# Jesse Sekidika

Önceden demiştik bu yaştaki afrikalı kanat oyuncularında genelde futbol zekası çok düşük oluyor.Ama bunda gayet iyi bir saha görüşü var.Hızıda fena değil.1 onyekuru değil hız olarak ama feghouli gibide ağır değil.
Vallahi az çok hızlı olması şaşırtıcı olmadı zaten ama seninde belirttiğin gibi oyun görüşü şaşırtıcı yüksek seviyede.

Tercübe kazandıkça büyük takımda daha da iyi olur inşallah ama tamamen tersine bizim takıma gelen sapıtıyor nedense.

İkinci yarıda gözükmemesinin nedeni bütün oyunu sol kanat üzerinden kurmaya başlamamız oldu. Ömer ve ters bek Linnes'in olduğu kanata neden odaklanıyoruz onu da anlamış değilim. Hatırlarsınız Emre Mor oyuna girdiğinde de benzer durumlar oluyordu, sırf sol kanattan oynanıyordu oyun.

İlk yarıda topla buluşturulduğu anlarda fazlasıyla etkili oldu. Pas ayağı var ve çevresinde kime nerede pas verilir ne yapılır çok net görebiliyor. Bence çok önemli bir transfer olacak kendisi.

Sol kanatı çok fazla kullanıyoruz. Biraz da fizik olarak düştü. Buna ragmen oldukça iyiydi. Güzel şeyler vaadediyor

Bu sekidikadan ne yapıp ne edip faydalanmalıyız.. İlk yarı takımın en iyisiydi 2.yarı top gelmiyor.. Emre mor vol 2 demek büyük haksızlık olur şimdilik..

Biraz sabır ilk yarı klasik yeni transfer övgüleri oldu ikinci yarı etkisiz olduğu için gömülmüş. Çalışması lazım.

As takımda biraz daha kaliteli ayaklar olduğu için daha çok iş yapar. Lemina'dan sonra takımın en iyisiydi.

Gobekli yeteneksiz Omer tarafindan gol atmaya calistik, bu adamin koridordan niye kullanmadik.

Eee Dostum 15 dk izlediğin maç için direk böyle demen yanlış bence.Emre mordan daha yetenekli değil bence ama onun tam tersi akıllı bir topçu.
15 dk uzun süre yav oyunun içinde olması lazım onyekurunun 2. yarı performansını düşün
yeteneğini bilmem izlemedim, feguli bunu görüp götünü kaldırmaz beni kesemez diye

15 dk uzun süre yav oyunun içinde olması lazım onyekurunun 2. yarı performansını düşün
yeteneğini bilmem izlemedim, feguli bunu görüp götünü kaldırmaz beni kesemez diye

o takım ile alakalı biraz.Adama pas vermediler ki.

Topu kullanmasini biliyor, afrika'li kanat oyuncularin alisik olmadigi bir ozellik. Ataga da iyi cikiyor. Duzenli olarak oynadiginda daha da iyi olacaktir. Begendim. Hoca uzerinde durmali.

Geri
Üst Alt