Haftalardir hocami citir citir yemek icin pusuda bekleyenlere suratina suratina vurmak icin cok büyük bir firsat Fener maci.

Feneri yenerse hocayi Terim gelse bile o koltuktan indiremez.

Gözlemlerime göre Riekerink´i ilk yemeye calisanlar, onu daha iki hafta önce beyler beyi ilan edenler idi. Ilginc.

Benim bildigim kadariyla IBB en cok Fener ve Besiktas dan puan koparmisti üc büyüklere karsi oynadiklari macta. Besiktasi Vodafone Arena'da ilk yenen takim olabilirler hakem dogramazsa.

Berabere kalsınlar sorun yok. Önemli olan bizim ne yapacağımız kank.

Kadıköyde galibiyet hocamıza çok yakışır. Umarım bunu başarabiliriz.

Gözlemlerime göre Riekerink´i ilk yemeye calisanlar, onu daha iki hafta önce beyler beyi ilan edenler idi. Ilginc.

Onu gec de Terimi nasil buluyorsun. Gelen giden vuruyor hocaya, ben yerinde olsam "milli takiminizi da Ardanizi da Selcugunuza uzun adaminizi da biiip" diyerekten ugrasmazdim artik. Öyle ki tükürdügünü yalattirdilar adama.

Bence Terim artik ciddi ciddi teknik direktörlügü birakip daha cok yönetimsel boyuta gecmeyi düsünmeli artik.

Onu gec de Terimi nasil buluyorsun. Gelen giden vuruyor hocaya, ben yerinde olsam "milli takiminizi da Ardanizi da Selcugunuza uzun adaminizi da biiip" diyerekten ugrasmazdim artik. Öyle ki tükürdügünü yalattirdilar adama. Bence Terim artik ciddi ciddi teknik direktörlügü birakip daha cok yönetimsel boyuta gecmeyi düsünmeli artik.
Neden konuyu Fatih Terim saptiriyorsun, neden Riekerinki, riekerink topiginde geceyim ? Fatih Terim basin toplatintisinda o vuranlara gereken cevabi verdi. Ve er yada gec, Galatasaray´da 4. bir Fatih Terim dönemi olacaktir1-2 sene icinde.

Son düzenleme:
Neden konuyu Fatih Terim saptiriyorsun, neden Riekerinki, riekerink topiginde geceyim ? Fatih Terim basin toplatintisinda o vuranlara gereken cevabi verdi. Ve er yada gec, Galatasaray´da 4. bir Fatih Terim dönemi olacaktir1-2 sene icinde.

Yook saptirmiyorum, cünkü yazdigim seyde Terim den bahsettigim icin sorayim dedim. Ben ruh halini hic iyi bulmuyorum, gitsin torun falan sevsin kendine gelsin.

Bu ülkede futbolu o bile kurtaramaz.

Yook saptirmiyorum, cünkü yazdigim seyde Terim den bahsettigim icin sorayim dedim. Ben ruh halini hic iyi bulmuyorum, gitsin torun falan sevsin kendine gelsin.

Bu ülkede futbolu o bile kurtaramaz.

Milli takimda belki bosuna zamani harcadigi dogru bile olabilir. En azindan kisa vadede.

Sonuç ne olursa olsun arkandayiz hocam problem yok. Ama sen yapacaksın bu işi inanıyorum. Fenevde bişey yok adamlar top oynamıyor.

Yenilirsek birinin gelmesi umurumda değil ligi kaybettiğimiz tescillenicek sadece isterse hikmet karaman gelsin isterse favre yine olmaz bizden.bu maçı almamız şart başakşehir maçından sonra felaket kızgınım Riekerinke

Son maçı falan demedim. Kaybederse son maçı olabilir başkan kovabilir dedim.

Arada fark var. Ben ve birçok taraftar sahip çıkacaktır.

Güveniyoruz Riekerink Bey !

Eğer Fatih Terim gelecekse Riekerink Bye.

Dursun Özbek bu vizyonla gidip cihat arslan'ı teknik direktör getirir en fazla, o yüzden Riekerink Bey diyorum şimdilik.

Eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir. Taraftar gazıyla anca bu kadar olur. Hamza da ilk geldiğinde taraftarın yağlamasıyla bir süre parlak göründü. Maçlar ilerledikçe adamının malzemesi ortaya döküldü, kendinden nefret ettirdi. Taraftarda da hata var. herkese oynattığı oyuna göre not vereceksin. Koskoca kulübün teknik direktörlük makamını çapsızlara teslim edenler utansın. Gerçi adamlarda utanacak suratta yok. Dursun, mursun ama kulübün anasını bellemekte üstüne yok...

hay amk yine hoplattigi konuya girdim
saol yit

Bu arada macla ilgisiz Selcuk simdiden sabote etmeye baslamis.

Yedek takimla ciktiktan sonra haberleri cikmisti morali bozuk diye. Bugün de iyi degilim palavrasiyla idmana katilmamis.

JOR simdiden gecmis olsun, sonun gelmistir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt