# Javier Saviola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "G.Saray'dan Saviola'ya teklif"

Bizim aradığımız forvet tipi değil!

Bu oyuncular bir turlu cikis yapamayip hemde takimlarina hemde kendilerine zarar etmis oyuncular

VICENTE

DYER

MENDIETA

SAVIOLA

Eric Djemba Djemba

Harry KEWELL

REBROV

Aimar

Andres D'Alessandro ( bu adam superdi wolsfdayken)

Bize uygun bir forvet tipi değil.Baros zaten o bölgede iyi bir forvet ancak bize pivot santrafor lazım,saviolada bu tarz bir oyuncu değil ancak nondanın yerine uygun bir adam olabilir.Alınamayacak bir oyuncuda değil,çok çapdan düşmüş çünki.

valla sportvoix dergisinde oyle yaziyo liverpool pek faydalanamdi y a kewelldan

bide hep dususe gecti liverpooldan sonra turkiyeye gelmek cok buyuk bi dusus bence

mesala Andres D'Alessandro super adamdim adam aimar filan dogustu zaragozada simdi brezilyada keske geri getirebilsek onu yada Eric Djemba Djemba

Anladım Behçet,Saviola konusunda gerçekten umarım alınmaz diyorum Baros gibi oyuncumuz varken bize sırtı dönük oynayabilen kaliteli golcü lazım!

Ve uzun boylu olması lazım değil mi?

Marca'da bu haberi bulan olursa link koysun.Ben bulamadım henüz.

saviola ya bonservis vermektense daha iyi bir önerim var

Adriano:f68.gif:

https://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ungsdaten.html

adriano serbest kalmış, inter sozlesme imzalamamış... tam aradıgımız forvet, belki anlaşılabilir. Kewell gibi gelse Baros-Adriano iyi bir 2li olmazmı...

--------------Leo Franco(transfer)------------

orhan şam---servet----emre g.---hakan balta-

-----------------M.topal---------------------

Arda-----------Lincoln--------------Kewell---

---------Baros------Adriano------------------

Anladım Behçet,Saviola konusunda gerçekten umarım alınmaz diyorum Baros gibi oyuncumuz varken bize sırtı dönük oynayabilen kaliteli golcü lazım!

Carew butcemize uygun ideal bize gore tam onerisi olan varsa buyursun

Ölüsü bile az çok is yapar. Isim ve kariyer var ( Barcelona Ve Real Madrid'de oynamis), en azindan forma sattirir reklam olur. Rahatlikla yeniden yükselise geçebilir, bizim lig buna müsait ve daha 28 yasinda.

alınabilir. bi bakmişsın baros gibi kewell gibi sezon sonu fiyatı 3-4 katlamiş barosla aynı tip diyorsanız olsun uzun boylu yerli bi forvette alırız olur biter :D

Daha dün konusuldu burda ne zaman Saviola haberi cikar diye.

Neden medya´ya kisitlama getirilmez ki?Neden yazilan haberlerin belgesi istenmez ki?

Bide Türkiye´de medya özgürlügü yok derler:DBence Türkiye spor basini dünyanin en özgür basini:D

Böyle sallayan bir basin uzayda bile bulunmaz...

Ah Türkiye ah.Hep böyle mi kalacaksin?

Olabilir aslında. Yedek olarakda Bursa'dan Sercan'ı alırsak forvet işi çözülür.

Gerçekleşirse harika bir transfer olur. Tam aradığımız özellikte bir forvet. Hızlı ve en önemlisi bitirici . Eğer Bu tipte forvetimiz olsaydı Ankaraspor maçında 5 gol atmıştık ama nerde işte. Nonda Sanki forvet değil gol dışında gereksiz her şeyi yapıyor.Ümit Karan futboldan iyice kopmuş , Yaser desen bir gram yetenek , umut ışığı yok . Bir tek elimizde Baros'umuz var. Eğer Saviola transfer edilirse müthiş bir ikili olacaklardır. Baros'un dripling özelliği + Saviola' nın bitiriciliği çok gol atmamızı sağlıyacaktır.:ka19:

Gerçekleşirse harika bir transfer olur. Tam aradığımız özellikte bir forvet. Hızlı ve en önemlisi bitirici . Eğer Bu tipte forvetimiz olsaydı Ankaraspor maçında 5 gol atmıştık ama nerde işte. Nonda Sanki forvet değil gol dışında gereksiz her şeyi yapıyor.Ümit Karan futboldan iyice kopmuş , Yaser desen bir gram yetenek , umut ışığı yok . Bir tek elimizde Baros'umuz var. Eğer Saviola transfer edilirse müthiş bir ikili olacaklardır. Baros'un dripling özelliği + Saviola' nın bitiriciliği çok gol atmamızı sağlıyacaktır.:ka19:

Saviola ve bitiricilik ?

Niye aynı Saviola'dan bahsetmiyormuyuz ? Adam ceza sahası içinde gayet etkili . Plaseleri , Aşırmaları çok başarılı yapabiliyor. Ben mi yanılıyorum yoksa ?

Benim çocukluğumdan beri alıcaz bu adamı

Saviola bize uymaz zaten bizde Baros var.Bize Carew gibi bir forvet lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt