Alt yapıya falan dönmesin as takımda yöneticinin kuklalığını yapan adam altyapıda nerede torpilli çocuk varsa doldurur.

YOL-AL kardeş hadi hollandaya

C4n69qvWIAIso07.jpg

C4n6-S9WMAAGVo9.jpg

Git burdan sana iyi Dilek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sahsen ben riko ya tesekkur ederek kirmadan gonderilmesi taraftariyim , zaten adamin yetersiz oldugu ,ilk deneyimi oldugu belliydi , eline de super adamlar verilmedi, bir yonetim destegi transfer manasinda yapilmadi

ustelik biraktigi yer 30 puan geride degil , hamza denizli facialarindan sonra ama oyle ama boyle hem fb den hem bjk den kupa alan bir td oldu

bu sene de yanlis mudahaleler, kotu 11 ler cikardi , linnes ve yasin takintisi , her sey konusulabilir

ama senelik 150-200 bin euro ya altyapida iken 900 bin euro ya calisti ,henuz 300 bin euro tahsil edebilmis, zaten 1 senelik sozlesme yapti ,bir sey diretemezdi zaten denemedi de

bize maddi bir zarari da olmadi , zor zamanda aldi , beceremiyor ve gidecek , cok lanetle anilmamasi gerektigini dusunuyorum

Sahsen ben riko ya tesekkur ederek kirmadan gonderilmesi taraftariyim , zaten adamin yetersiz oldugu ,ilk deneyimi oldugu belliydi , eline de super adamlar verilmedi, bir yonetim destegi transfer manasinda yapilmadi

ustelik biraktigi yer 30 puan geride degil , hamza denizli facialarindan sonra ama oyle ama boyle hem fb den hem bjk den kupa alan bir td oldu

bu sene de yanlis mudahaleler, kotu 11 ler cikardi , linnes ve yasin takintisi , her sey konusulabilir

ama senelik 150-200 bin euro ya altyapida iken 900 bin euro ya calisti ,henuz 300 bin euro tahsil edebilmis, zaten 1 senelik sozlesme yapti ,bir sey diretemezdi zaten denemedi de

bize maddi bir zarari da olmadi , zor zamanda aldi , beceremiyor ve gidecek , cok lanetle anilmamasi gerektigini dusunuyorum

Tamamen katiliyorum sana.

Katılıyorum.Adama kimse zorla altyapıyı bırak gel demedi.Tamamiyle yönetimin iş bilmezliği.Birde komisyon transferleri ve yetersizliği de eklenince bu malzemeden bu çıktı.Gönderilmesi gereken birisi varsa bu yönetim olmalıdır.Zaten onlar istifa etmeden de düzlüğe çıkmamız çok zor.Riva florya falan bahane pek değişen bişey olmayacak.

Riko nun gelis gidis sureclerinde kalbinin kirilmadan islemler yapilmasini ,basina yem edilmemesini savunuyorum ama bu da mevcut kapasitesi ile dahi yapabileceklerini yaptigi manasina da gelmiyor

kisilik ,sahsiyet olarak koruyorum ama eline boyle bir firsat gecmisken ,cok bariz gorulen seyleri yapmayarak basarisiz olmasi sonunu hazirladi

eger genel gecer dogrulari yapmis olsaydi ,yine ayni durumda olsaydik farkli dusunebilirdik

mesela basaksehirle eslesilmeyecek bir turkiye kupasi grubu hedeflemeliydi , elazig erzincan tuzlayi kucumsedi , grup acisindan sorun olmadi ama caprazi hesaba katamadi elendik , bu bir ongoru eksikligidir

boyuna iyi mac kotu mac demeden linnes i oynatmayip , yasini ilk cikarmasi da keza ... bence en buyuk sorun kondusyon eksikligidir . bu takim kosmuyor ,kossa da efektif kosamiyor ,bir yerde sorun var uzun zamandir

yas ile ilgili olabilir ,baska sey olabilir ama takimin fizik gucu cok dusuk

her şeye rağmen teşekkürler, altyapıda kalır umarım. henüz yarıştan kopmadık, takımı liderin 5 puan gerisinde bıraktı ve daha çok hafta var.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun baskanimada hoca dayanmiyor yav, kovma konusunda 1 fenomen adeta ?

sakin ve rahat bir adamdı. Tsl de böyle çalışılmayacağını ögrendi Riekerink hocam.

Tolga-de jong ikilisi veya tolga-selcuk ile sezon başında sürekli puan kaybediyorduk. Ne zaman Tolga sakatlandı seri puanlar aldık. Buna rağmen bu ikiliye son maçta orta sahayı verdi! Yoksa tarihin en kötü kadrosundan en iyisini çıkaran son 10 yılın en iyi TD si.

Solbek linnes, presçi joshua, hacıyatmaz Yasin, maestro sneijder, portekizli siyah Ronaldo'nın çıkışı, podolskinin gol makineliği riekerink'in güzel sürprizleriydi

Ikinci 45 dakikada oyuncu degistirmek için oyuncu değiştirmesi, sezon başında Tolga,dejong,selçul ısrarı eksileriydi. Tolga cöpünü Birde o yabancı sağbeki istediğine inanmıyorum. Komisyoncu-yönetim işi.

Sakatlıklar olmasaydı açık ara bizi şampiyon yapardı vitaminsiz taraftar nankörlük yaptı. Bu sezon artık 5. 6. Oluruz. Taraftar köpekler gibi pişman olacak.

En ideal kadro 6-0 kazandığımız kupa maçı. BJK maçı unutulmazlar arasında. 2 kupa!! Güçlü başakspor ve sergenle coşmuş kayseri son darbeyi vurdu hollandali TD ye. Hakemler de hiç sevmedi Riekerink bey'i

Umarım büyük bir takıma gidersin.

Geri
Üst Alt