibine sokulan hocaya destek vermeyip te ne yapacaktik
Simdi sinsi bir sekilde meydana cikip kaybedilen mactan sonra en basindan bu yana desteklemedim ben biliyordum diyenler Galatasaray'li degildir hic kusura bakmayin
10 numara futbol oynatiyor diye destek görmedi,medya tarafindan kücük düsürüldügü icin destek verildi
O defter kapandi bence artik.Eski Riekerink yok Orhan ile Ayhan adamin aklini çeldi.Haftaya yine Selcuk oynar, yine Linnes forma yuzu goremez yine oyuna müdahale konusunda yetersizligini devam ettirir.Bu arada her gecen hafta fizik kondisyon anlaminda yazin takima pek bisey verememis oldugunuda goruyoruz.Ulan gözünü seveyim düzgün işler yap ve başarılı ol Jor
Seviyoruz esasında seni ve uzun yıllar bizimle olmanı istiyoruz
Ayrıca senden istediğimiz çok basit halbuki
Yalnızca adaletli ol formayı hakedene ver
Ve GS formasını giyecek yetenekte olmayanları oynatma
yerlerine altyapıdan gençleri oynat kimse ağzını açmaz sana
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi