takım bas bas bagırıyor; hocam yasin, podolski ve sabri'yi çıkar diye. beyefendi ise ilk degisikligi 88. dakikada gerçekleştiriyor. 10 kisi kalmıs rakibe zamanı eritmek, oyunu sogutmak icin 88-90+3 arasında 3 degisiklik yapıyoruz, saka gibi. ilk haftalarda destekliyordum, hatta bjk maçı sonraskı olacak da demistim senin için. ama su son 6-7 haftada gözüm açıldı, gördük ki bu takımın başında teknik direktör olmasa da zaten bu kadar oynar. bos bos mıymıntı paslar, uyusuk futbol var, hücum organizasyonu, set hücumları namına bir şey göremiyoruz, biri çıkıp yetenegini konusturursa ve muslera çok iyi oynarsa kazanabiliyoruz. serdar'ı takıma geç monte etmeni, linnes'i harcamanı saymıyorum bile.

Ligin en çok gol yiyen takımı Kasımpaşa 10 kişiyle baskı kurdu, penaltıyı atsa puan alacaklar. 90.dakikada oyuncu değişikliği yapıyor.

Yanında Başkanda gitmezse ne yapayım teknik direktör değişikliğini.

1.5 senedir 3-4 tane hoca geldi-gitti. Suç sizce sadece hocada mı? Başkan gitmeden gitmesini istemem.

Açık ve net

Ligin en kötü hocaları İsmail Kartal ve Riekerink. Birinin Muslera ve Bruma'sı var, diğerinin yok. Aradaki tek fark bu.

Derhal Galatasaray'ı terket!

Yorumlarım olsa da, hiçbir futbolcu hakkında yazmayacağım. Sadece bu adam hemen gönderilmeli diyorum. Ben böyle bir teknik direktör hayatımda görmedim. O kadar maç izlerim, rastlamadım.

529 başarılı pas yapan bir takım nasıl alan daraltamıyor yaw.

Kafayı yiyecem

Ben hayatım boyunca galatasaray'ın başında böyle aciz pasif korkak silik bir hoca görmedim.Hatta 3 büyüklerde görmedim.Yılmaz vural bile bundan iyi hocadır.Ptt ligden hoca getirsek bundan iyi yönetir mesela göztepeden okanı getir daha iyi oynarız net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kikkert.jpg

Beşiktaş maçından sonra giderek düşen bir grafiği vardı zaten bugünde üstüne tüy dikti maalesef. Hakem şerefsiz dahi olsa oynanan oyunun kesinlikle açıklaması yok. Genel oyun şablonumuzda problem var hiçbirini doğru düzgün yapamıyoruz. Başarılı pasların yarısından fazlası geriye ve yana pas. Benim anlamadığım haftalardır böyle oynuyoruz nasıl müdahale edemiyor oyuna çok sıkıntılı bir tip.

Adam çok şanslı varya hollandanın köylüsü kalkmış gelmiş Galatasaray maçlarını en iyi yerden bedavaya izliyor üstüne birde iyi para kazanıyor

Haftalardır aynı sorunları yaşıyoruz haftalardır bu sorunlar çözülmüyor

Tolga sakat olup olmadığını bilmiyorum ama sakat değilse onu oynatmaması şerefsizlik. Linnesin oynatmaması daha büyük şerefsizlik

Linnes mükemmel sağ bek değil ama şuan Sabriden ne eksiği var? Hatta Semihi sağ bek oynatsan o bile Sabriden daha iyi oynar.

osmanlı ve konya maclarından 1 puani almasi bile imkansiz gibi bunun acilen kovulmalı yada altyapıya donsun

-Oyuncu değişikliği için neden son dakikayı beklediniz?

Riekerink: "Bir duvar düşünün, o duvardan bir tuğla almak bütün duvarı yıkabilir."

Penaltı girse hemen çağıracaktın ama ereni :D

Geri
Üst Alt