Jesus: "Fenerbahçe sadece büyük bir takım değil. Bir din, bir millet"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1654182213282.png

Fenerbahçe yeni teknik direktör Jorge Jesus'un İstanbul'daki ilk gününü paylaştı. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti.

Jorge Jesus: "Hep dünya çapında büyük takımları çalıştırdım ve bu yüzden şimdi Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçe'nin dünya çapındaki büyük takımlar seviyesinde imkanları var."

Jorge Jesus: "Fenerbahçe sadece büyük bir takım değil. Bir din, bir millet. Taraftarları başarı kazanmak için çok heyecanlılar."

Jorge Jesus: "En çok dikkatimi çeken şey şu ki, oyuncuların şikayet edebileceği hiçbir şey yok. Takımın kazanabilmesi için her şey mevcut."

Jorge Jesus: "İstanbul olağanüstü bir şehir. İnsanlar inanılmaz."

Jorge Jesus: "İlk hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanmak. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor, ilk hedefimiz bu. İkinci hedefimiz de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz."

3 yıl sonraki röportajdan başlıklar:

"Çok garip bir ortamdı. Herkes 5 yıldızlı takımız derken 20. şampiyonluğa ulaşırsak 4. yıldızı takacağımızı söylüyorlardı. E hani biz 5 yıldızlıydık dediğim zaman Galatasaray lobisinden falan bahsettiler. Sustum."

nasıl bir din acaba merak ettim. amblemdeki maydonoza falan mı tapıyorlar acaba

Jorge Jesus: "İlk hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanmak. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor, ilk hedefimiz bu. İkinci hedefimiz de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz."

1654183543892.webp

Anlatsana kardeşlerine nasıl dolandırıcaksın feneri, anlatsana nasıl kıracaksın minik kuşları :-)

Jorge Jesus: "Hep dünya çapında büyük takımları çalıştırdım ve bu yüzden şimdi Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçe'nin dünya çapındaki büyük takımlar seviyesinde imkanları var."

Jorge Jesus: "Fenerbahçe sadece büyük bir takım değil. Bir din, bir millet. Taraftarları başarı kazanmak için çok heyecanlılar."
Ah be Dayıcım kariyerinde 3 takım var 1'i arap biri brezilyalı. Hangi büyük takımları çalıştırdın diye soran olmadı tabi di mi.

Çevirmenliği İslam Çupi mi yaptı acaba dedirten cümle

Heyya Heyya Heyya Heyya
Sarrriii Kanaryaa
Sarii Kanaryaa !

1654185264050.webp

Eziklik ve kompleksleri senelerdir öyle büyüdü ki, gelene gidene böyle laflar ezberletmenin artık komik olduğunun farkında bile değiller.

Geri
Üst Alt