jhon lucumí

Satarlar da kaça satarlar, Epl ve Ligue1 için biçilmiş stoper bu bi de sol ayaklı
Genel satış ücretlerine bakılırsa 10-15 bandında alınabilir bana göre. İngiltere'ye giderse onlara biraz daha pahalıya gider. Ama İngilizler Serie A'dan transfer yapmakta biraz çekiniyor gibi geliyor bana.

Genel satış ücretlerine bakılırsa 10-15 bandında alınabilir bana göre. İngiltere'ye giderse onlara biraz daha pahalıya gider. Ama İngilizler Serie A'dan transfer yapmakta biraz çekiniyor gibi geliyor bana.
CL yapacak gibi geliyor Bologna. Bugünkü Juve maçı belli edecek de CL yaparlarsa zor bırakırlar

CL yapacak gibi geliyor Bologna. Bugünkü Juve maçı belli edecek de CL yaparlarsa zor bırakırlar
Hiç sanmıyorum CL'ye kalacaklarını. Umarım da kalamazlar. @Arif Çelik 'in dediği gibi Zaniolo'lu bir anlaşmayla 1-2 topçu koparılabilir Bologna'dan.

Adamı arsenal ve newcastle istiyormuş bu arada.

Normalde isterdim ama elimizde 2 Kolombiyalı stoper varken üçüncüsü mantıklı olmaz başka uyruklara yönelmek gerekir

20 civarı isterler bence orayı Boscagli ile bonservissiz çözmeye çalışacak bizimkiler.

Big 6 ister mi bilmem de West Ham, Aston, championship'ten gelenler başına üşüşür bunun.

Baya iyi oynadı bugün Juve karşısında.

Geri
Üst Alt