GSC Anket Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Jelert Transferini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

• iyi transfer

• idare eder

• Kötü

• Kararsızım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Barış ve Kerem'in olmadığı 11 de beklerimiz böyle çift kişilik koşan basan oyuncular olmalı. Doue ve Jelert'in her ikisini de izlemedim ama CL farkıyla ben Jelert istiyordum.
2 sene de;
4 City
2 Sevilla
2 Dortmund
2 GS
1 Manu
2 Bayern

13 tane muazzam seviyede CL maçı oynamış ve bunlardan sanırım 2 tanesinde maçın adamı olduğu söyleniyor. Üstelik bunları 19-20 yaşında yapıyor. Bu çocuk daha 1 ay evvel 21 oldu bu detaylara bakarsa Jelert çok önde.

Çalışkan bir oyuncu iki bekte de oynayabilme vizyonuna sahip ve konsantrasyonu yüksek maç içerisinde

Fiziksel eksiği var,hava topları,ikili mücadele yani omuz omuza veya teke tekte her rakipten top alabilecek birisi değil.Güçlenmesi şart barış alperin ekibiyle çalıştırılsa iyi olur.

Verilen para umarım ki öyle 10 11 değildir.4-5 civarı bir paraya almışsak gayet iyi transfer.

Bizim olayımız bu tarz transferler olması en oynamayan bile satılabilir

Bundan birkaç sene önce 10 milyona Avrupadan en iyi sağbekleri alırdın. Nerden nereye, dümdüz sağ beke 11 milyon verdik. Katkı verir koşar mücadele eder. Ama ekstra beklenti olmasın ne skor nede defans yönünden o ekstra işleri yapacak izlenimi vermiyor. Mesela Boey hücumu kısıtlıydı ama savunmada asla top geçirmez derdik hiç yere yıkılmazdı vs. Bu çocuk öyle değil, ikili mücadelede omuz omuzada yere düşebilir, zaafları var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faydali olur ama büyük ihtimal fazla para ödedik , ve burdan kai bir geri satis yapamacagiz gibi geliyor. Insallah maasi düsuktür

Jelert tam bir kapalı kutu. Sağ bek ve Sol bek oyuncularımız ne vereceği belli olan oyuncular olmalıydı. Fenere göre bu mevkilerimiz bana göre zayıf kalıyor.

Kapalı kutu değil.

Bu adamın 20 yaşındaki lig maçı sayısı ve ŞL kariyeri takımımızdaki çoğu oyuncuda yok veya yoktu diyeyim.

Ortalama sahada 130 kilometre koşan bir takımın düzenli bek oyuncusu. Takım da Kopenhag.

Nasıl kapalı kutu?

şunu 4-5'e alsan herkes alkış tutar.. bravo der.. bu fiyata transfer sezonunun ilk saniyesinde de rahatlıkla indirirdin.. istediklerini alamayınca çok daha alt sırada bulunan bir oyuncuyu çok fazla para vererek aldılar..

6 aylık adam alacağıma ne yapacağı belli gelişime açık ve şampiyonlar ligi seviyesinde oynamış adamı tercih ederim. Bence makul fiyatlar. Sevindim ben destekleyeceğim kendsiini.

Bonservis bonuslarla 8 olsa bence baya iyi transfer olurdu. Ama burda suc oyuncuda degil yönetimin beceriksizliginde. Önce 1-1,5 ay baska oyuncunun pesinden kosup böyle panikleyip hafif kazigi yersin.

Benim tek beklentim atak yaparken köhn çıktığında geriyi üçlesin kontrayı kesmemizi sağlasın

Biraz da dikine topu taşıyabilirse hee topu Nelsona sancheze geri vermezse yeterli olur benim için

Wanbisakka ,doue,jelert şeklinde sıralı listemiz vardı sanırım ,hayırlısı olsun disiplinli ve vizyonlu bir çocuk olsun kafi

Bu videodan edindiğim ilk izlenim hızı ve tekniğinin ortalama üstü olması. Sanırım final kararları biraz zayıf ama daha 21 yaşında. Barış Alper'in değişimi gibi bir gelişim sağlayabilir bu konuda. Bizim için beklerin hızlı ve zor geçilir olması çok kritik. Geçişlerde rakibin hızlı oyuncusunu yakalayıp savunabilecek bekler olmazsa olmaz bizim oyunumuzda. Bu çocukta o ışığı görüyormum.

