Adamsan, ben bu çapta bir hoca değilim der ve istifa edersin. Sonra da Dursun başta olmak üzere yönetimdeki herkesin yaptırdıklarını bir bir ortaya dökersin.

{taptap}

Alanya maçından sonra zirvede bırak reyiz demiştim dinlemedin beni bak ne oldu şimdi.

Transferleri kendisinin yapmadigini resmen kanitlanmistir.

Ahmet Calik sorusu geldi, tercüman Mert Genclerbirligi stoperi olarak sordu hocaya Ahmet'i.

Hoca istese heralde Genclerbirliginin stoperi oldugunu bilir. Bu yönetim acilen ama acilen gitmeli..

Transferleri kendisinin yapmadigini resmen kanitlanmistir.

Ahmet Calik sorusu geldi, tercüman Mert Genclerbirligi stoperi olarak sordu hocaya Ahmet'i.

Hoca istese heralde Genclerbirliginin stoperi oldugunu bilir. Bu yönetim acilen ama acilen gitmeli..
Ne zannediyorsunuz tabiki önce yönetim seçiyor anlaşıyor sonra riekerink e al kullan diyor medya yi da arkasına alarak yıldız havası veriyorlar

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Riekerink'i getiren yönetime kovup yeni hoca mı getirsin diyorsunuz? Ne tazminatı ne sözleşmesi var işin en basit kısmı Riekerink'in gitmesi. Kulübün sorunu hocanın taktik teknik bilmemesinin çok ötesinde.

Sampiyonluk yarisinda oldugu sürece gönderilmez

4 ay boyunca hoca bulamadi adamlar,2 haftalik sürede mi bulacaklar

Futbolcular Riekerink'i ciddiye almıyor.

Adamakıllı kadro dışı bırakma cezaları uygulanmazsa da hiç alınmaz.

Hamit, Chedjou ve Yasin gibilere bir daha forma yüzü göstermez yönetim adam olsa.

Yeni gelen hocaya da aynı muameleyi yapmayacakları meçhul bu yeniçerilerin.

Yerine Mancini gibi rezil herifler gelecekse kalsın, Bilic yahut Terim gibi hocalar gelecekse gönderilsin

Bende uyuz oluyorum ama geçen sezonun tekrarını yaşamayalım

Hoca en az suçlu sensin. Senin görevin td lik değil ki. Senin yetiştirici olman lazım. İnşallah düzgün biri gelir de sen de altyapıda kalırsın. Korkum şu ki sen ayrılınca komple gideceksin kulüpten.

bugünkü gençleri görünce oynatmamasına hak verdim ama taktik&teknik&oyuna müdahale vb. primal tdlük yetilerinin hiçbiri mevcut değil.
git artık !

Geri
Üst Alt