Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo 3 hafta yok !

küfür yazmamak için kendimi öle bi sıkıyorumki şu an emre ....

bence yinede çok erken şampiyonluğun gitmesi.. 2 sene önceyi hatırlayın..bu takım o sene 6 maç seyircisiz oynadı.. son 6 haftasında hocası yoktu.. son 10 maçta yabancısız oynadık neredeyse..ve fenerle aramız 4-5 puan fark vardı ve çok kötü oynuyorduk.. ama sonra herkes durumun farkına vardı ve taraftarın müthiş desteğiyle şampiyon olduk.. sabri ve balta 1 haftaya dönüyor.. zaten 2 bekimiz olduktan sonra ilerisi her halükarda işi bitirir..

O sene rakibin zor maçları vardı ama, bu sene öyle zor maçları kalmadı. Yani bu kadar sıkıntıya rağmen bir hayli yüksek bir ikinci yarı performansı göstermemiz lazım, sadece 6 maç da değil, en azından ilk 8 tanesi bir hayli zor olacak tam 15 maç...

Jo’nun sol ayak bileğine, Ufuk Ceylansol uyluk ön adalesine ve Caner Erkin’in sol kaval kemiğine karşılaşmada aldıklarına darbeler nedeniyle oluşan sakatlıklarının ayrıntılı tetkikleri bugün yapılıyor.

Yeter artık !

Ancak bu zor zamanda şu seriden minimum kayıpla çıkarsak ve sakatlar falan iyileşir, yeniler takıma biraz olsun adapte olursa ondan sonra da bizi kimse tutamaz. Yani Mart sonu geldiğinde hala bu işin ciddi ciddi içindeysek (en kötü 1-2 puan geride) şampiyon biz oluruz %99.

+1905 :)

Tamamen katiliyorum

Böylece büyük ihtimalle, Jo'nun opsiyonu kullanılmaz. :(

Leo'yu o ağır şartlarla transfer etmeseydik, Nonda şu an takımda olurdu. Elimizde bir santrfor bulunurdu. Sene başında yediğimiz nanenin acısını çekiyoruz.

transfer dönemi olaydı jo nun sözleşmesi dondurulurdu daha iyisini kiralardık!!!

1 aylık bölümü inşallah en iyi şekilde geçeriz artık rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz bize sallayanlar beşiktaş ile fenere iyi baksınlar

Keita´nin moralini bozacak bir uygulamaya gitmememiz lazim.Keita´nin acik sekilde uyarilmasi gerekiyor ve birdaha gec kalmasi halinde cezasinin katlanacagi söylenmesi gerekiyor.Ama bu sartlarda para cezasi akilli bir uygulama olmaz diye düsünüyorum.

Suanda ihtiyacimiz olan tek futbolcu neredeyse Keita.Umarim Keita´ya bisey olmaz.

geçen seneki sakatlık kabusunun daha bi beteri bu sene başımızda, allah yardımcımız olsun ne diyelim vardır bununda bir hikmeti. ama rijkaarddan ricam keitayı forvet oynatsın gözünü seveyim

Bildiğim kadarıyla İngilterede de son 6 ay içinde pek oynamamış .Sakatlığı sol ayak bileğinde .Bazı oyuncuların sürekli sakatlandıkları bazı yerleri olabiliyor .Hatta sakat sakat haftalarca maç yapıyorlar ,tabi verimleri düşük halde .

Antalya maçındaki pozisyonda faul bile çalınmadı .Jo yu gösterdiklerinde kafasını yana sallıyordu sakat olan bir yeri darbe almış gibi hissettim .Yani diyeceğim şu ki JO'nun gelirken sakat olma ihtimali nedir ?

Ordu maçında Kewell,Antalya maçında Jo, Böyle değersiz bir organizasyon için çok ağır bedeller bunlar.

Iyide Nonda takimdayken demedigimizi birakmadik ona.Simdi elimizde adam kalmayinca yine Nonda´ya döndük. Forvetsiz oynarim ama Nonda´yi görmek istemiyorum dedi forumun %75´i. Olmaz böyle. Bi sekilde bu zorlugun üstesinden gelecegiz.Sartlara göre fikir degistiriyoruz hemen.Biz Galatasaray´iz. Hala kadro olarak Kayseri´den cok cok güclüyüz.

Büyük takim dedigin cikacak eze eze yenecek Kayseri´yi.

Cevap: Jo sakatlandı!

3 haftamı küfür etmek istiyorum artık

Geri
Üst Alt