Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo en az 3 hafta yok!

çekeceksin arkadaş takımı ligden kasaplığı azmettireninden yapanına prim tanıyanına kadar hepsini ekmeğinden edeceksin.Galatasarayla uğraşmanın ne olduğunu göstereceksin.:mad:

dünya kupasında olmayışımızın başlıca nedeni kazma ve kasap futbol anlayışımızın,estetik ve tekniğe bakan yönümüzden çok fazla olması.türkiyede söker anca bu futbol,kapasitenin bittiği yerde kasaplık başlar;)

adnan polat uyuyor. çıkıp açıklama yapsana o kadar para veriyorsun adamları kesiyorlar....

bizde sert oynayalım yahu huylandın yine .........

Allah belasını versin böyle kasap futbolcuların.Bu kadar söylüyorum.

çıksın şimdi oğuz sarvan da konuşsun geri zekalı hakemleri kartları sanki ceblerine yapışmış yemin ediyorum denizli maçında en az 3 kırmızı gerekirdi.......

Allah bütün kasap futbolclari yarina cikarmasin, siz kalkin baska futbolcularin ekmegiyle oynayin insallah allah da sizin hayatinizla oynar yeter ulan yeeteeeeeeeeeeeeeeeer

ne anlamı kaldı jo yu almamaızın 4 ay için 1 ay sakatsa.........

pavlyuchenko denince hain ilan ettiniz biz transfer obezi olduk...şimdi birlikte kanser olarak izleyeceğiz maçları sıfır santrforla...takım dengeleriymiş de bilmemneymiş de...hangisini yedek oturtcakmış da...şimdi soruyorum hangisini oynatacaksınızz???? çok bilmişler gelin de cevap verin...

Rövanş maçında süreceksin 11 tane Barış gibi adam,o 90 dakikayı Yalçın gibi şeref yoksunlarına zindan edeceksin, hatta işi o kadar abartacaksın ki sakatlıktan oyuncu değişiklik hakları kalmayacak,hakem mecburen maçı iptal etmek zorunda kalacak.

benim anlamadığım bazı konular var.......

1. sabri nerede kaç zaman oldu niye hala iyleşemiyor..

2. hakan balta nın nasıl sakatlık ki yok. yok. ve ara ara oynamıyor... bu nasıl iş kendine bakmıyormu bu yahu......

3. topal nerede resmen bi tamam bi topal misali bir sakat bir sağlam gene sakat nasıl futbolcuu yahu bunlar...

4. gökhan zan nerede kaç oldu hala napıyor ya bu kadar zamanda ben fıtık ameliyatı olmuştum ve halı sahada top oynamıştım.....

5. baros nerede niye habersiz ameliyat olur. niye süreç bu kadar uzar......

6. kadro niye 24 , yetersiz sayı sakatlarla ancak 18 çıkıyor......

7. bıktım usandım hergün sakatlık haberi almadan....bir sakatlanan ya devreyi yada sezonu kapatıyor. bu nasıl işi bu nasıl oyun son yıllarda gerçekten bi yerlerde hata var. şansızlık diyemiyorum çünkü bu kadar da değilya......

8. 2 baros 3 kewell 2 jo alacak halimiz yokya.... bunları ne yapıp edip sağlam yapmalı sağlam tutmalı ne anlamışım kadromda olsalarda oynamadıklarından sonra yemişim böyle yıldızlar topluluğunu...

9. bu gerizekalı internet sayfamızdan hergün kara haber gibi o 3 hafta o 5 hafta yok..... bu ne ya

yaa bu doktorlarda iş var yada futbolcularda.

Ben bu işi çözemedim..

Maçta sakatlanıp çıkan adam görmüyorum ama hepsi aylarca sahalardan uzak kalıyo..

İşe bak adam6 aylıgına geldı 3 hafta yok 3hafta sonra baros gelıyo neylıyım jo yu ben patladı elımızde:(

Artık bu kadroyla sakatlar tamamen iyileşene kadar kör topal gideceğiz. Burada iş Rijkaard'a düşüyor.

tam bir salakça yapılanma.......

kadroya bak 24 +1 kişi forvet:2 kişi 1i sakat baros..

liverpool 5 forvet

inter 6 forvet

real 4 forvet

bayern 5 forvet

İşe bak adam6 aylıgına geldı 3 hafta yok 3hafta sonra baros gelıyo neylıyım jo yu ben patladı elımızde:(

Baros nereye geliyor 3 haftaya.:oJo da elimizde falan patlamadı henüz.4 hafta sonra başlar tam randımanla oynamaya.

Geri
Üst Alt