Jesse Tamunobaraboye Sekidika Galatasaray'da!

Yav geçiniz çöp möp floryada garsonlar alıyor o maaşı tutmazsada fark etmez.. Hayırlı uğurlu olsun ..

Hayırlı olsun. Bu tür genç yetenekleri bu tür makul fiyatlara almalıyız her sene en az 1-2 tane.

Gol atarsa anonscu ikinci ismini söylesinde aldığı maaşı hak ettiğini söyleyebiliriz anonscu arkadaş ile ilgili.

Bonservissiz yıllık 250 bin euro maaş çok iyi iş,milyonları saçıp katkı alamadığımız isimlerden fazla katkı verecektir hayırlı olsun...

piyasasi bu. Eger performans sergilerse maasi yukseltilir zaten. Flop cikarsa 1 milyon küsür maliyeti olur. Buyuk bir zarar olmaz. Umarim teknik ekip ve scout zimbirtisi bu sefer dogru bir degerlendirme yapmistir.

Hayırlı Olsun!

İnşallah Kara Rüzgar bizde patlamayı yapar.
Modern Futbol da Kanatların olmazsa olmazı:

- Hızlı
- Dribling
- Şutör

Üçü de bakabildim kadarıyla temelinde var.

Babel ve Feghouli sonra, Henry ve şimdi Sekidika hamlesini çok olumlu karşılıyorum.
Maliyeti de ucuz.. deneyebiliriz.

Yani bana gore yabanci kontenjani bosa dolduruldu bununla.

Neyse ki bonservis odemedik. Ve 250 k euro maasi var.

Bu transferde tek mutlu edebilecek sey es es bundan para bekliyordu. Hevesleri kursaklarinda kaldi serefsizlerin.

Guncel oyuncu maaş tablo ortalamasini Taamunubarabo sekidik yapmış

Yönetimi en şiddetli şekilde kınıyorum

Bir kere adam daha 23 yaşında, kariyerinin sonuna daha yaklaşmamış bile

Anadolu kulübümüze kıyak için en az 4-5 milyon bonservis olması gerekirken bedava alınmış

Üstelik hızlı ve driblinçi olduğundan ihtiyacımıza uygun tipte bir oyuncu

Sözleşme süresi fiyasko, yaşlı ve pahalı olda hadi neyse diyeceğim ama bu yaştaki adamla 4 senelik sözleşme yapılmış, kendini gösterecek olsa beleş kaçabilmesine imkan bırakmamışlar

Maaş zaten rezalet
Hele bir de katkı verirse 3-4 milyonluk tobçularımıza çok kötü örnek olacak

Bu maaşa belli ki menacer komisyonu, indragandi falan da ödenmemiş, kulübümüzün pretiji ayaklar altında

Rezalet rezalet

Verin şimdi bakalım Sekidika'nin Eskişehir maçı linklerini

Geri
Üst Alt