Jandarma Timlerine Saldırı

pkk olmayabilir meşhur MİT'in silah taşıyan tırları da olabilir.şehitlere de Allah'tan rahmet dilerim

Teröristi, masumu ne varsa soktular ülkeye. Kampları birbirine kattıkları söyleniyordu. 8.sınıf dünya ülkeleri komşumuz olursa olacağı bu. Irak Iran Suriye Ermenistan gibi leş ülkeler var etrafımızda.

Yunanlar da olmasa yüzüne bile tükürmez kimse o bölgenin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

leş ülke ne demek orada terörist olmayan insan yok mu demeye çalışıyorsun? ya da o ülkelerin insanlarını mı küçümsüyorsun aklınca? bu terör olaylarından en çok nefret eden birisi olarak söylüyorum hiçbir insanı ırkından, ülkesinden ya da inancından dolayı küçümseyemezsin. haddinden büyük laflar etme.

bu olayı yapan pkk dır.ama acılım vb zırvalıkları yuzunden bunu acıkayamazlar.surıye pasaportlu pkk lılardır.

Allah sabir versin ailelerine.

tapatalk

Pek pkk işi değil gibi Niğde olunca ama bakalım hangi soysuz örgüt çıkacak

Yarın 21 Mart Newroz ve Geçenlerde Niğde Aksarayda BDP nin yeni Partisini HDP nin seçim büroları halk tarafından saldırıya uğradı. PKK nın yapmış olması akla yatkın olmasada şuan için O'da kuvvetli bir ihtimal. Kaldıki Suriyelilerde olsa PKK lılarda olsa Hükümetin PKK veya Suriyeli direnişciler konularından herhangi birinden çok fena çuvalladığını gösterirki. Olan gencecik yavrularımıza oldu.

Sağlık ocağında sıkıştırmışlar 2 terörist yaralı yakalanmış. Birisi dağlara doğru kaçmış. Niye yaralı yakalıyorsun sık kafasına gitsin köpeğin.

Sağlık ocağında sıkıştırmışlar 2 terörist yaralı yakalanmış. Birisi dağlara doğru kaçmış. Niye yaralı yakalıyorsun sık kafasına gitsin köpeğin.

öyle kafasına sıkıp hemen orada öldurmek olmaz bır çok bılgı alınacaktır onlardan.merak etme o köpekler yasadıgına pişman edılecektır.

Başbakan çıkar şimdi bunun üzerinden de siyaset yapar. Paralel devlet barışı bitirmeye çalışıyor der. Aha da buraya yazdım.

öyle kafasına sıkıp hemen orada öldurmek olmaz bır çok bılgı alınacaktır onlardan.merak etme o köpekler yasadıgına pişman edılecektır.

Okanım 14 yıldır APO piçini anasından doğduğuna pişman ettikya bunlarıda ederiz. Sok silahın namlusunu ağzına gerekli bilgiyi al. Öldür. Devletin milletin ekmeğini boşuna yedirme bu şerefsizlere.

Aman faşist damgası yersin ulu orta yerde söyleme...Ne de olsa onlar da insanmış,kendi haklı mücadelelerini veriyorlarmışmış bla bla bla (!)

Filme yeniden basliyoruz, allah belanizi versin....

Mescliste oturan serefsizler...siktirinn gidin rahat birakin artik su ulkeyi. Chpesinden, akpesine, mhpesinden sizden ne kadar varsa..

Hepiniz serefsizsiniz, hepiniz uc kagitci, hepiniz menfaatcisiniz, hepiniz hirsizsiniz, hepiniz millet onunde sov yapiyorsunuz, bu ulkete bir gram katkiniz yok.

kardes-kardese dusman oldu...Yazik degil mi bunca sehit dusen askerlere...

Aman faşist damgası yersin ulu orta yerde söyleme...Ne de olsa onlar da insanmış,kendi haklı mücadelelerini veriyorlarmışmış bla bla bla (!)

Vatanını milletini sevmek FAŞİST likse Faşistim Ayberk. Benim Kürtle Türkle Çerkez Abaza Lazla işim olmaz. Alevi Sunni Sağcı Solcu zerre umurumda değildir. Ama kimki bu ülkeye bu topraklar üzerindeki insanlara zarar veriyorsa, gencecik insalara kurşun sıkıyorsa ben ona düşmanım. Onlar bana ister Faşist desinler ister Komunist. Umrumda değil.

Okanım 14 yıldır APO piçini anasından doğduğuna pişman ettikya bunlarıda ederiz. Sok silahın namlusunu ağzına gerekli bilgiyi al. Öldür. Devletin milletin ekmeğini boşuna yedirme bu şerefsizlere.

haklısın bu köpekleri yasatmak ekmek vermek insanlık suçu.

Vatanını milletini sevmek FAŞİST likse Faşistim Ayberk. Benim Kürtle Türkle Çerkez Abaza Lazla işim olmaz. Alevi Sunni Sağcı Solcu zerre umurumda değildir. Ama kimki bu ülkeye bu topraklar üzerindeki insanlara zarar veriyorsa, gencecik insalara kurşun sıkıyorsa ben ona düşmanım. Onlar bana ister Faşist desinler ister Komunist. Umrumda değil.

Benim de umrumda değil pek, hatta hararetli tartışmalar yaşadığım da oluyor hümanistliği gereğinden fazla, değerleri hiçe sayacak kadar abartanlarla...Şu anki üremeye başlayan hastalıklı mantaliteyi anlatmak istedim ;)

Türk ırkının yok olmasını isteyenler değil de biz vatanını sevenler faşist oluyorsa varsın olalım.

Ülkemi çok sevdiğim için bütünlüğünü bozma arzusuyla yanıp tutuşanlardan nefret ediyorum diye faşist olacaksam hiç sorun yok faşistim o zaman

Bu ülkenin bütünlüğünün yok olmasını isteyen ülkeler ve onların maşası olan örgütler ve sempatizanları en acılı ölümü tadarlar inşallah.

Allah rahmet eylesin...

Kamyonetin plakası da ''55 k 088''. Türkiye'de kullanılmıyor diye biliyorum. Ekşi Sözlük'de okuduğuma göre E-Devlet'de kayıtlı da değilmiş. Başımızdakiler sayesinde ülke yol geçen hanına döndü. Şimdi çıkıp ne diyecekler çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt