Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Simdi biraz ucuk birsey yazicam, begenmeyen cevap yazmasin lütfen. "Önliberosuz takim mi olur", "modern futbolda cart curt" seklinde cevaplar lütfen vermeyin. Bizim 2000 kadromuzda önlibero yoktu. Hagi disinda kosan, basan ama ayni zamanda top teknigi yüksek olan ve iyi sut cikartan Hakan Ünsal, Ümit Davala, Okan Buruk, Suat gibi oyuncular vardi. 4 kisilik ortasahamizda Hagi gibi savunma yönü cok da gelisgin olmayan bir futbol virütözünün yükünü hücum presle ve kosan ortasahayla kapatiyorduk. Simdi düsünüyorum:

Kewell(Caner) - Arda - Elano - Keita'dan olusan 4'lü ortasaha düsünün. Elano, Keita ve Caner, oyun kurgusuna ve talimata göre istenildiginde savunma ve etkili hücum pres yapabilen oyuncular. Arda'nin da bu özellikleri cok önplana cikmamis olsa da oldukca iyi. Arda top calma, kademe ve hücum pres konusunda oldukca büyük potansiyele sahip.

Uzun lafin kisasi:

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Seklinde 4-4-2 uygulasak ve ortasaha 4lüsüne destek olarak Baros ve Jo'dan baslayan bir hücum pres, kosan/basan bir hücum blogumuz olsa, fena olmaz mi?

Buna kısaca 4-0-6 düzeni desek daha doğru... Her maç 6-7 gol atarız ama iyi forvetleri olan takımlara karşı bir o kadarda gol yeriz.

Eğer Almanya'ya geçmişse Haldun Üstünel bu da demektir ki orta saha gelebilir Thomas, Hamit ? :) Sevinçten oturur ağlarım. Düşünsenize bir de Nuri'yi getiriyormuş bilgisayarı parçalarım öyle birşeyde !

Simdi biraz ucuk birsey yazicam, begenmeyen cevap yazmasin lütfen. "Önliberosuz takim mi olur", "modern futbolda cart curt" seklinde cevaplar lütfen vermeyin. Bizim 2000 kadromuzda önlibero yoktu. Hagi disinda kosan, basan ama ayni zamanda top teknigi yüksek olan ve iyi sut cikartan Hakan Ünsal, Ümit Davala, Okan Buruk, Suat gibi oyuncular vardi. 4 kisilik ortasahamizda Hagi gibi savunma yönü cok da gelisgin olmayan bir futbol virütözünün yükünü hücum presle ve kosan ortasahayla kapatiyorduk. Simdi düsünüyorum:

Kewell(Caner) - Arda - Elano - Keita'dan olusan 4'lü ortasaha düsünün. Elano, Keita ve Caner, oyun kurgusuna ve talimata göre istenildiginde savunma ve etkili hücum pres yapabilen oyuncular. Arda'nin da bu özellikleri cok önplana cikmamis olsa da oldukca iyi. Arda top calma, kademe ve hücum pres konusunda oldukca büyük potansiyele sahip.

Uzun lafin kisasi:

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Seklinde 4-4-2 uygulasak ve ortasaha 4lüsüne destek olarak Baros ve Jo'dan baslayan bir hücum pres, kosan/basan bir hücum blogumuz olsa, fena olmaz mi?

bana iç sahada yüzde yüz uyar.

yalnız ileri üçlümüz dehşet oldu haaaa... bide Gio gelirsee....

Hamit gelebilir,ayrılmam lazım demiş,ben de gelmen lazım diyorum.

Yeni hedef Dos Santos!

İngiltere Premier League'den transferlerine devam eden Galatasaray, Lucas Neil ve Jo'nun ardından Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Giovani Dos Santos'un peşine düştü.

Jo'nun transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in İngiltere'de kaldığı ve Dos Santos için transfer görüşmelerine başladığı bildirildi.

Yabancı kontenjanında yer açabilmek için Linderoth'un menajeriyle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı ekipte İsveçli oyununcunun ardından Dos Santos'a yer açabilmek için gönderilecek diğer ismin de Nonda olabileceği iddia edildi.

(NTVSPOR)

Marquez'den bahsediyor olmalı o arkadaş :p :p :p

İşte Ünlü İsimlerin HALDUN ÜSTÜNEL Hakkındaki Düşünceleri !!!

enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim.

ronaldinho

kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim.

steven spielberg

paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım.

adriana lima

:D:D:D

Arda'yi sol aciktan baska bir yere koyanlara :o diyorum. Forvet arkasi her kosulda Keita, Elano ve Arda olmalidir. Keita ve Arda pozisyon itibariyle (4-3-3 yani) forvet degil, demeyin kalbinizi kirarim. Orta sahaya -on liberolar hesabi- da iki tane iyi adam yerlestirmek gerekir, Elano aganin rahatligini Baris kapatirsa Baris'in futbol oynamaktaki eksikligini kapaticak bir tane cok iyi adam almak gerekir. Veya Topal'i koyarsin ama o zaman Topal'in enerji yoksunlugunu kapatmak icin bir adam alman gerekir. Yani her kosulda orta sahaya bir reis alinarak yapilicak kadro:

-----------------Ufuk-------------------

Sabri------Neill----------Servet-----Hakan

--------Topal or Baris----Transfer---------

Keita------------Elano---------------Arda

-------------------Joe--------------------

Olmali.

ön libero alamassak caner oynasın

Arda'yi sol aciktan baska bir yere koyanlara :o diyorum. Forvet arkasi her kosulda Keita, Elano ve Arda olmalidir. Keita ve Arda pozisyon itibariyle (4-3-3 yani) forvet degil, demeyin kalbinizi kirarim. Orta sahaya -on liberolar hesabi- da iki tane iyi adam yerlestirmek gerekir, Elano aganin rahatligini Baris kapatirsa Baris'in futbol oynamaktaki eksikligini kapaticak bir tane cok iyi adam almak gerekir. Veya Topal'i koyarsin ama o zaman Topal'in enerji yoksunlugunu kapatmak icin bir adam alman gerekir. Yani her kosulda orta sahaya bir reis alinarak yapilicak kadro:

-----------------Ufuk-------------------

Sabri------Neill----------Servet-----Hakan

--------Topal or Baris----Transfer---------

Keita------------Elano---------------Arda

-------------------Joe--------------------

Olmali.

Boşluk?? pirlo gider ama başkan:)

ya inanılır gibi değil 3 sene önce bu oyuncuların bırakın gelmesini kim hayalini kurabilirdi

:D:D:D Arap yagı bol buldumu ..................sürermiş. bizimkide o hesap olmasın...:D

City'nin bolluğu bize de bulaştı,onlar alıyor,biz onlardan alıyoruz.

Bellamy

Tevez

Adebayor

Santa Cruz

Robinho

Bojinov(kiralık)

Benjani

bunların arasından almak çok da zor değil sene sonu opsiyon olmasaydı bile aslında,ki var gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt