Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo sakatlandı!

Ciddimisin gerçekten ?

Ciddi değil kızgınım sinirden Pc'yi yumruklayacak düzeye geldim.Yemin ederim şu anda Galatasaray da oynıyor olsam acaip hırs yapıp 2-3 oyuncunun ayağını kırardım,bunlar da Sedat,Emre ve Lugano olurdu herhalde.(Ama öyle 20'ci 30'cu dakika da değil 90+3 te kırardım bileklerini 2-3 yerinden.

Cevap: Jo en az 3 hafta yok!

Birinin çıkıp konuşması lazım,vereceksin Federasyona,Mhk'ye ayarı bak Azize çekti bir maçta ayarı Fener'i şimdiden şampiyon ilan etmedikleri kaldı bir tek.

İlahi adalet diye birşey var arkadaşlar:rolleyes:Yapanın yaptığı yanına kalmaz!

Onlardan biri sakatlanınca biz böyle mi yapıyoruz. Allah'tan Galatasaray'lıyım onlar gibi değilim.

Yemin ederim şu an Emre Belözoğlu'nun ayağı kırıldı,futbol hayatı bitti diye bir haber çıksa gider evde şeref turu atarım,çok pis sinirliyim,o derece.Ama Guiza'ya bir şey olmasın.:D

Yemin ederim şu an Emre Belözoğlu'nun ayağı kırıldı,futbol hayatı bitti diye bir haber çıksa gider evde şeref turu atarım,çok pis sinirliyim,o derece.Ama Guiza'ya bir şey olmasın.:D

Allah'ın sopası yok renkdaş.

fft5_mf278117.Jpeg

Jo'yu bekleyene kadar Baros döner zaten.Ama benim anlamadığım bizim Özgürcan diye gayet iyi bir forvetimiz var niye takımda tutulmaz anlamam.Bence Rijkaard Cem Sultan'ı takıma almalı en azından ikinci yarı falan sokar tek çare bu..

Onlardan biri sakatlanınca biz böyle mi yapıyoruz. Allah'tan Galatasaray'lıyım onlar gibi değilim.

Farkımız bu zaten. Ayrıca Antu'yu fazla takmayın, genelinin normal insanlardan oluşmadığını düşünüyorum. Gerçi Antu'da 1 ay yazayım benimde ruh sağlığım bozulur.

Ister inanin, ister inanmayin. Ama bu takimi atesleyecek ve hirslandiracak isim Sabri Sarioglu'dur ! Sabri gelecek, dertler bitecek :D

Burda Emre nin Baros u kasıtlı olarak sakatlaması gibi bir durum söz konusu değil

Burda sorgulanıcak olan Baros un bu sakatlıktan sonra, hala daha takıma dönememiş olması, iyileşti dediler, yeniden operasyon geçirdi

Nerden biliyorsun kasıtlı yapmadığını ?

Sene sonu imza işi tehlike girdi söyleyim.

Aynı fikirde değilim.

Emre 'nin kolunu oraya yerleştirmesi bile art niyetin göstergesidir.Böyle bir giriş şekli nerede görünmüş ? :mad: Emre 'yi stadımızda sakatlamayan top olsun :D

Bir tanesi yazmış Jo için miydi yoksa Gio için mi hatırlamıyorum onun da ayağını kır Emre diye.Bu nasıl bir ahlaksızlıktır sığlıktır düşünün siz işte.Şampiyon olsalar ne olacak ya da ne oluyor?Avrupa'da ne yapıyorsunuz diye sorarlar adama:DVizyonsuz takım işte daha ne diyeyim:)

Ister inanin, ister inanmayin. Ama bu takimi atesleyecek ve hirslandiracak isim Sabri Sarioglu'dur ! Sabri gelecek, dertler bitecek :D

Sabri sakatlıktan dönünce devre arası kampını da geçirmemiş bir oyuncu olarak döneceği için,forum ahalisini baya bir ayar edebilir geçen senekiler gibi.

Aynı fikirde değilim.

Emre 'nin kolunu oraya yerleştirmesi bile art niyetin göstergesidir.Böyle bir giriş şekli nerede görünmüş ? :mad: Emre 'yi stadımızda sakatlamayan top olsun :D

Kesinlikel.Baros dengesiz düşsün diye kıstırdı ayağını.kimse bana Emre'nin iyi niyetli olduğunu söyleyemez.

Nerden biliyorsun kasıtlı yapmadığını ?

yahu sen nerden biliyosun kasıtlı olduğunu? sonuçta Emre direk olarak ayağına darbe yapmadı Baros un, Baros düşerken ayağını ters basması, kırılmasına yol açtı. Önemli olan bu değil zaten, kasıtlı-kasıtsız sakatlıklar olur.

Önemli olan misal 3 aya dönücek denilen adamın 5. ayda dönüyor olması, yanlış tedavi uygulanması

Geri
Üst Alt