GSC Anket Jhon Duran Galatasaray'a Transfer Olmalı mı?

Jhon Duran'ı Ister misiniz?

• Evet neden olmasın

Oy: 21 19,6%
  • Hayır yav

Oy: 86 80,4%

• Kullanılan toplam oy
    107
  • Anket kapatılmış .

Kemal Özbaş

Ulubatlı Souness
Sevgili forumdaşların fijirlerini merak ettiğim konu

Yok kardeş bats'ı bile tekme tokat yolladık, bu tırta gerek yok.

Ayrıca her GALATASARAY fanını transfer etmeye kalkarsak ohooo

hayir dedim ama sartlara bagli
diyelim ki Icardi ile uzatmadik ve yedek genc yabanci santrfor bakiyoruz
hem kanatta da kullanabilecegin bi herif ve maliyeti de cuzi olursa orn. yillik 3-4 bandinda
butceyi baska yere aktarmak icin bir yil gecici transferine ok derim

o evet diyeni bulun bana
1778673427031.webp

futbolcu degil yavsagın teki
profesyonellikten uzaklasmaya baslamıs bi ton adam var zaten elimizde, isminin gecmesi bile utanc şunun

Herif yalağın teki ya. Fenerden intikam almak için bize yanlıyor. Biz de tartışıyoruz.
Geçiniz.

Duran 5 imza, 5 yıllık, 5 menajer, 5 de Araplara Kara Muradım
Bir sene kiralicaz Kaanim bonservisinden bize ne. O sozlesmesi bitene kadar kimse almaz anca kiralaya kiralaya bitirirler. Araplara 5m veririz gerisine karışmayız. Ucarak gelirler sonuçta durana giren çıkan olmayacak.

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
22 yasinda genc bir superyildiz adayına futbolu bırakmış muamelesi yapılıyor hayretler içindeyim. Arabistana gitmese şu anda city veya psgdeydi. Paraya doymuş, futbola ac, kendini yeniden ispatlamaya muhtaç, GSmize ihtiyaç bir superyildiza kapımız mutlaka açıktır.

Geri
Üst Alt