Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Son dakika!!!

Arsenal, Liverpol ve Chealsea'de olağan üstü durum

Tüm Futbolcularını dışarı çıkamayacak şekilde otele kapatmışlar ve Haldun Üstünel ülkeyi terk edene kadar telefonları dahil tüm iletişim araçlarına el koymuşlar..

:D:D:D :2_thumbs_up_-_anima

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Keita savunma yönü kesinlikle güclü bir oyuncu, sadece ona uygun taktik direktif gerekir. Gerek bizde oynadigi bazi maclarda gerekse de Lille'de bunu pek cok kez gösterdi. Elano zaten defansif ortasaha olarak görev yapmis bir oyuncu. Arda'nin hucüm pres ve savunma yetenekleri kesinlikle iyi. Sadece istemesi gerekiyor. Istediginde bizim aut cizgimize kadar adam kovalayip topu ayagindan söküp aldigini bilirim defalarca. Sadece Kewell bu konuda zayif. Onun yerine Caner oynadiginda 4 oyuncunun da kosan/basan ve to rakipteyken seri sekilde topun arkasina gecen oyunculardan olustugunu söyleyebiliriz. Ayrica belirttigim gibi 2000 kadromuzla bu 4lüyü karsilastirin. Elano'nun Ümit'den; Keita'nin Okan'dan, Arda'nin(SAVUNMA OLARAK) Hagi'den, Caner'in Hakan Ünsal'dan(az bisey) ne eksigi var? Ayrica 4-4-2 oynadigimizdan santraforlar cok daha rahat hareket edecek ve daha az enerji harcayacaktir. Baros son derece saldirgan ve etkili hücum pres yapiyor. Jo gencecik ve fizik gücü yüksek. 2si ilerde bassa, ortasahamiz top rakipteyken alan daraltsa bence 4-4-2 son derece iyi bi alternatif olabilir.

Karşı takımın her atağı pozisyona dönüşsün ondan sonra.Hey allahım

Son dakika!!!

Arsenal, Liverpol ve Chealsea'de olağan üstü durum

Tüm Futbolcularını dışarı çıkamayacak şekilde otele kapatmışlar ve Haldun Üstünel ülkeyi terk edene kadar telefonları dahil tüm iletişim araçlarına el koymuşlar..

Süper ya:D

Hadi renkdaslar, hepinize iyi geceler, Ben zibarmaya cideyrum

Hepinize Allah rahatlik versin!!

Ustad "bu adam basar beyav nolcek" diyerek hepsini birlikte oynatirsan tuttururlar. Diyorum a, Sarp oynuyor Topal da oynuyor cuvalla gol yiyoruz. Hala millet Baros ve Jo'yu birlikte oynatma derdinde. Oyle bir dunya YOOK. Keita ve Kewell'dan defans bekleyen zaten ucmustur.

Dos Santos gelecek dertler btecek sen merak etme. O adam hem savunma yapar hem asist hem gol. Öyle bişeymiş. Hatta iddialara göre yabancı sınırına takımama özelliği varmış yeni patchlerle.

Tövbe tövbe.

Çok açık şu saatte Rijkaard mı Üstünel mi kim istiyorsa onu yanlış transfer bence. Sene sonu Arda Kewel filan gider tamam. kaldı ki bence Caner de ısrar edilmeli. Yabancı başka yerde kullanılmalı o zamanda.

Ben yinede bu hatayı yapmayacağımızı sanıyorum ve umuyorum. Uçan balon alırsak bizide hem ligde hem avrupada balon yaparlar.

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Keita savunma yönü kesinlikle güclü bir oyuncu, sadece ona uygun taktik direktif gerekir. Gerek bizde oynadigi bazi maclarda gerekse de Lille'de bunu pek cok kez gösterdi. Elano zaten defansif ortasaha olarak görev yapmis bir oyuncu. Arda'nin hucüm pres ve savunma yetenekleri kesinlikle iyi. Sadece istemesi gerekiyor. Istediginde bizim aut cizgimize kadar adam kovalayip topu ayagindan söküp aldigini bilirim defalarca. Sadece Kewell bu konuda zayif. Onun yerine Caner oynadiginda 4 oyuncunun da kosan/basan ve to rakipteyken seri sekilde topun arkasina gecen oyunculardan olustugunu söyleyebiliriz. Ayrica belirttigim gibi 2000 kadromuzla bu 4lüyü karsilastirin. Elano'nun Ümit'den; Keita'nin Okan'dan, Arda'nin(SAVUNMA OLARAK) Hagi'den, Caner'in Hakan Ünsal'dan(az bisey) ne eksigi var? Ayrica 4-4-2 oynadigimizdan santraforlar cok daha rahat hareket edecek ve daha az enerji harcayacaktir. Baros son derece saldirgan ve etkili hücum pres yapiyor. Jo gencecik ve fizik gücü yüksek. 2si ilerde bassa, ortasahamiz top rakipteyken alan daraltsa bence 4-4-2 son derece iyi bi alternatif olabilir.

