Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

İşte Ünlü İsimlerin HALDUN ÜSTÜNEL Hakkındaki Düşünceleri !!!

enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim.

ronaldinho

kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim.

steven spielberg

paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım.

adriana lima

:D:D:D

:asd: :asd: :asd:

Haldun bize Lima'yı getir.

bence jo elanodan cok keitayla iyi kanka olur

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Keita savunma yönü kesinlikle güclü bir oyuncu, sadece ona uygun taktik direktif gerekir. Gerek bizde oynadigi bazi maclarda gerekse de Lille'de bunu pek cok kez gösterdi. Elano zaten defansif ortasaha olarak görev yapmis bir oyuncu. Arda'nin hucüm pres ve savunma yetenekleri kesinlikle iyi. Sadece istemesi gerekiyor. Istediginde bizim aut cizgimize kadar adam kovalayip topu ayagindan söküp aldigini bilirim defalarca. Sadece Kewell bu konuda zayif. Onun yerine Caner oynadiginda 4 oyuncunun da kosan/basan ve to rakipteyken seri sekilde topun arkasina gecen oyunculardan olustugunu söyleyebiliriz. Ayrica belirttigim gibi 2000 kadromuzla bu 4lüyü karsilastirin. Elano'nun Ümit'den; Keita'nin Okan'dan, Arda'nin(SAVUNMA OLARAK) Hagi'den, Caner'in Hakan Ünsal'dan(az bisey) ne eksigi var? Ayrica 4-4-2 oynadigimizdan santraforlar cok daha rahat hareket edecek ve daha az enerji harcayacaktir. Baros son derece saldirgan ve etkili hücum pres yapiyor. Jo gencecik ve fizik gücü yüksek. 2si ilerde bassa, ortasahamiz top rakipteyken alan daraltsa bence 4-4-2 son derece iyi bi alternatif olabilir.

o oynasın şöyle olsun kadro; ama öyle olmazki kim savun ma yapıcak? bize sağlam bir orta saha lazım! baros dönerse kim yedek kalıcak? vs. vs...

ne güzel dertler bunlar böyle:D:D

007 haldun!!! o birrr fenomennnn!!!

Arda'yi sol aciktan baska bir yere koyanlara :o diyorum. Forvet arkasi her kosulda Keita, Elano ve Arda olmalidir. Keita ve Arda pozisyon itibariyle (4-3-3 yani) forvet degil, demeyin kalbinizi kirarim. Orta sahaya -on liberolar hesabi- da iki tane iyi adam yerlestirmek gerekir, Elano aganin rahatligini Baris kapatirsa Baris'in futbol oynamaktaki eksikligini kapaticak bir tane cok iyi adam almak gerekir. Veya Topal'i koyarsin ama o zaman Topal'in enerji yoksunlugunu kapatmak icin bir adam alman gerekir. Yani her kosulda orta sahaya bir reis alinarak yapilicak kadro:

-----------------Ufuk-------------------

Sabri------Neill----------Servet-----Hakan

--------Topal or Baris----Transfer---------

Keita------------Elano---------------Arda

-------------------Joe--------------------

Olmali.

bu durumda yedekler; Aykut, Emre, Sarp, Kewel, Caner, Topal or Baris, E.Çolak uff yedeklere bak...Baros da sakat bu arada....

Kizmayin ama bu Haldun Üstünel ile kiz istemeye gitsek Adriana Limayi aliriz valla

Antu'da yazmış birisi kesin bizden.

bügün söyle rahatcana bir uyku cekelim demi renktaslar

hakettik bunu :D

ondan sonra nöbete devam

arkadaşlar yeni geldim eve ve acayip mutluyum şu anda.oh be sonunda geldi vay be..ama opsiyonsuz mu arkadaşlar bu konuda bir gelişme yokmu?

ya arkadaşlar bu caner ilk11 oynar........

Neyse bugün tansfer olmaz artık nöbet tutmayalım bu akşam :asd:

ya inanılır gibi değil 3 sene önce bu oyuncuların bırakın gelmesini kim hayalini kurabilirdi

valla ben hep hayalini kuruyordum:D:D şöyle arazilerimizin birinden petrol falan çıksa diyordun ki haldun üstünelle tanıştıkkk:D

City şu Mutuyu da alsa keşke :DD

artık yazın transfer beklemeyelim Dos santosta gelirse Jo da gitmesse :D

-----------------Ufuk-------------------

Neill--------G.Zan--------Servet-----Hakan

------------Topal ------Barış--------------

Keita------------Elano---------------Arda

-------------------Joe--------------------

Şuanki transferlere göre böyle de oynayabiliriz...

De joao Atl.Mad. karşısında oynayabilecekmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt