jen selter

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
62665F61645F636162655162636B63676B616867A6A96893.jpg

İlgili tweet için tıklayınız..

Galatasaray sevdalısı, fitness sever bir hanım kızımız. 08 Mart 2014 tarihinde atmış olduğu bir tweet ile bunu bize kanıtlamıştı..

İletişim
Instagram: Jen Selter (@jenselter) • Instagram photos and videos
Twitter: Jen Selter (@JenSelter) | Twitter
Facebook: Jen Selter

Hoyyydaaa.

Forum iyice çığrından çıktı, son konuların 3/1'i böyle. Google bile çözmüş olayı tuhaf tuhaf reklamlar geliyor. :D

Sosyal medyada g.t ve meme paylaşan G.Saraylı anasını satayım

Hoaayda.
Dikin bayrakları.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gökhancım daha usturuplu bir fotosu yok muydu bu hanım kızımızın.

Hoyyydaaa.

Forum iyice çığrından çıktı, son konuların 3/1'i böyle. Google bile çözmüş olayı tuhaf tuhaf reklamlar geliyor. :D

nerelerde dolaşıyorsunuz Mehmet bey :D google reklamları sizin ziyaret ettiğiniz sitelere göre şekilleniyor..

ben basbayağı seyahat şirketlerinin ve web hosting sağlayıcılarının reklamlarını görüyorum şu anda.. :asd22:

bu arada jen selter da zıbarsın gitsin.. Galatasaray üzerinden takipçi kasmaya çalışan hatunlardan gına geldi :D

nerelerde dolaşıyorsunuz Mehmet bey :D google reklamları sizin ziyaret ettiğiniz sitelere göre şekilleniyor..

ben basbayağı seyahat şirketlerinin ve web hosting sağlayıcılarının reklamlarını görüyorum şu anda.. :asd22:

bu arada jen selter da zıbarsın gitsin.. Galatasaray üzerinden takipçi kasmaya çalışan hatunlardan gına geldi :D

Ben de arkadaş edinme sitelerinin reklamları çıkıyor, ama öyle normal arkadaşlık değil. :D

Mozilla'yı GSC haricinde kullanmıyorum ki gezdiğim sitelerden kaynaklansın. Adblock kullanıyorum zaten diğer tarayıcıda.

Kadinlar olabilecegi kadar kendini cinsellik üzerine pazarliyor, sonra feministler erkekleri sucluyorlar kadinlari magazinsel anlamda sex objesi olarak kullaniyorlar diye. Alan mutlu, veren mutlu. Herhangi bir ülkeyi yönetsem, ilk feminizimi yasaklarim.

Dinibutun bir kizimiza benziyor. Tam anne babayla tanistirmalik.

Ben de arkadaş edinme sitelerinin reklamları çıkıyor, ama öyle normal arkadaşlık değil. :D

Mozilla'yı GSC haricinde kullanmıyorum ki gezdiğim sitelerden kaynaklansın. Adblock kullanıyorum zaten diğer tarayıcıda.

adblock kullanmayı size yakıştıramadım :D bırakın site sahipleri de para kazansın..

beni popuplara boğmadıkları sürece dert etmiyorum.. ama her saniye 5 pop-up reklam çıkan siteler hakediyor.. :)

Kadinlar olabilecegi kadar kendini cinsellik üzerine pazarliyor, sonra feministler erkekleri sucluyorlar kadinlari magazinsel anlamda sex objesi olarak kullaniyorlar diye. Alan mutlu, veren mutlu. Herhangi bir ülkeyi yönetsem, ilk feminizimi yasaklarim.
Ahmet Çakarlığı bırakıp Can Dündar a mı geçtin Ademcim sana ağır gelmez mi Can Dündar gibi yorumlar yapmak.

Geri
Üst Alt