Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo 3 hafta yok !

şubat ayında kayseri- ankaraspor(bay)-beşiktaş ve kasımpaşa ile oynayacagız.zor bi fükstür ama bu kadar karamsar olmaya gerek yok galatasaray ruhu nu unutmamak lazım.

"en az" üç hafta olduğunu unutmayın. Sen ona Eskişehir'i de ekle. Şubat'la neden sınırlıyorsun? Jo en az süre olan 3 haftada dönse bile pat diye hazır olmaz zaten. Ligde daha zor nasıl bir seri olabilir? Şampiyonluk gelecekse ya bizim bu haftaları çok az kayıpla atlatmamızla gelecek (çünkü rakibin böyle deplasmanları kalmadı), ya da rakiplerin ikramı ile gelecek, şimdi ilk ihtimal çok çok zorlaştı. Şimdi bu senin "zor" diyerek geçiştirdiğin ama zor olduğu kadar da kritik ötesi olan seriye bu halde giriyoruz.

Her yerde yazıyorum kim bilir kaç kere söyledim. Fenerbahçe'nin zor deplasmanı kalmadı. Eğer biz bu zor deplasman serisini (Kayseri, Beşiktaş, Eskişehir, Trabzon) çok çok az kayıpla atlatmazsak Fenerbahçe'nin içerideki nisbeten kolay maçlarda veya zor olmayan deplasmanlarda puan kaybetmesini bekleyip duracağız. Yani ikramını bekleyeceğiz adamların. Ligi bir yere kadar getirmiş Fenerbahçe de tutup da içerideki maçlarda fazla puan falan kaybetmez. Seyirci küçük maçlarda bile acayip doldurur stadı. Ceza falan alacakları bir Galatasaray maçı da yok. Adamlar ilk yarı bütün zor deplasmanlarını bitirdiler ve buna rağmen 1 puan önümüzde kapattılar. Evet balla, hakemle, ıvırla zıvırla ama kapattılar. Yani normalde Kayseri veya Trabzon deplasmanına gidip de "burada 1 puan da fena değildir" deme hakkımız vardı ama fikstür durumuna bakınca artık öyle lükslerimiz kalmadı. Fenerbahçe ilk yarıda o kadar zor deplasmana (Bursa, Kayseri, Antep, Diyarbakır, Trabzon, Beşiktaş, Eskişehir) rağmen iyi puan topladı çünkü. Elimizde bir tek evde oynayacağımız derbi kozu var, sadece o kadar. Onu da bu kadar sıkıntıyla ve kazanmak zorunda olursak gerileceğimizden ne kadar kullanabileceğiz çok şüpheli.

Bence şampiyonluk gitme tehlikesi altındadır Şubat ayında ve Mart başında...

1 Ay sonra Baros dönecek.

Şu 1 ayı en az kayıpla atlatırsak şampiyonuz

"en az" üç hafta olduğunu unutmayın. Sen ona Eskişehir'i de ekle. Şubat'la neden sınırlıyorsun? Jo en az süre olan 3 haftada dönse bile pat diye hazır olmaz zaten. Ligde daha zor nasıl bir seri olabilir? Şampiyonluk gelecekse ya bizim bu haftaları çok az kayıpla atlatmamızla gelecek (çünkü rakibin böyle deplasmanları kalmadı), ya da rakiplerin ikramı ile gelecek, şimdi ilk ihtimal çok çok zorlaştı. Şimdi bu senin "zor" diyerek geçiştirdiğin ama zor olduğu kadar da kritik ötesi olan seriye bu halde giriyoruz.

Her yerde yazıyorum kim bilir kaç kere söyledim. Fenerbahçe'nin zor deplasmanı kalmadı. Eğer biz bu zor deplasman serisini (Kayseri, Beşiktaş, Eskişehir, Trabzon) çok çok az kayıpla atlatmazsak Fenerbahçe'nin içerideki nisbeten kolay maçlarda veya zor olmayan deplasmanlarda puan kaybetmesini bekleyip duracağız. Yani ikramını bekleyeceğiz adamların. Ligi bir yere kadar getirmiş Fenerbahçe de tutup da içerideki maçlarda fazla puan falan kaybetmez. Seyirci küçük maçlarda bile acayip doldurur stadı. Ceza falan alacakları bir Galatasaray maçı da yok. Adamlar ilk yarı bütün zor deplasmanlarını bitirdiler ve buna rağmen 1 puan önümüzde kapattılar. Evet balla, hakemle, ıvırla zıvırla ama kapattılar. Yani normalde Kayseri veya Trabzon deplasmanına gidip de "burada 1 puan da fena değildir" deme hakkımız vardı ama fikstür durumuna bakınca artık öyle lükslerimiz kalmadı. Fenerbahçe ilk yarıda o kadar zor deplasmana (Bursa, Kayseri, Antep, Diyarbakır, Trabzon, Beşiktaş, Eskişehir) rağmen iyi puan topladı çünkü. Elimizde bir tek evde oynayacağımız derbi kozu var, sadece o kadar. Onu da bu kadar sıkıntıyla ve kazanmak zorunda olursak gerileceğimizden ne kadar kullanabileceğiz çok şüpheli.

