jhon lucumí

Zaniolo ile kafa kafaya takas üzerine bonus cuesta veririz o da kolombiyalı kardeşim.

Alabileceğimiz seviyede ^önerin var mı ağabey
^.
benim takip ettiklerimden bir kac oyuncu var . ilk aklima gelen la liga getafe den ;
^alderete ( paraguay milli takimi as 11 de yer aliyor ) .

birde, iki sezondur bir japon var avrupai fizikde '190lik ,teknigi , agerifligi ,overall yonleriyle dikkatimi ceken ve de istikrarli olan .

saygi ve selamlar .

^.
benim takip ettiklerimden bir kac oyuncu var . ilk aklima gelen la liga getafe den ;
^alderete ( paraguay milli takimi as 11 de yer aliyor ) .

birde, iki sezondur bir japon var avrupai fizikde '190lik ,teknigi , agerifligi ,overall yonleriyle dikkatimi ceken ve de istikrarli olan .

saygi ve selamlar .
Alderete’yi biliyorum Baselde iken istiyorduk, sonrasında o beklenen parlamayı yapamamıştı. Getafe’de istikrar bulmuş gibi.

Arjantin maçında gol olan topu bloklayamadı dengesini kaybedip ki adamın kendi tarafına topu sürüp şut atacağı çok barizdi. Kalecisinden dönen toplarda da reaksiyon vermiyor forvetlerin koşullarına gözüyle izliyor gibime geldi tabi tek maçla yargılamak doğru olmaz.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol stoper konusunda istediğimiz verimi alamaz isek devre arası veya sezon sonu alırız bunu bence

Geri
Üst Alt