Bence Doue'den daha iyi bir transfer. Çok daha fazla maç deneyimi ve üst seviyelerde oynamışlığı da var. Ben bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Fiyatı ise bence şimdiye kadar gösterdiği performans yaş oranına göre gayet normal.

Danimarka ligi son yıllarda iyi paralara iyi oyuncular gönderdi. 11 milyon fazla ama alsak alsak 8'e alırdık en düşük. 3'e 5'e adam vermiyorlar artık. Nelsson'u bile daha büyük yaştayken aldık hem de 3 sene önce 7 falan verdik. Bu açıdan da bakmak lazım. Maaşı çok iyi. 700 bin euro. Gelişim kaydederse kar edersin, etmezse 2 sene sonra İtalya, İngiltere orta sıra takımlarına ufak zararla yine satarsın. 30 yaşında vurgun yapmak için Türkiye'ye gelen yıllık 4 milyon + bonuslara oynayan, performansı da ortalamayı geçmeyen adamın ekonomik olarak verdiği zarar daha fazla oluyor, futbol olarak da kattığı ekstra şey de olmayabiliyor. İşte o adam 4 yıl elinde patlamış oluyor sonra. Elinden de çıkartamıyorsun.

Ben her zaman Kuzeyli oyuncudan yanayım. Yetenekleri kısıtlı bile olsa disiplin ve çalışkanlıklarıyla her daim belli standartın üzerinden kalacaklarını bilirsin. O yüzden Kuzeyli olsun çamurdan olsun derim.

Fayda versin de bize kalsın 10 sene her aldığın oyuncuyu 30 a satcan diye bişey yok. Sağı peşkeş çeksin 10 sene kitlesin orayı mis. Sol da oynuyor. Biraz tuzlu ama olsun başarılı olursa esamesi okunmaz. Maaşının iyi olması güzel. Maaş bonservis kadar göze gelmiyor ama bonservisten çok daha önemli bişey. İyi maaşla getir 2m fazla bonservis ver daha iyidir. Takımımıza hayırlı olsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi transfer, almamız gereken tek sağ bek profili buydu ve o profilde bir oyuncu aldık.

Künyesi çok iyi bir defa, 2 çok iyi geçirilmiş şampiyonlar ligi sezonu ve 100 resmi maç aynı zamanda Danimarka milli takımı ana havuzunda yer alan bir oyuncu. Böyle anlatınca yaşı 23-24 gibi geliyor ama henüz 21 yaşına girmiş bir oyuncu.

Bizim gibi kulüplerin devamlılığı için olması gereken transfer politikası ile kadroya katıldı, yüksek bonservis ve düşük maaş ile maksimum potansiyel. Yani Burak Elmas'ın bile akıl ettiği ya da akıl ettirildiği ve hala ekmeğini yediğimiz bu transferlerden son 2 senede maalesef uzaklaşmıştık.

25-29 yaş arası hazır diye nitelendirebileceğimiz oyuncu almış olsak ölüsü 7-8 milyon euro bonservis olacaktı zaten üstelik maaşları 2'den az olmuyor bu da 4 yıllık maliyetlerinin minimum 15 olması anlamına geliyor. Jelert'in 4 yıllık maliyeti 12 milyon euro civarı.
Üstelik satışı söz konusu olunca 2 sene sonra hangisinin satılacağı bariz belli.

Emeği geçenleri başta Cenk Ergün olmak üzere kutlarım, Galatasaray'ın parasını çöpe atmadıkları için...

Geri
Üst Alt