Gungor Teber
Parçalı Üye
- 19 Ekim 2009
- 3.854
- 6
- 1.148
pkk olmayabilir meşhur MİT'in silah taşıyan tırları da olabilir.şehitlere de Allah'tan rahmet dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teröristi, masumu ne varsa soktular ülkeye. Kampları birbirine kattıkları söyleniyordu. 8.sınıf dünya ülkeleri komşumuz olursa olacağı bu. Irak Iran Suriye Ermenistan gibi leş ülkeler var etrafımızda.
Yunanlar da olmasa yüzüne bile tükürmez kimse o bölgenin.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Pek pkk işi değil gibi Niğde olunca ama bakalım hangi soysuz örgüt çıkacak
Sağlık ocağında sıkıştırmışlar 2 terörist yaralı yakalanmış. Birisi dağlara doğru kaçmış. Niye yaralı yakalıyorsun sık kafasına gitsin köpeğin.
öyle kafasına sıkıp hemen orada öldurmek olmaz bır çok bılgı alınacaktır onlardan.merak etme o köpekler yasadıgına pişman edılecektır.
Sağlık ocağında sıkıştırmışlar 2 terörist yaralı yakalanmış. Birisi dağlara doğru kaçmış. Niye yaralı yakalıyorsun sık kafasına gitsin köpeğin.
Aman faşist damgası yersin ulu orta yerde söyleme...Ne de olsa onlar da insanmış,kendi haklı mücadelelerini veriyorlarmışmış bla bla bla (!)
Okanım 14 yıldır APO piçini anasından doğduğuna pişman ettikya bunlarıda ederiz. Sok silahın namlusunu ağzına gerekli bilgiyi al. Öldür. Devletin milletin ekmeğini boşuna yedirme bu şerefsizlere.
Vatanını milletini sevmek FAŞİST likse Faşistim Ayberk. Benim Kürtle Türkle Çerkez Abaza Lazla işim olmaz. Alevi Sunni Sağcı Solcu zerre umurumda değildir. Ama kimki bu ülkeye bu topraklar üzerindeki insanlara zarar veriyorsa, gencecik insalara kurşun sıkıyorsa ben ona düşmanım. Onlar bana ister Faşist desinler ister Komunist. Umrumda değil.
Aman faşist damgası yersin ulu orta yerde söyleme...Ne de olsa onlar da insanmış,kendi haklı mücadelelerini veriyorlarmışmış bla bla bla (!)