# Javier Saviola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Javier Saviola

Baros da kadroya giremiyordu, Kewell da. ki Real Madrid'de kadroya girememek aşağılanmayı gerektirecek bir durum değil.
Kewell'mı kadroya giremiyordu?..Kewell sağlam olduğu sürece raffeal benitez'in herzaman ilk 11nde vazgeçilmezi olmuştur..İngiltere'de yaşayan ve liverpool'u yakından takip eden arkadaşlarım ile kewell hakkında konuştuğumda Sakatlığı olmadığı sürece benitezin 11inde mutlaka yer alır dedi..Ki zaten öyle..Bunu bilmek için sırf İngiltere'de yaşamakta gerekmiyor..Kewell son 2 sezondur fazla maç yapamadı bunun nedenide sakatlığıydı..

Saviola konusuna gelince..Şahsen bu oyuncunun alınmasını isterim ama bu oyuncu bizdede istediği fırsatları bulamayacaktır..Bizim şuanki sistemimiz 4-2-3-1 ve bu sistemde ileride tek Milan Baros oynuyor..Milan baros'unda formunu düşünürsek iyi bir yedek olabilir..Eğer bu transfer olmuyorsa bence yönetimin fazla şartları zorlamaması gerek çünkü geriden yeni bir saviola geriyor(Serkan çalık)..

Fred gelirse her konuda müthiş olur.Lincoln konusunu biliyoruz.Ekstradan Baros'un da motivasyonu artar.Lyon'dan eski takım arkadaşı gelir ve tatlı bir rekabet başlar . Maçlar 5-6 golle biter artık.Hadi Haldun Üstünel,Hadi Adnan Sezgin.Size laf atanlar birkez daha alkışlamak zorunda kalsın.

Çok güzel olur aslında. Sivas maçından sonra Crespo'ya bile razıyım.

Saviola kontatak oyuncusu.Kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşayabiliriz.Bir arkadaşımız Fred dedi ve bence o adam işimize yarar.

saviola bence

alınırsa yararı olacağını düşünüyorum;):simit:

Sezon başında anket yapılsa "Baros mu Saviola mı?" diye eminim %90 Saviola çıkardı.

Saviola'nın satın alma opsiyonlu kiralanması yapılacak en akıllı işlerden biridir.Allah korusun Baros sakatlansa sonumuz ne olur düşünemiyorum.

dusunun baros sakatlandi 1 ay sahalardan uzak kalacak.Nondami yoksa umit mi oynayacak

bence meira her ikisindende iyi oynar forvette.Forvet Sart necatinin geri donmesini bile isterim suanda

bu arada fred bes para etmez ben lyonun her macina bakiyorum onu goturen juninho benzema ve kallstrom(gerets cok istemisti zamaninda almadi gs)

Kewell,barosdan sonra saviolada gelir kendini bulursa bu tarz gündemden düşmüş oyuncular için cazibe merkezi olabiliriz ,bu da yabancı oyuncu transferlerindeki isabet oranımızı dolayısıyla başarılarımızı artırır.

Saviola bize uymaz gibi geliyor bana.Diyelim Saviola oynayacak kimi keseceksin?Büyük sıkıntı olur.Zaten elinde Saviola varsa yanında hava toplarına hakim bir adam olması lazım örneğin Kluivert.Bizde Baros olduğu için Saviola bizde yapamaz.

Saviola bize uymaz gibi geliyor bana.Diyelim Saviola oynayacak kimi keseceksin?Büyük sıkıntı olur.Zaten elinde Saviola varsa yanında hava toplarına hakim bir adam olması lazım örneğin Kluivert.Bizde Baros olduğu için Saviola bizde yapamaz.

şu "kimi keseceksin" temalı emekli zihniyetinden vazgeçmek lazım. Barca'nın 4-3-3'ünde sağ forvet oynardı bu adam.

Senin kurduğun 11 in her maçı 4-4,5-4,5-5 falan biter.

Senin kurduğun 11 in her maçı 4-4,5-4,5-5 falan biter.

Tam tersi.Çok gol atar, az gol yer.Baktık maçın gidişatı kötü, çift forvetten verimsiz olan çıkarılır ve ön libero Linderoth ya da Ayhan gibi bir adamla çiftlenir...

Tam tersi.Çok gol atar, az gol yer.Baktık maçın gidişatı kötü, çift forvetten verimsiz olan çıkarılır ve ön libero Linderoth ya da Ayhan gibi bir adamla çiftlenir...

senin orta sahanda 1 tane dirençli adam var o da Topal.Çok sıkıntı olur ama önliberoya Topal'ın yanına Ayhan veya Linderoth düşüncene katılıyorum.

senin orta sahanda 1 tane dirençli adam var o da Topal.Çok sıkıntı olur ama önliberoya Topal'ın yanına Ayhan veya Linderoth düşüncene katılıyorum.

Zaten bir takımın sadece bir taktiği olması yanlış.3-4 tane farklı taktiği olması lazım.Bunlardan biri çift önlibero tek forvet, diğeri tek önlibero çift forvet..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt