Jandarma Timlerine Saldırı

Kamyonet gasp edilmiş şeklinde haberler var. Şöförü öldürülmüş. Ama çatışmadamı öldü teröristlermi öldürdü henüz net bir bilgi yok.

bunlar bitmez bi laf var ''devlete düşman lazım diye'' neyse.

Allah rahmet eylesin..

Bizim Adana-Konya yolu arasında biliyorum orayı hep geçiyoruz..

Allah bin belalarini versin yapanların.

I am the one who knocks!

3şehit var 2 asker 1 polis

silah kaçakçıları da deniliyor

PKK veya Suriyeli çıkmalarını zaten beklemiyordum, Öyle olsalar dahi!!! Hükümetin bu minvalde açıklama yapmayacağını bilmek çok zor değil. Silah kaçakcıları kamyonu niye gasp edip askerlere ateş açsın, onların derdi silah kaçırmak.

Adam Sakaryada miting yapıyor bir kişide bu şehitlerin hesabını sormuyor. Ülke olarak bitmişsiz!!!

Allah rahmet eylesin. Umarım bu olay, neyse. Yazdım yazdım sildim.

Senaryo belli

Niğde'deki hain saldırıda yaralanan askerler için ÇOK ACİL Niğde Devlet hastanesinde 0 Rh(-) ve B Rh(-) AB Rh(+) ve B Rh(+) kana ihtiyaç varmış.

el kaide ve el nusra diyenler var hemserilerimi rehin aldi diyenler var varmi net bilgi alan duyan

Vatandaşlar hastaneyi bastı yaralı teröristi aradılar. Ön kapıdan giremeyen halk morgdan girdi. Şuan hastanenin dışında bekliyorlar.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu katli gerçekleştirenlerin ve aynı zamanda buna sebep olanların da Allah belalarını versin...

Allah rahmet eylesin...umarım soylenıldıgı gıbı akp nın bası bos cıhatcıları yapmamıstır...

Allah rahmet eylesin...umarım soylenıldıgı gıbı akp nın bası bos cıhatcıları yapmamıstır...

Kesin paraleller yapmıştır!!! Bu saldırının Kılıçdaroğlunun Türk Ordusu Suriyeye girecek istihbaratının hemen ertesi gününe denk gelmeside zamanlama olarak manidar!!!

Geri
Üst Alt