# Javier Saviola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "G.Saray'dan Saviola'ya teklif"

Baros ile aynı tarz oyuncu olsalar da Saviola'ya karşı bir sempatim var. gelmesini isterim yine de...

Marca yazıyorsa haber kesin doğrudur marca Real Madrid'e en yakın gazetedir ve Real Madridle ilgili haberleri ilk Marca verir ama tabii alabilir miyiz? onu bilemem...

Marca yazıyorsa istediğimiz kesinlikle doğrudur, çünkü Marca Real Madrid'e en yakın gazetedir ve Real Madrid'le ilgili haberleri ilk olarak Marca verir genellikle ama alabilir miyiz? o ayrı bir mesele tabii...

Gereksiz bir adam bizim taktiğimiz için!

Bizde taktik falan yokki şuan.Gelecek hocanın tercihine göre oyuncu alınmalı.Saviola'yı ise severiz ama...

babalar gibi oynar neden 2 forvetten biri uzun olacak diye bi kaide mi var ? berbatov gelene kadar rooney/tevez gayet başarılıydı.

Umarım bu haber doğrudur ve sezon başı kampına falan yetişebilir.Saviola hiçbir zaman sezon başı kamplarında tam olarak hazırlanamamış birisi..Ve benım her zaman tuttuğum forvetlerin basında gelir..Hatta öncüsüdür..Saviola gelmeli.. hatta suan Cruz Azul da lan Carrusca'yı da geri getirmeliyiz.Bikaç araştırma yaptım iyi maçlar cıkarıyormus

saviola kontra futbolcusu hem 5 senedir ilk 11 yüzü görmüyor.daha bitirici bir golcü alınmasını tercih ederim.

Saviola bize uymaz bence. Çok para ister, dengeleri bozar. Lincoln gidecekse olabilir belki..

Carew butcemize uygun ideal bize gore tam onerisi olan varsa buyursun

Öyle bir dünya yok işte,bu sene Aston Villa'yı taşıyan isimlerden birisidir,Türkiye'ye geri dönmesinin imkan ve ihtimali yok.

babalar gibi oynar neden 2 forvetten biri uzun olacak diye bi kaide mi var ? berbatov gelene kadar rooney/tevez gayet başarılıydı.

Rooney-Tevez'in arkasında muhteşem bir takım,hatta tek başına bir takım olan C.Ronaldo'nun oynadığını söylememek olmaz...

Araştırsalar ne oyuncular bulunur illa isim alınacak diye birşey yok,bir sezon boyunca olması gerektiği gibi oyuncu izlemiyorlar,çaptan düşmüş pili bitmiş adamları almak için bir dünya para öneriyorlar böyle yöneticilik olmaz!

Baros ve Kewell bunlar tuttu istisna oldular!

Allah göstermesin, sakatlıkdan kurtulamaz gelirse öyle ağım şahım bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

illakide uzun boylu bir forvet lazimsa derimki peter crouch tabiki gelirmi soru isareti.

saviola da cok iyi bir forvet ama bize ihtiyacimiz olan bir forvet degil.

bazi arkadaslar iyidir gelsin o zaman hep yerden oynariz demis barcelonayi dün gördük kapali defansin karsisinda ne yapabildiler türkiyede ise anadolu takimlari hep kapali oynuyor o yüzden zorlaniriz bize pivot santrafor dedigimiz uzun boylu bir forvet lazim.

Saviola iyi oyuncudur şu andaki tüm forvetlerden daha kaliteli

yazik yhaa hemide 3 yıl için 10 milyon euro. ola ben bu parayla galatasarayı uefa kupasi şampıonu yapacak transferler yaptiririm. 10 mio yha az para mi anasini satim:D:DD::Dbeyler 10 mio yha kimler alinabilir eksik bolgelerimize sizde bi belirtin.:D:D:D:D

10 milyon € artık büyük para değil,futbol için!

yilda 3,33 milyon € yapar o yüzden böyle isimde bir oyuncu icin normal ama bizim icin dogru transfer olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt