# Jesse Sekidika

tok karnina calisan afrikanin anadolu bolgesinin bagrindan kopmus bir siyahi kardesimiz , zarar gelmez

uLAN ne adamlarsınız 8-9 dakikada çözdünüz topçuyu:D

İyi veya kötü her yorum için çok erken ama körü körüne çalım deneyen tipte bir futbolcu olmadığı gözüküyor.

Bana umut verdi ama konuşmak için erken. Eğer büyük takım mentalitesine temposuna ve oyun tarzına alışabilirse faydalı olacağını düşünüyorum. Bu yoklukta eğer biraz ışık verirse 2 hafta içinde Feghouli'yi kesmesi gerekiyor ama.

5 dakika oynadı herif yeni emre mor galiba, sonra gerekli şansı verdik deriz

Marketteki meyveli yogurdun fiyati pahali diye alamadigin takimdan geldin.Birsey denmez ama onun yerinde olan insan sahada dört dönmesi lazim.

hızlı afrikalı kanat tipine göre seri ile paslaşma mekanikleri temiz gözüktü başka da bir şey olmadı. sağda mı solda mı rahat ediyor onu merak ediyorum

Kaptırdığı topta kosmadigi için herkesin tepkisini çekmiş ki çok normal falcao gibi 33 yaşında kediniz ispatlamış birisi depar atıyor 23 yaşındaki kendini ispatlamasi gereken hem de topu kaptıran kisi yürüyor.ama bu oyuncuyu ne çöp yapmaya yetmez.bi de oyuncuyu görmeden oynasın hoca jesseyi al diyenler var o da ilginç mesala ne gördünüz de bu kadar istiyorsunuz hayalinizdeki jesseyi istiyorsunuz siz ama bakalım hayallerdeki gibi oynayacak mi

5 dk oynayan oyuncudan nasıl analiz yaptınız valla helal olsun.Benim tek aklımda kalan o kaptırdığı topun peşinden koşmaması.Bu ciddi bir sıkıntıdır.Jesse onu yapabilecek çapta bir adam değil.Kimse yapmamalı ama Jesse hiç yapamaz.Şuan takımın en dusuk seviyede ki oyuncusu.Her maç sonuna kadar vermeli.

Bir futbolcuda en önemli şey vizyon ve disiplindir.Büyük takimda iyi pozisyona gelmen için bunlar şart.

88de sahaya girişi var, zannedersin ki Abdurrahim Albayrak telefondan 15 milyon yürrooo ya birine iteleyecek.

Heyt aslanima benim

Çok birşey beklemeyin, yerin dibinede sokmayın.

Bu adam joker yedek olur, iyi oynarsada ilk 11 'e girebilir.

Bedava geldi zaten, bu yüzden destekleyin.

Yap şovunu aslanım.

Geri
Üst Alt