Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Ne Ernst'miş be arkadaş Haldun Üstünel istesin daha iyisini alırız.

Ernst'i Besiktas kaptı artık bırakın. :o

Hitzlsperger, en az Ernst kadar etki yapabilecek bir oyuncu. Dos Santos söylemleri nedir ne değildir ne kadarı doğrudur bilemiyorum ama, Rijkaard bu takıma mutlaka iyi bir orta saha katmalıdır. Son bir transfer yapılacaksa, bu kimsenin farketmediği, aslında en çok transfer gereken bölgeye yapılmalıdır. Yani orta yuvarlağın içine. :o

Mehmet Aurelio? :D

Geçen seneki Mehmet Topal'ı unutmayalım. Eğer bu dönemde o formuna çıkarsa Sarp'a formayı vermesi çok zor.

Onu geçersek sizce Elano ön libero oynar mı? Bence çok da güzel oynar. Takımın en iyi pres yapan oyuncularındandı son haftalarda.

Yani allah korusun Dos Santos gelirse ikisi de gider ama bence Tobi'nin kalmasi daha mantikli cunku orta sahamiz baya kotu.

çunt hangi frekanstan yorum yapıyorsun sen? ne tobisi. bitti o iş. Gttii. unut artık tobiyi. Santos gelicek. o oynayacak orta sahada.

santos çook vizyonsuz bi transfer yaaa.!!!!:ciftetelli::ciftetelli:

lütfen biri bu haldunu durdursunnn.

ben hep zaten topalin stoper olarak oynamasindan yanaydim

vucudu ozellikleri oraya daha uygun gibi geliyor hep

geriye yana pas veremiyor mesela ordayken

pas yetenegi o bolge icin cok iyi

biraz hizlanma sorunu var

oda ilk adim hizini gelistirmedigi icin, bu turk sporunun genel sorunu, ilk adimin onemini anlatamiyorlar bizim oyunculara

tenis te mesela sirf bunun icin driller vardir, keweli izediginizde o ilk adimin ne kadar zekice kullanildigini anliyorsunuz yavas dediginiz adamlar bir anda kendinden hizli birini ekarte ediyor

Forumda çoğu kişi defansif orta saha gelsin Dos Santos gelmesin diyo ama defansif orta saha olarak altyapımızdan Emre Yüksektepe Rijkaard tarafından yakından takip ediliyormuş.

Kaynak:GS TV Futbol Akademesi programında konuşan Jan Derks

Yok be reis, vallahi hiç beğenmem o adamı...

Şu Linderoth oynasaaa, ah bir oynasaaa transfere gerek yok ama... Şanssız herif...

Çok iyi toparlar orta sahayı bence. Sarp'ı falan unutturur. Forma yırtmaz, yırttırmaz. Efendi adamdır.

Linderoth artık bırak Galatasaray'ı hiç bi yerde oynayamaz. Psikolojik olarak çökmüş artık. Korkuyor futboldan malesef.

elanonun defansif anlamda zaten katkısı oluyor.bence gerçekten defansın önüne kesinlikle ihtiyaç.böylece ortasahamızı çok diri tutarız.bilmiyorum ağır mı olur ama ne mehmet topalı ne mustafa sarpı ne barışı özellikle şu Galatasarayda görmek istemiyorum.Yan pas ve geri pastan başka bir becerileri yok kanımca.

çunt hangi frekanstan yorum yapıyorsun sen? ne tobisi. bitti o iş. Gttii. unut artık tobiyi. Santos gelicek. o oynayacak orta sahada.

Avrupa ligindede forvete senı koydukmu tamamdır :o

Forumda çoğu kişi defansif orta saha gelsin Dos Santos gelmesin diyo ama defansif orta saha olarak altyapımızdan Emre Yüksektepe Rijkaard tarafından yakından takip ediliyormuş.

Kaynak:GS TV Futbol Akademesi programında konuşan Jan Derks

Çocuk dinamo gibi gerçekten 5-6 maçını izledim.

Sensin CUNT.

Santos'u koy orta sahaya tamam, aferin sana.

Vizyonunu sevdiğimin kulübü, çok güzel günler geliyor çok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt