Şöyle düşünün; kanat oyuncusu olarak Sallai mi Hauge mi? Benim cevabım net. Her zaman çift haneli bonservis ve/veya maaşla adam alma lüksümüz olmadığını hatırlatırım. Bugün şanslıydık, erken gol maçın seyrini belirledi. 3-0 a rağmen bir nebze zorlayabilmelerinde en önemli aktör oldu adam, oyunu açan pasları nefes alır gibi verdi pek çok kez.

Ha, hoca gibi hep garanti adam olsun diye düşünüyorsanız, öylesi 30 bonservis, 10 maaştan başlıyor, o durumda bile garantisi yok...
Sabaha kadar Sallai. Hauge tipi oyunculara karşı değilim bu arada. Kuzeyli olanlarına karşıyım. Elli defa kanıtlandı ki, bu herifler yalnızca kendi ülkelerinde performans verebiliyor. Maç içerisinde de Sallai herifi net pasifize etti zaten.

Futboldan anlama turnusolüdür

Süper lig görmemiş saba lobjanidzedir

Kgümrük seviyesindedir

kuzeyden çok iyi oyuncular çıkıyor aslında , bulmak önemli tamamen.Tabii kanat,bek falan nadir ona girmemek lazım , çıkanı da çok pahalı oluyor zaten.Yoksa oyuncu bir sürü dolu yani osleri falan taş gibi ama biz 50de 1 genç oyuncu anca tutturuyorken kuzeyliye hiç girmememiz lazım
Sabaha kadar Sallai. Hauge tipi oyunculara karşı değilim bu arada. Kuzeyli olanlarına karşıyım. Elli defa kanıtlandı ki, bu herifler yalnızca kendi ülkelerinde performans verebiliyor. Maç içerisinde de Sallai herifi net pasifize etti zaten.

Pres futboluna uygun bir futbolcu fizik gücü yüksek bizim takıma uyar, yetenek olarak Barıştan milyon kere iyide defoları vardır illaki. Ucuz görünüyor fiyatı böyle adamlara denemelik atılabilir bence en kötü aldığımıza yakın bir fiyata geri satarız.

kuzeyden çok iyi oyuncular çıkıyor aslında , bulmak önemli tamamen.Tabii kanat,bek falan nadir ona girmemek lazım , çıkanı da çok pahalı oluyor zaten.Yoksa oyuncu bir sürü dolu yani osleri falan taş gibi ama biz 50de 1 genç oyuncu anca tutturuyorken kuzeyliye hiç girmememiz lazım
Reis bunların tutma oranı çok düşük. Tonla örnek var büyük umutlarla transfer yapıp bir halt yapamayan. Asla bunların yerel liglerindeki performansına bakıp da para yatırmamak lazım. Başka ülkeye gidip de kendisini orada da kanıtlayanlar olabilir ama onları da alamayız muhtemelen.

Reis bunların tutma oranı çok düşük. Tonla örnek var büyük umutlarla transfer yapıp bir halt yapamayan. Asla bunların yerel liglerindeki performansına bakıp da para yatırmamak lazım. Başka ülkeye gidip de kendisini orada da kanıtlayanlar olabilir ama onları da alamayız muhtemelen.
birazda bizdeki sistemden kaynaklı bir sorun bence , avrupada çoğu alan takım yetiştiriyor bu neymiş diyoruz ama mesela bize gelse sıradan biri olma ihtimali çok yüksek baskıda falan ezilmesi.Biz fizik olarak çok absürt genç almadığımız sürece geliştiremeyiz gibi geliyor bana.

birazda bizdeki sistemden kaynaklı bir sorun bence , avrupada çoğu alan takım yetiştiriyor bu neymiş diyoruz ama mesela bize gelse sıradan biri olma ihtimali çok yüksek baskıda falan ezilmesi.Biz fizik olarak çok absürt genç almadığımız sürece geliştiremeyiz gibi geliyor bana.
Yok ben bizi kast etmemiştim. Moder vs gibi ağzımızın suyu akan ve başka takımların kaptığı kuzeylilerin alayı çöp çıktı.

hayvan gibi iyi topçu , hem sallai hem lemina ile kapatmasaydık görürdük anyayı konyayı neyse ki hocamız önlemini almış bize kötü oynayınca kötü olmuyor ekitike , gakpo , salah falanda mı kötüydü bu mantıkla
çocukda hız sürat , beceri teknik , şut ne ararsan var hepsi 10/10 olmasa da
tottnımı ne hale düşürdüğünü açın izleyin en kötü barış denen futbol fakiriyle falan mukayese edilecek topçu katiyen değil

Yani en azından 8 dribling denemiş 5 isabet sağlamış 86 kere topla buluşmuş 12 ikili mücadeleye girmiş 7 tanesini kazanmış. Bizim Barış aynı maçta 2 dribling deneyip hiçbirinde başarılı olamamış sadece 29 kere topla buluşmuş 10 ikili mücadeleye girip sadece 3 tanesini kazanmış

Yani şu haldeki Barış ile kıyaslarsak kendi takımı için çok daha verimli bir oyuncu

Yok ben bizi kast etmemiştim. Moder vs gibi ağzımızın suyu akan ve başka takımların kaptığı kuzeylilerin alayı çöp çıktı.
başka ülkeye gidenler üzerinden örnek olarak söyledim onu aslında.Moder'i aslında rotasyonda biz de deneyebilirdik feyenoordda fena değildi geçen sene ama o da müzmin

Yahu adam gittiği yerde tutmuş olsa, şu an ağzımızın suyu aka aka EPL de filan izliyor olurduk zaten. Öyle olduğu için makul bedelle alma ihtimali söz konusu. Sörloth da ülke dışına ilk çıkışında tutunamadığı için TS a düşmüştü mesela; TS kiraladığı oyuncudan hem azami verim aldı, hem de ciddi para kazandı, halen de büyük ligde iş yapıyor.

Hep çıkışta olan adamlara gidip astronomik rakamlar ödeyerek çevrilemez bu çark. Seneye yine 30-75 bonservisler, 10-20 maaşlarla yeni transferler yapılacağını zanneden varsa, düpedüz ahmaktır, kusura bakmayın.

Geri
Üst Alt