Jason Denayer'la 1 Sene Daha İddiası!

geriye yaslanacagımız maclarda bu savunma ile sıkıntı yaşayabiliriz. cünkü yoğun baskıyı kaldıramazlar. onun icin derbi ve derbi zorlugundaki anadolu deplasmanlarında balta-serdar olmalı diyorum.

4-4-2 ile önde baskı yapmamız gerekiyor. siqo ile eren'i sal rakibin üstüne gitsin renktaş. onlar önde top tuttukca hem defans hem ortasaha nefes alır ve daha fazla ileriye cıkar.

Ancak 4-4-2 oynayacaksak bir tane de golcü santrafor,striker tarzı bir adam lazım değil mi?İki forvetimiz de aynı tarzda.Sıkıntı olmaz mı?2011-12'de Elmander'in yanında Baros vardı mesela.

Ancak 4-4-2 oynayacaksak bir tane de golcü santrafor,striker tarzı bir adam lazım değil mi?İki forvetimiz de aynı tarzda.Sıkıntı olmaz mı?2011-12'de Elmander'in yanında Baros vardı mesela.

siqo-eren rakip savunma bir güzel yorulur. 60'da alırsın podolski'yi koparır macı.

zorluk seviyesi yüksek maclarda daha dinamik ve önde rakibi bunaltan Gs icin siqo-eren diyorum.

onun dısındaki maclarda;

...bruma.......sneijder...podolski.....

....................eren..........

olabilir.

en önemlisi yedek kulübenin güclenmesi;

sinan-yasin-josue-siqo'nun yedek oturması avantaj.

Son düzenleme:
siqo-eren rakip savunma bir güzel yorulur. 60'da alırsın podolski'yi koparır macı.

zorluk seviyesi yüksek maclarda daha dinamik ve önde rakibi bunaltan Gs icin siqo-eren diyorum.

onun dısındaki maclarda,

...bruma.......sneijder...podolski.....

....................eren..........

olabilir.

en önemlisi yedek kulübenin güclenmesi;

sinan-yasin-josue-siqo'nun yedek oturması avantaj.

Podolski gibi bir silahımız da var dediğin gibi.Açıkçası beklenilen transferler yapılırsa,gayet yeterli bir kadromuz olacak lig için.

Yalnız bir dmc + denayer eklenirse bu transfer sezonu beni tatmin etmiş oluyor. Erenin ve tolganın şu an bekleneni vermesi büyük avantaj. Bozmadan bu performansları devam ettiren oyuncular olursa güzel işler yaparız. Seneye birkaç takviye ile gayet iyi bir kadromuz olur. Şu anki kadro ligi götürür (denayer+dmc geleceğini varsayarak). Onun dışında denayer umarım gelir hadi bakalım dursundan beklemezdim böyle hamleler

atletico macındaki gibiydi bu cocuk hamza dengesini bozdu eski haline dönecektir

Hani geliyordu:(

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

denayer ve ched ile stoper ikilimiz bariz fark yaratır.

Madem bu adamı alacak imkanınız vardı niye serdara dünyanın parasını gömdünüz. Şu an için boş transfer olarak görüyorum.takımda 3 sağbek, 6 stoper varken bir tane solbek bulunuyor. Böyle rezalet bş planlama olabilir mi ya

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Bence riekerink'in kafasinda chedjou - denayer ikilisi var

Umarim riekerink serdar'a bir sans verir artik...

Geri
Üst Alt