Jo en az 3 hafta yok!

Cevap: Jo en az 3 hafta yok!

En az 3 hafta demiş ama Beşiktaş maçına yetişir inşallah.

tam bir salakça yapılanma.......

kadroya bak 24 +1 kişi forvet:2 kişi 1i sakat baros..

liverpool 5 forvet

inter 6 forvet

real 4 forvet

bayern 5 forvet

bi de burdaki bazı çok bilmişlere göre kadroda 3 forvet olunca hepsi birbiriyle düşman kesiliyomuş...inter real ve bayern oyuncuları hepsi birbirini kesmek için can atıyo dimi çokbilmişler?? transfer döneminde atıp tutanlar şimdi nerdeler çok merak ediyorum..var mı yüzleri konuşmaya bir tanesinin..o dönem hakaretleri bol keseden sallıyodunuz...ah ulan ah..yollayacaktık franco yu..zaten sezon sonuna kadar da yedek bekleyecek..bitmiştir franconun işi

Neyse ki önümüzdeki haftayı bay geçiyoruz. Ordan karlıyız diyebiliz.Zaten UEFA da oynayamayacktı.Yapacak bir şey yok maalesef bu tür kalburüstü oyuncuları gören rakip defans oyuncuları daha bir saldırgan oluyorlar.

En az 3 hafta demiş ama Beşiktaş maçına yetişir inşallah.

sabriye de 1 2 hafta yok diyorlardı hakan baltanın sakatlığı sözde ciddi değildi...ben hasret kaldım bunların yüzlerini görmeye...yine bizi kurtaracak tek kişi var...kaderimiz kader keita nın ellerinde...kadroda ofansif yönlü ve fiziği kuvvetli sağlam tek oyuncu kaldı..son vuruşlarının iyi olmadığının farkındayım ama tek çare yine siyah aslanımız kader keita...

Yok abicim bu adamlar bu lige fazla. Getirmeyeceksin böyle oyuncuları.

Alacaksın Baroni gibi çirkef oyuncuları sakatlayacaksın karşına gelenleri.

nazar değiyor nazarr kımse masallah demiyor nalet olsn bu bizi kıskananlara en basta fenerlilerr suan nasl seviniyorlardır Adi'ler diyecek cok sey var ama yazmıyorummmm :@@

pavlyuchenko denince hain ilan ettiniz biz transfer obezi olduk...şimdi birlikte kanser olarak izleyeceğiz maçları sıfır santrforla...takım dengeleriymiş de bilmemneymiş de...hangisini yedek oturtcakmış da...şimdi soruyorum hangisini oynatacaksınızz???? çok bilmişler gelin de cevap verin...

bizim dememizle burda kimsenin alınıp verildiğimi var renkdaş.:rolleyes:

Yok abicim bu adamlar bu lige fazla. Getirmeyeceksin böyle oyuncuları.

Alacaksın Baroni gibi çirkef oyuncuları sakatlayacaksın karşına gelenleri.

aslında lucas neill i bu yüzden getirdik...sertliğe dayalı bir futbol anlayışı var...umarım önümüzdeki haftalarda biçme ekme işlemlerine başlar...lugano gibi bi şerrrrreffsizin oynadığı lige az bile..keşke ön liberoya da bir ayıboğan alsaydık...antalyanın dijehoua sını gördük..bu lige onlar yakışıyormuş...allahın danasını koymamız lazımmış forvete..şu an hakan şükürü anlayıp sonsuz saygı duydum..adam her maç grekoremen stilde güreşmeye davet ediliyordu..biz de gol kaçırınca kızıyorduk..hepsini geri aldım be

Servetten ne forvet olur ama. Bence 10 gol falan atar.

bizim dememizle burda kimsenin alınıp verildiğimi var renkdaş.:rolleyes:

tabii ki yok da ben senin konuşmana direk hakaretle cevap versem mesela..sen de dert etmez misin bunu..biz transfer obezi olduk da şimdi o bize obez diyenlerin açlığını merak ediodum..

turkiyedeki oyunculaarda teknık mı var allah askına ...hepsi catır cutur giriyor adamları biçiyorlar resmen.teknik sıfır oyuncular kasap ama liqin degeri sırf galatasaray bjk ve febe'nin yuznden belki 400 mılyon..sayılı futbolcularımızda teknık var diğerlerinin hepsi fizigini kullanıyor adamları durdurmak ıcın buda sakatlıya yol acıyor.tamam futbolda fizikde cok onemli,fiziğide kullanmak lazım ama adamı bicmemek lazım.örnegin servet adamda o kadar teknık yok ancak fizigini kullanarak cok buyuk işler yapıyor..diğer ayı'lar gibi deşmiyor adamı..

forumdan birisi demişti jo sakatlanırsa nolcak diye işte çok geçmeden sakatlandı nonda yı göndermekle ne kadar nüyük bi hafta yaptılar çıkıcak ortaya maraton uzun avrupada işimiz böyle olursa çok zor ..

Tobias Linderoth sakatlandığınd M.Topal yıldızlaşmıştı

Jo sakatlandı Cem SULTAN yıldızlaşabilir neden olmasın ?

Beyler Antalya maçını izledik...Üzülerek söylüyorumki bu olay şampiyonluğu altın tepsiyle sunduğumuzun resmidir malesef :S umarım yanılırım ama antalya maçındada gördükki bu takımda forvet olmayınca boşa kürek sallıyo herkes...Allah yardımcısı olsun takımımızın...

geçmiş olsun ama bi futbolcumuz sakatlansa korkuyorum 3 hafta yok dedikleri adam 6 ay sonra , 3 ay yok dedikleri 1 sene sonra dönüyor ben gs li futbolcu olsam kesinlikle bu sağlık ekibine tedavi olmam

ayrıca ali eren ve ismail güldüren e rahmet okutan sedat ve yalçın ı saygıyla!!!!! anıyorum

Ezikler çok dalga geçti Jo'nun sakatlanmasına. Diyarbakırlı bir oyuncu Alex'in ayağını eline verse o zamanda böyle sevineceklermi acaba.

cok kotu oldu bu bakalim nasil bi cözüm uretecegiz

Vay bee ne sakatlıkmış arkadaş. Kayseri ve Beşiktaş maçları öncesi çok kötü oldu bu.

Geri
Üst Alt