hocamın arkasında daima ben vardım ama koruyamadık hocamı

sorunun hoca değil başkan yönetim ve futbolcularda olduğunu demiş idik.

Simdi mi akliniza geldi af dilemek?

Siz herseyin en kotusune layiksiniz, cunku similasyon oyunu saniyorsunuz futbol'un.

Her gonderdiginden daha beterini getirdi, Dursun, bunu'da anlamadiniz, Tudor mourinho dediniz, simeone dediniz.

Cöp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendi adıma söylüyorum kendisine haksızlık etmişim özür dilerim şuanki hoca bozuntusundan çok daha iyi performans göstermiştir

Rezil düzene rağmen şampiyonluk yarışındaydık. Takımın oynadığı bir şablon vardı, Bruma kariyer zirvesi yapmıştı. Harcadılar adamı rüzgarcı taraftar ve beyinsiz troller.

2 ay fazladan kalarak sezonu cope atmistir

devre arasında sutlasak sampıonduk suan

Yav sanki içerde Trabzon'a Başakşehir'e Kayseri'ye falan kaybetmemiş gibi konuşuyorsunuz.Aynı fikstürde 3 aşağı 5 yukarı bu da aynı sonuçları aldı.Çok bir şey değişmezdi kalsaydı.

Yav sanki içerde Trabzon'a Başakşehir'e Kayseri'ye falan kaybetmemiş gibi konuşuyorsunuz.Aynı fikstürde 3 aşağı 5 yukarı bu da aynı sonuçları aldı.Çok bir şey değişmezdi kalsaydı.
Oyun olarakta geriye gittik, ligin en isabetli en cok sut atan takimiydik, en cok pozisyona giren takimlarindan biriydik.

berbat bir td

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudordan sonra herkes rieekerink bey dedi gerçekten

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berbat birisi degildi. Sanki elindeki takim cok iyi de, sampionluga oynuyordu, bi gercek var bu takim ilk 2e girecek hali yok, futbolcular futbolcu degil. JOR ile eh peh ilk üce oynuyorduk, simdi ise rezil den baska bisey degil.

Tudor'un hoca olmadığı gerçeği, Riekerink'in de hoca olmadığı gerçeğini değiştirmez.

Geri
Üst Alt