Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Sarp birşeyler başarmak ıstıyor, çok hırslı.. Kendini kanıtlama çabası var çok yürekten oynuyor. ASY'de maç izleyen anlar bunu.. bazı hatalarıda olsa görevini yerine getirdiğini ve RİJKAARD hocamızla ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ama çok yeteneksiz... Sadece fizik var.. Aklıyla oyun oynamıyor... O bölgeye aklıyla oyun oynayan adam lazım çünkü tam anahtar, köprü bölgede...

O bölgeye alınacak bir Alman ile, Galatasaray uçar...

Ben izledim the mudur, cok statik oynuyor ve top defanstayken hic hareket etmeyip tuhaf el kol hareketleri yapiyor sadece. Bence vasat bir oyuncu, su Linderoth iyilesse veya Topal kendine gelse Mustafa'nin musunu goremeyiz bence.

Linderoth mu kalır Hayri? Nonda'yı yollamaları daha mantıklı olur bana göre de ama Tobi gidecek gibi.

bu takimda arda dahil keweldan sonra dogru yere ve yuvarlanmadan sertce pas veren tek adamdir sarp bana sorarsaniz

simdi bu acidan birdaha seyredin

Rijkaardin en cok onem verdigi sey bu pas hizi

topal vesaire pas verdiklerinde top tuvarlanarak gidiyor gidecegi yere

biri bunun analizini yapiyordu bir blogda cok onemli bir nokta

Ama çok yeteneksiz... Sadece fizik var.. Aklıyla oyun oynamıyor... O bölgeye aklıyla oyun oynayan adam lazım çünkü tam anahtar, köprü bölgede...

ben düngece bunu anlatmaya çalışırken bir arkadaş beni futbolu bilmediğimle suçladı :) ortasahaya transfer şart bence

Linderoth mu kalır Hayri? Nonda'yı yollamaları daha mantıklı olur bana göre de ama Tobi gidecek gibi.

Yani allah korusun Dos Santos gelirse ikisi de gider ama bence Tobi'nin kalmasi daha mantikli cunku orta sahamiz baya kotu.

Satin alma opsiyonu sudur: Mevcut sözlemenin(yani kiralama sözlemesi) tarihi doldugu anda Galatasaray satin alma opsiyonunda belirtilen miktari yine bu opsiyonda belirtilen sartlarda ödemek istemedigi takdirde, bu futbolcu Manchester City'nin sözlesmeli oyuncusu olarak bosnservisiyle birlikte Manchester City'nin tasarrufundadir. Manchester City'le olan mevcut sözlesmesi aynen devam eder. Galatasaray kira sözlesmesinde bulunan satin alma opsiyonundan vazgecmedigi sürece, eger oyuncu Galatasaray'da kalmayi ret etmezse, herhangi bir kulüp Manchester City'e bu oyuncu icin 1 Milyar Euro da teklif etse, bu oyuncuyu resmi olarak renklerine baglayamaz. Bu oyuncunun bonserverisinin 2011-2012 sezonunda hangi takim elinde olucagina ilk olarak karar verecek taraf Galatasaray Spor kulübüdür. Isterse önceden belirtilen parayi M. City'e ödeyerek alir, istemezse eski kulübüne geri yollar.

Çok kritik laf etmişsin. Mehmet Topal'ın görevi yer doldurup, kademeye girmektir 4-3-3'te. Holding midfielder. Yıllardır Toulalan'ın yaptığı şey. Bu işi çok iyi yapar Mehmet Topal. İşte siz ondan daha fazlasını isterseniz, gözünüze batar. İnsiyatif almak zorunda bırakmazsak Mehmet Topal'ı, fazla fazla yararlanacağız defansif özelliklerinden.

Topal kademeye giriyor ama işini iyi yapıyor demedim ki ?...

Topla oyunda son derece zaaf oluşturan bir futbolcu. Bahsettiğin holding midfielder, (istenilen oyuncu) Topal, kesinlikle olamaz.

Defansif açıdan Topal, top kesiyor. Kabul ediyorum, bunu yapıyor, ama diğer özellikleri falso. Bayern, Barcelona, Arsenal <--- şu takımları bir izleyin, Topal'ı koymaya çalışın o anahtar bölgeye, puzzle'ı bitiremezsiniz...

