GSC Anket Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

• iyi transfer

• idare eder

• Kötü

• Kararsızım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kuzeylim geldiği için mutluyum. Açıkçası bizi memnun edecek diye düşünüyorum, önde baskı oyununa da uyuyor zira izlediğim kadarıyla.

kafamdaki soru isareti, bu kuzeyli 11 milyonluk adam ise neden Danimarka Milli takimina avrupa sampiyonasi icin en az yedek olarak cagilmadi?

Düz bir oyuncu ama gayreti ile bize enerji katacak

Yerden kayarak müdahaleleri için konuşmak lazım çok kart görür

Son düzenleme:
Mevcut yönetimin dünya üstünde alıp alabileceği en iyi bekti. Bunu unutmamak gerekiyor.

Oyun stilimize uyacak gibi duruyor. İzleyip göreceğiz takım içerisinde.

über eksrta işleri olmayabilir
ama istikrarlı standart ya da üstünde perfomrnas ihtimali var
HİÇ olmadı maaşı düşük pazarlaman kolay

Abi işte bir ülkede herkes girişimci, ekonomist, bitcoin üstadı, trade masterı, amazon kralı olunca başkanından taraftarına herkes para konuşuyor.

Temposu yüksek oyuncu her zaman iş görür ama verilen bonservis bedelini fazla buluyorum. Ederi 5-6 bana göre, 9-10 seviyelerine olmuş oyuncu alırsın. Tabi bu yönetimden ederine oyuncu almasını beklemek hayal. 6 milyona Torreira çeken Erden Timurdan buralara düştük.

Düz bir oyuncu ama gayreti ile bize enerji katacak

Yerden kayarak müdahaleleri için konuşmak lazım çok kart görür

Kariyerinde kırmızı kart gördüğü tek maç bizim maçmış sanırım. Kafası çalışıyor gibi görünüyor ama bizim hakemlerle muhtemelen haklı olacaksın Doc.

Football Manager 24'ün sağ bek wonderkidlerinden birisi. Hızı, Gücü, Azimi, Kararlılığı, Takım oyunu ile öne çıkıyor, çoğu kuzeyli gibi işine bakıyorsa gelişmemesi için hiçbir sebep yok..

Gole katkı sayısı sizi aldatmasın çünkü videolarda gördüğüm kadarıyla çocuk bir sürü asistlik top açmış ama atamamışlar.

Bonservisine takılmazsak şayet makul bir transfer. Geçen sene bizim maçlarda ve diğer şampiyonlar liginde iyiydi. Tabii ki tercihim Van Bissaka olurdu ama Duoe denilen her gün problem olacak bir adamdan ziyade iş disiplini olan Kuzey'li birini tercih ederim.

En azından Linnes'ten bir tık daha kaliteli olmasını dilerim.

Jelert tam bir kapalı kutu. Sağ bek ve Sol bek oyuncularımız ne vereceği belli olan oyuncular olmalıydı. Fenere göre bu mevkilerimiz bana göre zayıf kalıyor.

Sağ bek ve sol bek oynamış oyuncu candır. Gayette hızlı. Benim için boeyi hızıyla geçmiş bek iyi bektir

Daha uygun olabilirdi burada pazarlık yapan adamlarımızın başarısızlığı ama 21 yaşında değerli bir oyuncu

Rahatlattı tabii bir nebze ama çok bir beklentim yok şahsen. Defansta fahiş hata yapmadığı sürece, kademeleri kaçırmadığı sürece ben memnun kalırım.

Sağ ya da sol bir tane daha iyi bir bek alsak kafamız daha rahat eder. Gözümüzün önünde Boey ve Ferdi örneği olmasına rağmen bence bizim taraftar hala bek oyuncularının neleri değiştirebileceğini tam olarak anlayamadı.

Geri
Üst Alt