Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide bi bakiyon febe aliyormuṣ"Türkiye'de sadece iki takım şampiyonluk yarışı yapıyor bu neye yarar burada 10 takım şampiyonluk için yarışıyor "
"Galatasaray ne veriyorsa bizde veririz boşuna gitme"
"Seneye kulüpler dünya kupası var, dandik Türkiye ligine gitme"
"Türkiye'ye gitme, kal ve efsanemiz ol"
Yorumlar bu şekilde
Daha yeni 27 girdi çok sorun olmaz 1 sene bu yaşta kalacak.Yaşı 24-25 olsa daha rahat gelsin derdim ama 27-28 yaşında o yüzden kararsızım şahsen pek izlediğim bir oyuncuda değil. Analizlerinden okuduklarıma göre neredeyse her yerde oynuyor olması, güçlü bir oyuncu olması, çalışkan- pres oyununa yatkınlığı, istikrarı kolay kolay sakatlanmaması oyuncunun artıları olarak öne çıkıyor. Hava topları, 27-28 yaşına kadar Brezilya liginde olması ve Avrupa futboluna uyumunun soru işareti olması, zayıf bir takımda oynuyor olması ve yaşı da dezavantajları olarak öne çıkıyor. Bu durumda bonservisi 6-7 milyon civarı maaşı da 1.5-2 civarı olacaksa olur gibi ama 12 milyon falan vereceksek üstüne biraz daha koyup daha genç ve Avrupa futbolundan birini almak daha mantıklı olabilir.
vay be ocak olmadan transfer ha
bravo yönetim
Alan şerefsizdir
Oyuncuyu pek bilmem endişemde ciddi pay sahibi. Çift haneli bonservis o yüzden net yorum yapamıyorum belki oyuncunun o kadar iyi bir futbol bilgisi var veya dar alan becerisi var ki geldikten sonra bu konuda takımı çok rahatlatacak hem defans hem de dar alan becerisi ile ekstra bir silah olacak biz de bu da çok mümkün.Daha yeni 27 girdi çok sorun olmaz 1 sene bu yaşta kalacak.
2.5 olmalıSallai 3 alıyor ama 6’ya geldiği için sıkıntı değildi pek. Arias ise maaşı 2 bonservisi 10 olursa sorun olmaz ama fazlası riskli olur.
Doğru gerçekten 2.5muş iyi iş yapmışız o zaman, Arias’ı da güzel bir bons+maaş ile çözeriz umarım2.5 olmalı
Link at amirim, kufur etcem"Türkiye'de sadece iki takım şampiyonluk yarışı yapıyor bu neye yarar burada 10 takım şampiyonluk için yarışıyor "
"Galatasaray ne veriyorsa bizde veririz boşuna gitme"
"Seneye kulüpler dünya kupası var, dandik Türkiye ligine gitme"
"Türkiye'ye gitme, kal ve efsanemiz ol"
Yorumlar bu şekilde
Boşuna küfür etme fb aldı çalımı bastıLink at amirim, kufur etcem
Tweetin altında yorumlarLink at amirim, kufur etcem