GSC Haber Jhon Arias, Fluminense'ye Veda Etti

82707.jpg

Hoşgeldin arias reis

Bu ayrilis bana tanidik geldi.

Flumense : fener
Arias arda
Galatasaray : real madrid
Ancelotti : Okan Buruk

umarim basarili olur ama hoca yetersiz bulup yedekte tutacak gibi

"Türkiye'de sadece iki takım şampiyonluk yarışı yapıyor bu neye yarar burada 10 takım şampiyonluk için yarışıyor "

"Galatasaray ne veriyorsa bizde veririz boşuna gitme"

"Seneye kulüpler dünya kupası var, dandik Türkiye ligine gitme"

"Türkiye'ye gitme, kal ve efsanemiz ol"

Yorumlar bu şekilde
Bide bi bakiyon febe aliyormuṣ

Yaşı 24-25 olsa daha rahat gelsin derdim ama 27-28 yaşında o yüzden kararsızım şahsen pek izlediğim bir oyuncuda değil. Analizlerinden okuduklarıma göre neredeyse her yerde oynuyor olması, güçlü bir oyuncu olması, çalışkan- pres oyununa yatkınlığı, istikrarı kolay kolay sakatlanmaması oyuncunun artıları olarak öne çıkıyor. Hava topları, 27-28 yaşına kadar Brezilya liginde olması ve Avrupa futboluna uyumunun soru işareti olması, zayıf bir takımda oynuyor olması ve yaşı da dezavantajları olarak öne çıkıyor. Bu durumda bonservisi 6-7 milyon civarı maaşı da 1.5-2 civarı olacaksa olur gibi ama 12 milyon falan vereceksek üstüne biraz daha koyup daha genç ve Avrupa futbolundan birini almak daha mantıklı olabilir.

Yaşı 24-25 olsa daha rahat gelsin derdim ama 27-28 yaşında o yüzden kararsızım şahsen pek izlediğim bir oyuncuda değil. Analizlerinden okuduklarıma göre neredeyse her yerde oynuyor olması, güçlü bir oyuncu olması, çalışkan- pres oyununa yatkınlığı, istikrarı kolay kolay sakatlanmaması oyuncunun artıları olarak öne çıkıyor. Hava topları, 27-28 yaşına kadar Brezilya liginde olması ve Avrupa futboluna uyumunun soru işareti olması, zayıf bir takımda oynuyor olması ve yaşı da dezavantajları olarak öne çıkıyor. Bu durumda bonservisi 6-7 milyon civarı maaşı da 1.5-2 civarı olacaksa olur gibi ama 12 milyon falan vereceksek üstüne biraz daha koyup daha genç ve Avrupa futbolundan birini almak daha mantıklı olabilir.
Daha yeni 27 girdi çok sorun olmaz 1 sene bu yaşta kalacak.

Eger biz transfer ettiysek cok iyi transfer

Hem milli takiminda hem de fluminense de izledigim maclari oldu

Fluminense de city macini hatiliyorum mesela cok iyi top oynamisti

Ben bunu 20 dakika izlemiştim iddia oynadığım bir maçta. sağ kanatta oynuyordu ve çok hızlıydı. dikine de devamlı gitmeye çalışıyordu bir de. yani kanatta topu alınca merkeze dönen tip değil de çizgiye inmeye çalışan oyuncuydu. Bunların yanında kolombiya milli takımda ve fluminense'de devamlı ilk 11 oynaması güzel bir olay.

Daha yeni 27 girdi çok sorun olmaz 1 sene bu yaşta kalacak.
Oyuncuyu pek bilmem endişemde ciddi pay sahibi. Çift haneli bonservis o yüzden net yorum yapamıyorum belki oyuncunun o kadar iyi bir futbol bilgisi var veya dar alan becerisi var ki geldikten sonra bu konuda takımı çok rahatlatacak hem defans hem de dar alan becerisi ile ekstra bir silah olacak biz de bu da çok mümkün.

Sallai 3 alıyor ama 6’ya geldiği için sıkıntı değildi pek. Arias ise maaşı 2 bonservisi 10 olursa sorun olmaz ama fazlası riskli olur.

"Türkiye'de sadece iki takım şampiyonluk yarışı yapıyor bu neye yarar burada 10 takım şampiyonluk için yarışıyor "

"Galatasaray ne veriyorsa bizde veririz boşuna gitme"

"Seneye kulüpler dünya kupası var, dandik Türkiye ligine gitme"

"Türkiye'ye gitme, kal ve efsanemiz ol"

Yorumlar bu şekilde
Link at amirim, kufur etcem

Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. 27 yaşında 0 Avrupa tecrübesi. 6 ay sonra alışamıyorum diyip depresyona girebilir.

Geri
Üst Alt