Kardeş açıklamalarını iyice okudumda bu kadro elek olur...Dünyada şu kadronun bir benzeri ile oynayan büyük takım gösterebilirmisin bana...

opsiyon olayını neden resmi siteye yazmamışlar gstvde söyledikleri kesin mi arkadaşlar?

Herkese bir cift sozum var tamam transfere sevinmis olabilirsiniz ama

Man City'den kovulan, Everton'da 15 macta tam tamina 0 gol atan ve 3 hafta once kadro disi birakilan adami almak nobellik bir is degildir o yuzden lutfen Haldun Ustunel hayranligini biraz dusurun. :o:o:o

Cidden soyluyorum ama, bu kadar buyuk bir is degil yaptigimiz. Iyi oynar falan o ayri, ama Zamora veya Carlton Cole gibi adamlardan bile iyi bir transfer degil. Piyasasi olmayan disiplinsiz ama yetenekli bir oyuncu. Everton'un Lincoln'nunu almis olduk (tabi Lincoln bu kadar disiplinsiz degildi iki topcunun sonlarini benzetiyorum burda) Bu kadar buyutmeyin.

Jo'nun gelisinden resimler yok mu renkdaslar? :)

#

# galatasarayın kısıtlı imkanlarıyla yaptığı transferleri görünce real madridin ve ya manchester unitedın yöneticisi olsa kimleri transfer ederdi diye düşünüyorum.

-alo başkan perez ronaldo tamamdır

-harikasın haldun ne zaman geliyorsunuz?

-arkadaşlar bavulları toplasınlar hemen geliyoruz

-arkadaşlar?

-söylemeyi unuttum ronaldo rooney de gelsin nolur dedi kıramadım onu da aldım başkan. ferguson'lada konuştum o da altyapının başına geçicek.

-(saldalyeden düşme efekti)

-alo başkan iyi misiniz?

alıntı

Herkese bir cift sozum var tamam transfere sevinmis olabilirsiniz ama

Man City'den kovulan, Everton'da 15 macta tam tamina 0 gol atan ve 3 hafta once kadro disi birakilan adami almak nobellik bir is degildir o yuzden lutfen Haldun Ustunel hayranligini biraz dusurun. :o:o:o

Cidden soyluyorum ama, bu kadar buyuk bir is degil yaptigimiz. Iyi oynar falan o ayri, ama Zamora veya Carlton Cole gibi adamlardan bile iyi bir transfer degil. Piyasasi olmayan disiplinsiz ama yetenekli bir oyuncu. Everton'un Lincoln'nunu almis olduk (tabi Lincoln bu kadar disiplinsiz degildi iki topcunun sonlarini benzetiyorum burda) Bu kadar buyutmeyin.

Evet cok disiplinsiz, o sayede getirebiliyoruz ya zaten Hayri baskan.

Elano'da öyle geldi zaten.

Kardeş açıklamalarını iyice okudumda bu kadro elek olur...Dünyada şu kadronun bir benzeri ile oynayan büyük takım gösterebilirmisin bana...

Sorun tek santrafora(forvet demiyorum santrafor) gecisle birlikte ortasaha oyunculari "hücumcu" ve "savunmaci" olarak ayrismaya basladi. Tek santrafor birakmak akla önce ortasahayi kalabalik tutma gibi geliyo ama aslinda tam tersine ortasahanin savunma yapan kismini zayiflatiyor. Öyle ki biz 2 önliberoyla bile gol yeme rekorumuzu kirdik son yillardaki. 2 Santrafor ve 4 tane iki yönlü oynayan ortasahayla bence daha az gol yeriz. Yeter ki savunmaya santraforlardan basliyalim.

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt