# Jesse Sekidika

Çok beklenti içinde değilim. Az bir katkı bile verse iyidir.

Mariano ilk geldiginde onunde oynayan kanat ouuncusu ile cok iyi anlasiyordu Gary Gary yapanda Marioanoydu Eski Mariano olsa Jesseye cok yarari olurdu cok iyi kacirdi onu

Bu fpp varken Bulunmaz nimet valla. Normalde Gs'de oynayacak kalibresi yok ama çilek transferi yapamayacağımız için SEKİKDİA da iyidir yani.
Kupa maçında da beğendim en azından hareketli...

3-5 gösterse kendini sonra da araplara satsak 7-8'e....

Bu fpp varken Bulunmaz nimet valla. Normalde Gs'de oynayacak kalibresi yok ama çilek transferi yapamayacağımız için SEKİKDİA da iyidir yani.
Kupa maçında da beğendim en azından hareketli...

Eleştiri alacağız diye överken bile adamı kötülüyorsunuz.. Oynadığı 1 maç sadece nereden anladın bizde oynayacak kalibresi olmadığını?

Dünkü performansını katlayacak yetenek de bir adam izlenimi verdi. Tam kadro olarak çıktığımız maçlar da ve özellikle deplasman maçlarında denemek lazım. Gerekli güven ve forma şansı verilirse çok başarılı olur.

Önünde Feghouli gibi bitik bir oyuncu varkene Jesse adamin gözüne hos geliyor oynadi futbol ile, sanki orta kesme sorunu var onu gelistirse daha iyi bir yere gelebilir

Pas becerisi, şutları, hızı ve oyun aklı iyi. Özellikle pas alış verişleri ve ani hızlanmaları çok iyi.

Top kontrolünü ve ortalarını geliştirmesi ve birebirde biraz daha etkili olmasi lazım. Sonuncusunu özgüveni arttıkça ilerletebilir.

Daha iyi bir TD ve daha iyi bir oyun kurucuyla çok daha fazla katkı verir.

Kalburüstü EPL takımlarında yada Ajax'da 1 sezonda potansiyelini açığa çıkartacak gelişimi gerçekleştirebilir.

Eleştiri alacağız diye överken bile adamı kötülüyorsunuz.. Oynadığı 1 maç sadece nereden anladın bizde oynayacak kalibresi olmadığını?

inter'den sneijder'ları bu takıma layık gördüğümden olabilirmi? 10 senedir FPP yapıyor, ekonomi kasıyor olsaydık!!! SEKİDİKA mı düşünürdük ilk 11 e... HİÇ SANMAM.

ama biliyormusun! Jesse nin mücadeleciliğini sevdim. Potansiyali hiç yok da demedim ben.

Ben en cok teknigini ve oyun zekasini tuttum bu elemanin. Hizindan cok daha onemli. Birde surekli iceriye kaciyo gibi. Sanki orta saha oynamaya daha meyilli.

Bu kara oğlan çok can yakacak, asıl önemli olan şu ki ne zaman Feghouli sevdasından vazgeçip Sekidika'yı as takımla birlikte kullanacak Fatih Terim

Dün maçta hücumdaki arkadaşları Taylan&Adem&Ömer ve Belhanda birbirinden kötü performanslar gösterdi belki Adem bir şeyler yapmaya çalıştı da Taylan & Ömer ve Belhanda gerçekten korkunç derecede kötü maç çıkardılar. Ona rağmen Sekidika tek başına bastı çabaladı etkili oldu bir şekilde

Sekidika'yı as takıma katıp Emre&Onyekuru ve Falcao ile birlikte kullandığımız zaman gerçekten katkı vermeye başlayacaktır ...

Babel oralarda topu aldiginda hic birimiz heycanlanmiyorduk Jesse aldigi zaman ceza sahasina kadar gidiyor duzenli oynarsa rahat 5 gol 3 veya 4 asist yapar zaten

Bence garry rodrigues'den daha iyi daha zeki daha teknik.
Katılmayan var mı buna?
Tek bir sıkıntısı var zaten onu eskişehir taraftarı da söylemişti. Bazen maç içinde kayboluyor. Onu halletmek gerek.

Geri
Üst Alt