# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

Iki sezon önçesi gelseydi: eyvallah.

Geçen sezon Anderlecht'te BERBAT bir sezon geçirdi. Takim ayrilmak istiyordu ..

Onun için "hayir" diyoruz! :D

Menejeri yeni sezonda Galatasaray forması giyicek demiş Polak için.Hayırlı olsun...

Bu da maraton da cikan haber;

BU SÖZLER GERÇEK Mİ? | Maraton.com.tr

"Galatasaray’ın transfer çalışmaları içinde bir dönem adı sıkça anılan Jan Polak, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada yanlış bilinenleri düzeltti.

Anderlecht'te forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, Galatasaray’la ciddiye varan bir görüşmesi olmadığını ve bu haberlerin basın tarafından abartılarak yazıldığını, dolayısıyla gündemin suni olarak değiştiğini söyledi.

Kendisi hakkında, Galatasaray’dan vatandaşı Milan Baros’un aldığı kadar cüret talep ettiği için anlaşmanın iptal olduğuna dair çıkan haberlere de tepki gösteren Polak, bu iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını vurguladı. "

herkes sacmaliyor birseyler, bize de konusmak kaliyor.

Şimdi Polak gelirse Rijkaard onaylamışmı oluyor yoksa yönetim Rijkaardın onayını almadanmı almış oluyor. Rijkaardcılara soruyorum. Çünkü zurnanın zırt dediği yer sanırım burası oluyor. Şimdi Polak gelirse ben yönetime mi.... yoksa Rijkaarda mı .... bilemiyorum. Lütfen açıklasınlar transfere kim karar veriyor.

Valla 10 yabancı hakkımız var ve bu eleman gelebilir, tabiki tek transfer olarak değil. Ama üstteki soruyu bende sormak istiyorum arkadaşlara.

Eğer gelirse maç falan izlemem sonunu bile bile 34 hafta eziyet çekmek istemiyorum asabiyet yapıyor sonra.

O artık Galatasaray'da!

Milan Baros'un da menajeri olan Pavel Paska, Çek basınına konuştu ve sarı-kırmızılılar'ın Jan Polak'la el sıkıştığını vurguladı. Anderlecht'in 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için menajeri, "Artık Galatasaray'da" dedi.

Galatasaray'da flaş gelişme... Pino ve Cana'yı alan, Kewell ile sözleşme uzatan Cimbom, Baptista ve Ledesma transferinde de sona gelmişti. Roma ile Baptista, Lazio ile de Ledesma konusunda el sıkışan sarı-kırmızılılar, 'bu iş bitti' gözüyle baktıkları Ledesma'da ters köşeye yattı.

İstanbul'da kalacağı süre boyunca eline geçecek toplam paranın yarısını peşin isteyen Ledesma'nın bu inadını kıramayan yöneticiler, rotayı Belçika'ya çevirdi. Hedefteki isim, Anderlecht'te forma giyen Jan Polak'tı.

Polak'ın menajeri Pavel Paska, dün Çekler'in Hospodarske Noviny gazetesinden müjde gönderdi ve Galatasaray'ın, Jan Polak için Anderlecht'le anlaştığını duyurdu.

MYNETTE BÖYLE Bİ HABER VAR...

İstanbul'da kalacağı süre boyunca eline geçecek toplam paranın yarısını peşin isteyen Ledesma'nın bu inadını kıramayan yöneticiler

sadece bu kısmı bile doğru olsa bu yönetime yuhhhh denir yuhhhhhhhhhhhhhh

bütün sezon yatan elano'ya, 2 sezon ağzımıza eden lincoln'e tıkır tıkır bütün paraları öde, hayatımızı kurtaracak adama paranın yarısını peşin ödeme... eğer böyleyse kimse kusura bakmasın anca gider bu yönetim... bir halttan anladıkları yok demekki...

sadece bu kısmı bile doğru olsa bu yönetime yuhhhh denir yuhhhhhhhhhhhhhh

bütün sezon yatan elano'ya, 2 sezon ağzımıza eden lincoln'e tıkır tıkır bütün paraları öde, hayatımızı kurtaracak adama paranın yarısını peşin ödeme... eğer böyleyse kimse kusura bakmasın anca gider bu yönetim... bir halttan anladıkları yok demekki...
İyi de dikkat ettiysen adam toplam sözleşme bedelinin yarısını istiyor... Mesela yıllık 2 den 4 yıl 8M€, bunun 4'ü peşin !!! Asıl böyle br şeti kabul eden yönetime yuhhh denir bence... yarısını peşin al, sonra yan gel yat Osman... Kalanı da maç başı olsa hadi, kalanı da garanti de, vade yapıyor arkadaş bize...

Après une discussion constructive entre le staff technique, la direction du RSC Anderlecht et Jan Polak, le joueur a décidé de prolonger le contrat qui le lie avec les Mauve et Blanc d´une saison. Le médian tchèque évoluera donc désormais au Sporting jusqu´en juin 2012.

"Le RSC Anderlecht veut réaliser ses nombreuses ambitions sportives. Un joueur tel que Jan Polak peut constituer un maillon important dans la concrétisation de celles-ci. Nous sommes donc heureux d'avoir pu résoudre avec Jan certains différends avec lui", déclarait Herman Van Holsbeeck, manager général du RSCA.

sözleşmesi 2 yıl uzatılmış allah korudu mu desem

Après une discussion constructive entre le staff technique, la direction du RSC Anderlecht et Jan Polak, le joueur a décidé de prolonger le contrat qui le lie avec les Mauve et Blanc d´une saison. Le médian tchèque évoluera donc désormais au Sporting jusqu´en juin 2012.

"Le RSC Anderlecht veut réaliser ses nombreuses ambitions sportives. Un joueur tel que Jan Polak peut constituer un maillon important dans la concrétisation de celles-ci. Nous sommes donc heureux d'avoir pu résoudre avec Jan certains différends avec lui", déclarait Herman Van Holsbeeck, manager général du RSCA.

sözleşmesi 2 yıl uzatılmış allah korudu mu desem

Güzel haber... :)

Menejeri Galatasaray, Fenerbahçe derken kaptı sözleşmeyi. Menejerlerin sözlerine fazla aldırmamak lazım. ;)

Kilit vurun da herkes rahatlasın. Son günlerde alınan en iyi haber herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt