# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Polak, Galatasaray ile anlaştı

ben hala Scoutgs'ye guveniyorum bu konuda.. inanmiyorum.. ne zaman resmi sitede yayinlanir o zaman inanirim.. sallayin gitsin..

kaynak verilen sitede rosicky haberi var

galatasaray transferini soruyolar

oda arsenalde mutluyum , hizmetim uzun olacak demiş :(

Tomáš Rosick

ben arfayı beleşe kiralamayan adanan sezginden böyle bir transfer beklenir zaten

vay be rosickyden baptistadan polaklara düştük ne iş bu ya

Cevap: # Jan Polak

Bence ilgi dağıtmak yada zorluk çıkaran futbolcuya ayar vermek için yapılan, yaptırılmış bir açıklama olabilir.

Transferin son haftasına kadar transferler açıklanmazsa..Son gün Polak Galatasaray'da başlık görebiliririz.Tipik Adnan Sezgin Transferi :)

vay be rosickyden baptistadan polaklara düştük ne iş bu ya

polak olsa iyi daha nelere düşücez bu gidişle. adnan babalar sagolsun stada yıldız getircem dedi abdülrahim albayrak gelecek galiba :D şaka bir yandan rosicky reis gelmezse çok üzülücem :sad007:

Polak gelirse Adnan Sezgin kendine kaçacak delik arasın

ben arfayı beleşe kiralamayan adanan sezginden böyle bir transfer beklenir zaten

Dostum Ben Arfa,yıllık sözleşme bedelleri artı 800 bin euro kiralık ücretiyle Newcastle'a gitti.Kimseyi savunmak için bunları yazmıyorum ama eğer bu şartlarda bize gelseydi, neden Haldun Üstünel gibi JO transferinin büyük maliyetini bedavaya getiremedik diye eleştirirdik.

Transfer nobetıne noldu neden kıtledı arkadaslar bılen varmı

Şahsen ben transferler resmi olarak açıklanana kadar rahatım. Sizin gibi karamsar da değilim. :)

yav bu adam da nerden çıktı ayağına top yakışmayan topçuları istemiyoz gardaşım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt