Jesse Tamunobaraboye Sekidika Galatasaray'da!

Şu adami 1.5 milyon euro ya bile satsan kardasin bu tarz hamleler çok mantıklı yıllık 3.3 milyon verip 4 sene 5 sene sözleşme yaparsan kimse yanaşıp almaz o adamı ....

Gercekten iyi isler yaparsa, en az 10 katini kazanir sozlesme bitmeden.

Bu paraya 1 ferrari bile alamıyorsun.Çocuga bir e coupe filan hediye etsin bari leşcuk.

Senden çok şey bekliyorum gardaşımoğlan.

EsEs'e jest olsun diye para vereceğimizi iddia edenler vardı. Böyle bir saçmalık yoktur inşallah

sent via GSC

EsEs'e jest olsun diye para vereceğimizi iddia edenler vardı. Böyle bir saçmalık yoktur inşallah

sent via GSC
Daha olamaz oyle sey. Ama oyle bir durum vardi oyuncu sozlesmesini feshetmeden once. 100 bin falan teklif etmistik tabiki oyuncuda parasini isteyip oyle gitmek istedi. Onlar hem bonservis bedeli hemde oyuncunun alacaklarini taksitlendirmek isteyince Sekidika da feshedip geldi, yani kulupsuz olarak.

Nihayet otomatik herkese minimum 1 milyon Euro civarı maaş "kuralını" çiğnemiş yönetim.

Şaka bir yana tebrikler.

Her sene böyle 10 transfer yapsinlar, 8'i cöp ciksa tek kelime elestirmem. Adamin 4,5 yillik maliyeti Leşçuk'un 1 yıllık jubile kıyağı maliyetinden düşük. Lescuk'un 5 yilda ezdigi para 20 Milyon Euro, o paraya bu maliyette 20 futbocu alirsin, 2 si tutsa 20sinin parasi cikar.

1 ay önce çoğumuzun adını bile duymadığı, kelepir paraya alınan bir adam spor aleminde niye bu kadar olay oldu hala çözmeye çalışıyorum.

Tutmasa bile cok rahat elden cikararisin cünkü aldi maasi her analdolu takimi bile ödiyebilir ama eger direkt kiralik göndermezlerse bence ilk 11 de yerini alirsa hic sasmam

Geri
Üst Alt