Jandarma Timlerine Saldırı

Mahir DONMEZ

Aslan Üye
NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'nde otoyolda yol kontrolü yapan jandarmaların üzerine uzun namlulu silahlarla bir kamyonetten ateş açıldı. İlk belirlemelere göre saldırıda 2 asker şehit oldu. 2’ si ağır 4 asker yaralandı.

Jandarma timlerine saldırı: 2 şehit

Şehitlerimize Allahtan rahmet, geride kalanlarına başsağlığı, yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Allah rahmet eylesin..yaralılara Allah acil şifalar versin..

şerefsiz herifler..!

Allah rahmet eylesin, o saldiriyi yapan kopeklerin de Allah belalarini versin..

Vefat eden askerlerimizin ailelerine sabır diliyorum.

Alah rahmet eylesin.en üzücü haber her zaman şehit haberleri.inşaah bir daha bu ulke sehıt haberlerı duymaz ama o kadar çok kansız köpek var ki.

Allah rahmet eylesin; şu pkk'ya gizliden gizliye sempati duyanların da bu teröristlerden farkı yoktur gözümde ! İlla sivillere saldırması gerekmiyor bu illegalitenin..!

Ailelerine sabır,mekanları cennet olsun...

allah rahmet eylesin! ailelerine sabir diliyorum! bu yasananlarin sorumlularini hepimiz biliyoruz! 30 mart hesap günü!

PKK sahalara iniyor maalesef, şerefsizler.. Müthiş hükümet çözdüm diye övünüyordu!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ülkede terör bitti yalanları da, patlamaya başladı.

Allah rahmet eylesin

Şuan sağlık ocağındakileri rehin almışlar,inşallah daha fazla şehit vermeden gebertirler soysuzları.Benim eski çalıştığım sağlık ocağıydı.

Allah rahmet eylesin

Suriyelilerin yaptığı söyleniyor.

Teröristi, masumu ne varsa soktular ülkeye. Kampları birbirine kattıkları söyleniyordu. 8.sınıf dünya ülkeleri komşumuz olursa olacağı bu. Irak Iran Suriye Ermenistan gibi leş ülkeler var etrafımızda.

Yunanlar da olmasa yüzüne bile tükürmez kimse o bölgenin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. Yaralı olanlar inşallah bir an önce iyileşir

Taptap

suriyeliler yapmadiysa bunun sorumlusu secim burolarini yakan fasistlerdir

Pek pkk işi değil gibi Niğde olunca ama bakalım hangi soysuz örgüt çıkacak

Suriyeliler yapmış sanırım, sınır dışı edilsin hepsi

Geri
Üst Alt