# Jesse Sekidika

Dun izledigim kadariyla klasik siyahi acik alan topcusu kesinlikle degil bence. En sevdigim ozelligi soguk kanliligi. Topu aldigi zaman gorerek, dusunerek oynuyor. Baya iyi bir kumas var bu arkadasta. Eskisehir'e gelmeden once on numara gibi oynuyormus sanirim. Bana oyle cok hizli bir oyuncu gibi gelmedi. Hani kanat da oynar ama sanki kanattan ziyade on numarada israr edilse daha iyi olur.

inter'den sneijder'ları bu takıma layık gördüğümden olabilirmi? 10 senedir FPP yapıyor, ekonomi kasıyor olsaydık!!! SEKİDİKA mı düşünürdük ilk 11 e... HİÇ SANMAM.

ama biliyormusun! Jesse nin mücadeleciliğini sevdim. Potansiyali hiç yok da demedim ben.

Genel olarak beğendiğinin farkındayım da forumda genel bir linç yeme korkusu var millette asıl eleştirdiğim nokta bu..
İnterden sneijderler bizim kurtuluşumuz değil kesinlikle transfer politikamız marcao sekidika emre kılınç mert hakan tarzı transferler olmalı tutar tutmaz orası ayrı.. Mali durum ortada bu hale gelmemizin en büyük sebebi de günü kurtarmaya yönelik politikamız.. Artı sneijder çok istisna bir transferdi bir daha o yaşta o kariyerde bir adamı ligimizde görmemiz çok çok zor.. Sneijder baz alırsak mevcut kadroda lemina muslera hariç kimse yakışmıyor bu takıma

Videoyu izledim sadece iyi gibi ama ortaları Amrabat misali bakmadan kesiyor gibi böyle ise sıkıntı.

Öz güvenli oynuyor bu güzel bir şey. Az akıllı olursa para kazandırır zıplar güzel bir lige

Tas catlasa Yasin kadar olur. Onumuzdeki yil hala takimdaysa 5 gol 5 assist yapar.

False nine oynayabilecek düzeyde bence. Keşke buna uygun sistemimiz ve jesseye o bölgeye yerleştirebilecek bi teknik direktörümüz olsaydı. Hemen asıp kesip bok atmaya gerek yok. Ben ümitliyim kendisinden.

Bence Fatih Hoca Sekidika'yı çok göz ardı ediyor sol kanatta Onyekuru ve Saracchi ikilisi elbet birlikte oynamaya başlar ya Kasımpaşa ya Malatya maçında ama işin sağ kanadını göz ardı etmek yanlış

Tamam Feghouli tamamen silinip atılacak bir oyuncu değil de Sekidika bence daha fazla şansı hak ediyor geldiğinden beri 3 lig maçı oynadık Denizli maçı 4 dk Konya maçında oynamadı Kayseri maçı 4 dk

Bu kara oğlan bence daha fazla şansı hak ediyor Onyekuru ile birlikte sağlı sollu rakibi çürütmesi işten bile değil

Geri
Üst Alt