Bence şampiyonluk gitme tehlikesi altındadır Şubat ayında ve Mart başında...

Onur mücadelesi başlıyor.

Ayrıca ne kadar böyle futbolcularımıza kasten tekmeyle giren adam varsa, inşallah hepinizin futbol hayatları biter. Bırak futbol oynamayı yürüyecek haliniz kalmaz inşallah. Kasap herifler. Ağır konuşuyorum çünkü bunların hepsini hakediyorsunuz. 3 haftadır Caner'e atılan tekmelerin haddi hesabı yok.

Kewell iyileşene kadar minimum kayıpla kapatmalıyız bu arayı ki ben fazla puan kaybı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Jo nun sakatlanması çok büyük şanssızlık

ama Baros un aylar önce sakatlanıp geri dönememesine ne demeli???

beni asıl sinir eden nokta bu.

En az 3 hafta diyor daha da uzun sürebilir zaten kaç hafta kiraladık ki..

Ayrıca forvet konusunda madem tecrübesiz diye Cem oynatılmıyor Özgür'ü geri çağırsınlar bari..

Takım ruhu bu ay ortaya çıkacak..

Atletico maçları ile Avrupa Ligine..

Antalya maçı ile Ziraat Türkiye Kupasına..

Şubat içerisindeki Eskişehir, Kasımpaşa, Beşiktaş maçları ile Lige veda etmek de mümküm takım olup hepsinde daha da güçlü hale gelmek de mümkün..

İşte şimdiden sonra göreceğiz takımı..

Puan kaybını bilmiyorumda çok adam kaybetceğimiz kesin!

En sonunda Osman Tanduracının dediği oldu 4+6+0, başka çare yok. Bu hafta Kayserıden 1 puanla ayrılmak bızım ıcın bır basarı olucak

Sonraki Beşiktaş, Eskişehir, Trabzon deplasmanlarına 3 puan yazabilmek kaydı ile başarı olur... Yoksa atı alan üsküdarı geçer, birilerinin böyle "1 puan başarı" denecek maçı kalmadı...

En az 3 hafta diyor daha da uzun sürebilir zaten kaç hafta kiraladık ki..

Ayrıca forvet konusunda madem tecrübesiz diye Cem oynatılmıyor Özgür'ü geri çağırsınlar bari..

oyunculari öyle istedigin zaman geriye cagiramassin... ozaman tottenham de giovaniyi cagirsin hemen.... sol acikta lazim mis ...:o:o

Sabri,Hakan Balta ve Mehmet Topal iyileşirse daha az puan kaybı yaşarız.

Yalçın denen insandan dömüşmüş yaratık öyle sert oynadı ki Jo'ya karşı sanki Galatasaray'dan kovulmasının acısını çıkarttı şerefsiz fenerlilerin bedduaları tuttu yemin ederim ya !

Kewell Baros Jo ne bu ya öfffffffffffffffff.

geçmiş olsun.yanlış transfer politikasının acılarını çekmeye başlayacağız

baroş ligin 10. haftasında sakatlanmıştı hala oynayacak galiba onun içinde 1 ay içinde dönecek dediler ama hala ortalarda yok umarım jo içinde öyle olmaz zaten 3-4 ay sonra gidecek...nonda yı niye göndeririz ki kova gibi kalecimiiz duruken

Hay anasını ya :mad: Ulan çıldıracağım sinirden :mad: !!!!!!!

Bu ülkeyi yönetecek olan adamlar (meclistekiler) bile Meclis ortasinda kavga ediyor. Yani ülkeyi yönetecek adamlar bile kavga ediyorsa, bizim halkimizin agresifligi gayet dogaldir :) Ama Jô icin üzüldüm...

Artık yönetim bu hakem müsvettelerinin kulağını çekmeli.

Geri
Üst Alt