Hayri'nin yorumuna saygiliyiz tabiiki ama kendi yorumumu ekliyeyim

Finansta altin kural

High Risk High Return - ne kadar risk o kadar getiri yada tersi manasinda

degeri zamaninda 25 milyon olan bir hisse senedi olarak dusunun

bazi hatalar yuzunden(futbol disi) degeri dusmus bu senedin

ama dusme nedeni aktifleri nin kaybetmek nedeniyle degil (sirketin fabrikalari calisanlari duruyor) yani oyuncudaki futbol bilgisi azalmadi yada yetenegi

fiyati dusuren sey sirket yonetimi hatalari vesaire

simdi bu hisse senedi(oyuncu) ya deger bicerken, alirken

direk satin aldiginizda bu riskin altina girersiniz, dogru yonetirseniz, teorik olarak degeri eski haline yada pazar degerine ulasir

simdi diyeceksiniz ki oyuncu sirket degildir daha buyuk riskler vardir vesaire

bende derim ki ee renkdaslarim

gordunuzmu neden HU buyuk is yapmistir kiralayarak

degerini bulup bulmayacagini gormek hesap yapabilmek icin 6 ay kazanmistir riski tamamen ustlenmeyerek.

32 yasinda bir adam 2 sene onceki fiyatina satilirmi yada o katkiyi saglarmi cok nadir

22 yasinda adam 2 sene sonra iki kati degere ulasirmi, cok ornek var degilmi

bence buyuk bir yonetici zekasi var burada

6 ay sonrasi icin option aldik, hisse senedinin kendisini almaktansa

birde boyle bakalim istedim olaya

ooo hocam sen aşmıssın. Güzel yorum. valla boşuna yorma aklını. hakaret ederler sonra.

Satın alma opsiyonu elimizde eğer iyi oynarsa ve sorun çıkarmazsa sezon sonu 7.5 milyon euroyu her türlü öderiz.

Dediklerinde haklısın Emir reis.. butun yorumlarını takıp ederım.. forumdakı en ıyı yazarlardansın dıyebılırım. Şu açıdan bakacak olursak, Galatasaray taraftarı yüreğini ortaya koyarak oynayan saldıran hırslı futbolcuları yüceltir. O yuzden ilk yarının en iyilerinden gözüktü. Senin bakış açın çok yükseklerde o yüzden anlatamazsın herkeze sarpı.. umarım anlatabilmişimdir. Alman oyuncu konusunda çok haklısın. Şuanda Ernst'in GS futbolcusu olmasını açıkcası ben çok isterdim..

opsiyon hakkında bir açıklama görmedim ben ama.opsiyon varsa tabiki alınabilir.varmı bilgisi olan opsiyon ile ilgili?

Jo hakkinda sey denmis, 800 bin euro + alicagi paranin %25'i. Zaten 35 bin pound aliyordu haftada Man City'den. 40 bin euro eder. 4'te biri 10 bin euro eder. Kabaca 17-18 hafta burada olucak dersek eder 175 bin euro. E zaten 800 bin verdik etti mi 1 milyon euro? Yani %25 olayi birsey ifade etmemis, yari sezonluk parayi zaten tam olarak veriyoruz.

Yani allah korusun Dos Santos gelirse ikisi de gider ama bence Tobi'nin kalmasi daha mantikli cunku orta sahamiz baya kotu.

Ne tobi'imis yaaaa.. adam oynasa takimin en onemli adami olucak ama, yok olmuyor artik. Simdi Tobi'nin aynisinin sakatlanmiyani gelse, o zaman buyuk olay olur.

Bana sorarsan oynayan tobi, o bolgede hamitten bile onemli idi...

Dediklerinde haklısın Emir reis.. butun yorumlarını takıp ederım.. forumdakı en ıyı yazarlardansın dıyebılırım. Şu açıdan bakacak olursak, Galatasaray taraftarı yüreğini ortaya koyarak oynayan saldıran hırslı futbolcuları yüceltir. O yuzden ilk yarının en iyilerinden gözüktü. Senin bakış açın çok yükseklerde o yüzden anlatamazsın herkeze sarpı.. umarım anlatabilmişimdir. Alman oyuncu konusunda çok haklısın. Şuanda Ernst'in GS futbolcusu olmasını açıkcası ben çok isterdim..

çok kubarma padişahım!

Ne tobi'imis yaaaa.. adam oynasa takimin en onemli adami olucak ama, yok olmuyor artik. Simdi Tobi'nin aynisinin sakatlanmiyani gelse, o zaman buyuk olay olur.

Bana sorarsan oynayan tobi, o bolgede hamitten bile onemli idi...

Valla adamcagiz su an antremanlarda calisiyor, sakatlanmazsa 2. yari oynar.

dos sanatos gelicekse caner gibi jo gibi opsiyonlu gelsin sene sonu iyi bi planlamayla gereken hamleler yapılır

Ernst'i Besiktas kaptı artık bırakın. :o

Hitzlsperger, en az Ernst kadar etki yapabilecek bir oyuncu. Dos Santos söylemleri nedir ne değildir ne kadarı doğrudur bilemiyorum ama, Rijkaard bu takıma mutlaka iyi bir orta saha katmalıdır. Son bir transfer yapılacaksa, bu kimsenin farketmediği, aslında en çok transfer gereken bölgeye yapılmalıdır. Yani orta yuvarlağın içine. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt