Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

nerde bu günlük

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

Gio geldi kesinlikle :D

Bana da bir buçuk çek usta, yağlı olsun..

oncelikle camiamıza hayırlı olsun

ingiltere havası solumuş 6. oyuncumuz

tobi nin yada nonda nın kiralık olarak gonderileceğini tahmin ediyorum.

genç olması, elano iyi vatandaş ve bir zamanlar aynı takımda yer alması bizim için avantaj

transferlere sevinen taraftar ne yapacak

kırmızısından forma alacak

Bu günlük doğruysa tekihtimali olan adlı şahıs kim oluyor :)

seneye babalar gibi defansif ortasaha alırız biraz kasarız nuri veya hamit'i alırız birde türk forvet bu iş tamamdır

Haldun baba Almanya'ya geçmiş beyler.

Geliyor geliyor Thomas geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar iyi güzel nondayı yolluyorsunuz da

atleticonun karşısına hangi forvetlerde çıkıcazzzzz!!??

pistt pistt yatmayın bu gece santos geliyorrrr geliyorrr geliyorrrr:D

ruh sağlığım bozuldu heee:( varmı psikoloji okuyan:(

oncelikle camiamıza hayırlı olsun

ingiltere havası solumuş 6. oyuncumuz

tobi nin yada nonda nın kiralık olarak gonderileceğini tahmin ediyorum.

genç olması, elano iyi vatandaş ve bir zamanlar aynı takımda yer alması bizim için avantaj

transferlere sevinen taraftar ne yapacak

kırmızısından forma alacak

Nonda da var 7 hala

Tek ihtimalli neler demiş öyle süper gerçekten de anladığım kadarıyla Rijkaard için olmazsa olmaz futbolcu dos santos alınmasını iyice istemeye başladım 20 yaşında gencecik yetenekli adam çok büyük paralara avrupaya gidebilir.Galatasarayı tuttuğumuz için ne kadar şanslıyız :D

Gutierrez gelsin kremalı pasta olsun ;)

o yazı ekşisözlük'de "tek ihtimalli..." isimli her duyumu doğru çıkan adamın haldun üstünel başlığına yazdığı entry. oradaki günlük muhtemelen hayalidir ancak bu adamın verdiği tüm duyumlar şu ana kadar tutmuştur. Orada da açık açık dos Santos ima edilmiş, sizi bilmem ama ben bu adama güveniyorum, tabi transfer bir şekilde olmayadabilir, o ayrı...

Hitzsperger gelsin,evde şeref turu atacağım bayrakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt