Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Herkese bir cift sozum var tamam transfere sevinmis olabilirsiniz ama

Man City'den kovulan, Everton'da 15 macta tam tamina 0 gol atan ve 3 hafta once kadro disi birakilan adami almak nobellik bir is degildir o yuzden lutfen Haldun Ustunel hayranligini biraz dusurun. :o:o:o

Cidden soyluyorum ama, bu kadar buyuk bir is degil yaptigimiz. Iyi oynar falan o ayri, ama Zamora veya Carlton Cole gibi adamlardan bile iyi bir transfer degil. Piyasasi olmayan disiplinsiz ama yetenekli bir oyuncu. Everton'un Lincoln'nunu almis olduk (tabi Lincoln bu kadar disiplinsiz degildi iki topcunun sonlarini benzetiyorum burda) Bu kadar buyutmeyin.

Hehe bu psikolojiyle kimin külahına yazdın basghan sen bunları :idea:

Man City'den kovulan, Everton'da 15 macta tam tamina 0 gol atan ve 3 hafta once kadro disi birakilan adami almak nobellik bir is degildir o yuzden lutfen Haldun Ustunel hayranligini biraz dusurun. :o:o:o

Cidden soyluyorum ama, bu kadar buyuk bir is degil yaptigimiz. Iyi oynar falan o ayri, ama Zamora veya Carlton Cole gibi adamlardan bile iyi bir transfer degil. Piyasasi olmayan disiplinsiz ama yetenekli bir oyuncu. Everton'un Lincoln'nunu almis olduk (tabi Lincoln bu kadar disiplinsiz degildi iki topcunun sonlarini benzetiyorum burda) Bu kadar buyutmeyin.

Mancester City'de ki forvetleri sayayım istersen :D Ayrıca gol sayısına göre oyuncu alıcaksak Gutierez'i almamız lazımdı.

Off tek ihtimali... denen şahıs kafa buluyor milletle, baydı artık. Eğlenin falan adamla tamam ama abartmayın.

Dos Santos gelecek dertler btecek sen merak etme. O adam hem savunma yapar hem asist hem gol. Öyle bişeymiş. Hatta iddialara göre yabancı sınırına takımama özelliği varmış yeni patchlerle.

Tövbe tövbe.

Çok açık şu saatte Rijkaard mı Üstünel mi kim istiyorsa onu yanlış transfer bence. Sene sonu Arda Kewel filan gider tamam. kaldı ki bence Caner de ısrar edilmeli. Yabancı başka yerde kullanılmalı o zamanda.

Ben yinede bu hatayı yapmayacağımızı sanıyorum ve umuyorum. Uçan balon alırsak bizide hem ligde hem avrupada balon yaparlar.

He valla oyle. Dos Santos'u PES'te FIFA'da alsin gencler. Gercek futbolda ayni cesit 10 tane adami ayni yere doldurursan affetmezler.

Bu arada Arsenal, Chelsea ve Haldun Ustunel ekseninde bir espri olmus. Elano ve biraz da Keita (ona da tek talip yedeklerini topladigimiz Everton'du) disinda piyasasi bir adam almadik ki biz. Milletin yedeklerini havaalaninda karsilamak hos bir durum olsa gerek. Jo transferinin Vassell'den ne fazlasi var soyleyin hele. Herkes Ankaragucu'yle JB gecti, ama Jo gelince kendinden geciyor millet. Vizyon ve hedefleri genisletme zamani. 22 yasinda olmasa daha agir yazardim da en azindan genc adam. Haldun Ustunel ekstra bir is yapmamistir bu transferde.

Sanırım bonservis opsiyonu ile kiralandı , acaba bu ücret ne kadar hiç bi yerde okuyamadım. Hayırlı olsun elano ile iyi iş yapacaktır , belki de bu transfer elanonun formunu yükseltmek için bile bize iyi gelecektir ...

Ingıltere karıyerı konusunda haklı olabılırsın ama ben joyu moskovada ızleyen bırı olarak soyleyebılırımkı bu adam lovedan daha yeteneklıydı.Boyuna ragmen muthıs bır hızı top kontrolu var.Cskadakı performansının yarısı bıle yeterde artar bıze.Ingıltereyı bır kaza olarak gorelım rusya<dakı karıyerını o planda tutalım bence.Sonucta oda bılmezdı tevez ve adebasyor gıbı 2 muthıs transferın o takıma gelıp bır anda 3. planda olacagını.

Vizyon farki. Eskiden forvet mevkisinde Bratu,Lukunku, gibi isimleri izlerken, artik Baros, Jo " olursa" gibi isimleri izleme sansimiz olacak.

Jo'yu kim tanimiyor ki. Evet bir Ronaldo degil sizinde belirtiginiz gibi,

yanliz Jo yabana atilacak bir isim degil.

Eskiden bizler neden genc yasta bir transfer degil, futbol yasantilarinin sonlarina gelmis futbolcular alir derdik. " genel olarak bizler dedim"

Jo 22 yasinda ve yetenekleri olan bir futbolcu. 25 milyon kusur Euro'ya Manchester City'e transfer olmus bir futbolcu.

" Hos Manchester City astronomik paralar sacan bir kulup" o ayri.

Jo'nun transfer edilmesi sartinda, forvet mevkine bir enerji getirecegi kesin.

Baros'un yoklugunu dolduracagini inandigim futbolculardan.

Hayri başkan, adam problemli olmasa nasıl getireceksin Türkiye'ye? 23 milyona transfer olmus City'e. :o Onun sorunu yapısının İngiltere ile uyuşmaması. Türkiye'de ezer geçer herkesi o fizik ve teknik ile.

Fakat şu karşılama işinin abartıldığını düşünüyorum bende. O kısımda hemfikiriz.

yani bizde Real kadar zengin bir külüp degiliz.bugüne kadar gelenleri gördük.Pintolar Lukunkular Bratular Petreler......falan filan...rüyamızda göremezdik bu alınan futbolcuları.daha kac sene öncesine kadar parasızlıktan futbolcular idmana çıkmıyordu.ne çabuk unuttuk bunları yahu...:)

arkadaşlar opsiyon bizde demi kesin mi söylemiş diyorlar gstvde..bir cevaplayun yahu lütfen..

He valla oyle. Dos Santos'u PES'te FIFA'da alsin gencler. Gercek futbolda ayni cesit 10 tane adami ayni yere doldurursan affetmezler.

Bu arada Arsenal, Chelsea ve Haldun Ustunel ekseninde bir espri olmus. Elano ve biraz da Keita (ona da tek talip yedeklerini topladigimiz Everton'du) disinda piyasasi bir adam almadik ki biz. Milletin yedeklerini havaalaninda karsilamak hos bir durum olsa gerek. Jo transferinin Vassell'den ne fazlasi var soyleyin hele. Herkes Ankaragucu'yle JB gecti, ama Jo gelince kendinden geciyor millet. Vizyon ve hedefleri genisletme zamani. 22 yasinda olmasa daha agir yazardim da en azindan genc adam. Haldun Ustunel ekstra bir is yapmamistir bu transferde.

Hayri Başkan kadro konusunda hemfikirim ama bu konuda ayrılıyoruz. Evet bende herşeyin büyütülmesine karşıyım. Mesela kadromuz isimolarak iyi ama sonu ne olur bilinmez, hemen havalanmamak lazım. ancak üstüneli Türkiye şartlarıdan değerlendirirsen son 2 seneki transferlerimizin değerini anlarsın.

Bir Everton'lı nın yorumu ;

Hazır burdayken size Osman ve Hibbert'ı da verelim.

Hayri Sert tepki vereceğim ;

İlk başta kör değiliz büyük punto ile yazmana gerek yok.Dikkat çeksin diye bende 10 punto ile yazarım hoş olmaz. Böyle şeylere gerek yok ilk başta.:confused:

Gelelim konuna ; Herşey Gol değildir,Baroş'da gol atamıyordu gol sorunu vardı ne oldu ?

Potansiyeli olan oyuncuyu kaptık bütün dünya basınında yazıyor bu kolay iş değil dediğin gibi . Çok sorunlu olduğunu nereden biliyorsun kaçdefa seyrettin Jo yu kaçdefa haberlerini okudun !

Birkere izinsiz gittiğini biliyorum ben onuda Türk basınından öğrendim . Mutsuzdur.CSKA da neden gitmedi ? Neden tıkır tıkır top oynuyordu bırakın artık herşeyi Lincoln'e yormayı .:mad:

Jo'nun bence kariyeri yaşına göre iyi

8M €'luk satin alma opsiyonu var.

Jo-Jo baska bir konu zaten. Yemedigi halt yok Ingiltere'de. Insallah Ego'su yine olay yaratmaz.

savaşçı bir orta sahamız olsa cl yi alabilir miyiz acaba seneye. böyle geri geri çekilen orta sahayla uefa bile alınamaz ama dirençli orta sahayla bence anasını ağlatırız yine dünyanın.

Ayrıca Jo ile Lincoln karşılaştırması yapmayın..

Lincoln'ün piskolojik sorunları vardı,Jo'nun Lincoln kadar disiplinsiz olacağına inanmıyorum..

Bu arada etiketler çok güzel özellkile 4.cü,anladılar onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt